lördag 28 februari 2009

EU-tokar

Olle Schmidt, Euparlamentariker för folkpartiet:
"Alltfler kommer till Europa för att söka den frihet de förnekas i sina hemländer. Dessa människor är en enorm tillgång, inte en belastning, om de ges rätt förutsättningar. De sociala oroligheter som blossat upp i Europa de senaste åren, mest märkbart i Paris 2005 men även nyligen i Malmö, har visat konsekvenserna av våra rigida arbetsmarknaders oförmåga att producera arbeten åt den invandrade befolkningen."
Han påstår att invandrarna är en "enorm tillgång". Samtidigt erkänner han att invandringen orsakar sociala oroligheter och att vi inte klarar av att "producera arbeten" åt invandrarna. Men då, Olle Schmidt, är det väl vansinnigt att ta in ännu fler?

Fredrik Malm, Riksdagsman, EU-kandidat för folkpartiet:
"Om vi blickar framåt kommer det att behövas mer arbetskraft i EU, och tittar vi utanför gränserna finns ett stort överskott av arbetskraft. Man behöver inte vara något geni för att förstå hur den ekvationen kommer att sluta. Men det handlar om att forma en politik som är rättvis. Det kommer att innebära strider med inskränkta högerpopulister och med högljudda fackföreningar. Det kommer att innebära en hård debatt med politiker i de medlemsstater som idag inte tar sitt ansvar."
Även Fredrik Malm påstår att vi behöver arbetskraft. Har vi inte tillräckligt många arbetslösa? De som motsätter sig en ökad invandring vill han käckt bekämpa. Och de medlemsstater som inte vill ta "sitt ansvar" vill han ta en "hård debatt" med. Om nu invandrarna vore en genväg till välstånd, varför slåss då inte alla länder om dem?

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

fredag 27 februari 2009

Marteus ger svenskhatet ett ansikte

Marteus får min puls att skena som ingen annan. Jag kan ärligt säga att jag blir fullkomligt skakis av denna kvinna och hennes glödande hat mot oss vanliga svenskar. Vi som dagligen läser om hur invandrargäng sprider sitt hat mot oss genom att råna våra åttaåringar och våldta våra döttrar och i gäng om 20 sparka och förnedra våra ungdomar och rycka väskan från våra pensionärer. Och sen hånskrattar de när de inte får något straff.

De hatar oss, Marteus! Därför är det inte konstigt om vi mer och mer kommer att hata dem!
De föraktar oss. I deras ögon är vi omoraliska, ogudaktiga, lägre varelser, medan de själva är guds utvalda folk. Att råna, misshandla, våldta och skära halsen av oss höjer deras status i deras egna klan. De tror att deras gud gillar att de förödmjukar oss ogudaktiga. De blir hjältar genom att plåga oss. Och de kallar oss "kuffar".

Det är ju vi svenskar som är de hånade och föraktade. Snart orkar vi inte mer. Men det förstår inte såna som Marteus. Som väl är finns det ett parti som bryr sig om oss.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

"Svenskar" berikar svenskar

NorrköpingsTidningar skriver: "Vilt ungdomsgäng skrämmer badgäster"
"Ungdomsgäng härjar på badhuset. De skrämmer bort badande, stressar personalen och förstör inredning för tusentals kronor.[...]
Badande har känt sig rädda, både ute i simhallen och i omklädningsrummet, mammor med barn har inte vågat stanna kvar och tjejer har känt sig hotade efter att ha kallats otrevliga saker.[...]
Rör som gjutits fast i cement för att förhindra att badande faller ner har slitits loss, något som kommer att kosta 20 000 kronor att laga. Skåp och ventilationsrör har sparkats sönder och lampor förstörts. Växter för mellan 10 000 och 15 000 har slitits upp, bland annat en stor palm.[...]
-Hon blev omkullsprungen på vägen upp, de bryr sig inte när man säger åt dem att inte springa. Det går in genom det ena örat och ut genom det andra och när man säger ifrån får man 'håll käften' till svar, berättar hon. Josefine har även varit med om att en av killarna tagit på henne, på ett sexuellt sätt. Hon säger att hon är arg och trött varje dag på jobbet, att situationen är ohållbar."


Även Norrköping lider under kulturberikningen. Trots denna grymma verklighet så upprepar våra politiker samma mantra: Låt alla komma!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

torsdag 26 februari 2009

Sd - bäst familjepolitik

Jag har letat förgäves efter en bra familjepolitik hos de sju riksdagspartierna. Så tog jag mig en titt på de "hemska" Sverigedemokraternas familjepolitik. Och vad fann jag? Jo den var så bra som om jag skrivit den själv!

Det börjar lovande: "Familjen är hjärtats fosterland" och "Den goda familjen skänker oss lycka och trygghet, den lär oss ansvar och moral, den förmedlar kultur och traditioner, ger oss identitet och tillhörighet och skapar kärlek och respekt mellan generationerna."

Sen talar man om hoten: "Sverigedemokraterna ser med oro på de senaste decenniernas samhällsutveckling där den traditionella familjens betydelse och familjelivets värden i allt högre utsträckning har kommit att ifrågasättas och nedvärderas av destruktiva krafter inom samhället."

Sen kommer det verkligt intressanta. Vad vill man göra? "Sverigedemokraterna vill avskaffa maxtaxan inom barnomsorgen och istället tilldela föräldrarna en summa pengar som står i rimlig proportion till den kostnad som kommunala barnomsorgen har för varje barn." Jag kunde inte ha gjort det bättre själv. Men det kommer ännu mer! "Partiet vill även införa ett extra grundavdrag per barn och år samt genomföra allmänna skatteminskningar riktade mot barnfamiljen i syfte att öka familjernas disponibla inkomst och på så sätt även skapa bättre förutsättningar för de föräldrar som själva vill ta hand om sina barn hemmet."

Ärligt talat, vad är det för "hemskt" med det? "Själva vill ta hand om sina barn i hemmet" det är ord som garanterat inte förekommer hos sossarna. Om de kunde, så skulle de förbjuda det. De tycks anse att det närmast är kränkande mot barnet att inte sätta det i dagis vid ett års ålder. De anser att mamman är usel att vårda egna barn. Konstigt nog godkänner de att kvinnor vårdar andras barn. Det är ok. Men egna? Nej!

Sossarna lovar att göra det omöjligt att ta hand om egna barn: "I vårt paket ersätts vårdnadsbidraget med en jämställdhetsbonus, utvidgad rätt till heltid och en förskola av hög kvalitet som sätter jämställdhetsarbetet i fokus."
Sossarnas barnpolitik är grotesk och rent människofientlig.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

onsdag 25 februari 2009

Återupprätta familjen!

Tidigare idag grubblade på om det fanns någon nu levande svensk som rakryggat stod för sina åsikter även om de inte var politiskt korrekta. Nu har jag hittat en:
"Vårdnadsbidraget är ett steg mot större valfrihet – sen årtionden en bristvara i vårt genomreglerade land. Det är också ett sätt att återuppfinna familjen, så länge utrotningshotad.
Låt mig ge lite bakgrund.
Redan på 30-talet gjorde folkhemmets ledande ideologer, i första hand den hemska Alva Myrdal, klart att familjen var av ondo. Barn borde från allra första början uppfostras kollektivt, professionellt. [...]

Man ville (behöver det sägas?) ta kontroll. För givetvis, det förstår ju den dummaste, bör man uppfostra folk att tänka och handla rätt från början, så slipper man tvinga dem (så mycket).

Det avgörande steget togs först några årtionden senare, närmare bestämt 1971. Då genomdrev Olof Palme lagen om särbeskattning. Avsikten var att locka (somliga skulle säga tvinga) mammorna ut i förvärvslivet. Det funkade bra för många, men ohyggligt illa för andra. Inte minst barnen – av den enkla anledningen att barn mår bäst om mamma (ja, just m a m m a!) är hemma de första åren."

Så skriver en mästare! Och det kommer mer:

"Det blev, med ett slängigt, men inte helt osant uttryck 'viktigare att jobba på dagis och ta hand om andras barn än att vara hemma och ta hand om sina egna'."

Tack, Ulf Nilson! Du är den mest rakryggade svensken jag vet!

Feminismen har svikit den äkta jämställdheten. De har skapat en falsk jämställdhet. Den är falsk för att den har uppvärderat den manliga könsrollen och nedvärderat den kvinnliga. Allt ekonomiskt värde har man lagt i den manliga rollen med arbetet utanför hemmet. Det kvinnliga arbetet med omsorg om familj och barn har berövats allt ekonomiskt värde. Därmed tvingas kvinnan överge hem och barn för att istället anpassa sig till den manliga könsrollen och arbeta utanför hemmet. De har krossat familjen. De har separerat mor och barn.

Brita Nordstöm skriver 1971 i "Familjekampanjen fortsätter":
"För hundra år sedan var min mormor lärarinna. När hon gifte sig MÅSTE hon sluta sin anställning.[...] 1971, efter 100 år alltså har vinden vänt helt om. Nu måste de unga kvinnorna bevaka sin rätt att själva ta hand om de barn de sätter till världen. [...] Kvinnosakskvinnorna får ursäkta. Men jag tycker att de arbetar på grundval av ett urmodigt, fantasilöst, varför inte säga reaktionärt program. De utgår fortfarande från att kvinnans jämlikhet består i rätten att göra samma saker som männen. De driver den tesen så hårt att vi snart blir TVUNGNA att göra samma saker."

Äkta jämställdhet värderar det kvinnliga arbetet med barnen lika högt som det manliga förvärvsarbetet. Falsk jämställdhet värdesätter endast förvärvsarbetet.

Så en feminist, Tiarafeministen Linnéa, som representerar allt jag verkligen hjärtinnerligt hatar:
"Den "krossade familjen" feminismen antas ha skapat skulle jag säga bara krossat tvånget att stanna i relationer där man inte mår bra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , Läs även andra bloggares åsikter om
Jaghar placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Muslimer som skrämmer till tystnad

Agneta Klingspor, i LO-tidningen, skriver om ett möte med muslimer i Tensta:
"På Tensta träff möts konstvideon ”If I wasn’t a muslim” av Damir Niksiz och S-kvinnornas ordförande Nalin Pekgul, fyra ungdomar, en imam och forskaren på Malmö Högskola, socialantropologen Aje Carlbom. [...] Samtalet med ungdomarna liknade mest utfrågning. Den stora frågan om islam och demokrati kan förenas hafsades förbi. Imamen sa ja. Utan att få utveckla det. Sedan blev det väldigt nervöst och förvirrat, varför förstod jag efteråt.

Några wahabbister, ortodoxa muslimer, med skägg och muslimsk klädedräkt hade dykt upp.Samma oro upplevde jag 2001 som invandrarlärare. En grupp muslimska kvinnor och jag såg Shirin Neshats film ”Fervor” på Tensta konsthall.

I samtalet efteråt får förbannelsen mot kvinnorna i filmen medhåll av de med schal. De utan schal tystnar. Rädslan att tala uppstår."

Vi måste stoppa nu! STOPPA NU!

Denna man ger naiviteten ett ansikte: Mats Engström, Europabloggen:
"Så många former av islam i Europa - en mycket mer sammansatt, och spännande, bild än den som vi oftast får."
Islam spännande? Ge mig styrka!

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Sverige - en rättskatastrof!

Jag mår illa när jag läser om dessa "straff"! På Rakryggad! Skam går på torra land! Dessa s.k. straff är oacceptabla! De är helt enkelt ett hån mot offren, de anhöriga och hela allmänheten.

Mord - den yttersta kränkningen

Sverige har löjligt låga straff för mord. Ett "normalt" mord ger nu bara 10 år, med rabatten blir det bara 7 år. Sju år för att ta en människas liv! Martin Wisell (kd) Världen idag skriver:
"Den som mördar en människa begår den yttersta kränkningen av människovärdet. Mord måste alltid bestraffas mycket hårt, annars blir talet om ett absolut och okränkbart människovärde bara en abstrakt ordlek.
Även brottslingen avhumaniseras om han och hans gärningar inte tas på moraliskt allvar. Det är alltså inte så att sam­hället är mer civiliserat eller mer humant ju mild­are straff man har. Högsta domstolen har i en prejudicerande dom sänkt straffet för mord i normalfallet till tio års fängelse. Det är alldeles för lite.
Det är därför bra att regeringen nu föreslagit en ändring i straffskalan för mord, så att ett tids­bestämt straff på upp till 18 år kan dömas ut."
Ett steg i rätt riktning. Men borde inte det normala straffet för mord vara livstid? Måste inte samhället visa att det är fullständigt oacceptabelt att mörda?

För övrigt tycker jag att FAMILJEN är samhällets bästa välfärd. Vård av egna barn är ett samhällsnyttigt arbete. Stoppa diskrimineringen av hemmafamiljen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

tisdag 24 februari 2009

Åsiktsfrihet bara för RÄTT åsikter!

Vart är Sverige på väg? Mot rena diktaturen?

Från Stockholms Fria Tidning:
"Seko vill att Bring/Citymail i Stockholm och Göteborg ska neka att dela ut Sverigedemokraternas material inför EU-valet i juni. Det framför Sekos klubbar vid Bring/Citymail i ett brev till vd:n Mats Forsberg.

– Sverigedemokraterna får ha vilka åsikter de vill, men det är inte moraliskt försvarbart att låta dem sprida dem genom oss, säger klubbordförande i Väst Thomas Gorin till Sekotidningen.
Bring/Citymails vd Mats Forsberg har svarat Seko att företaget inte tar politisk ställning, men att det däremot inte delar ut material med olagligt innehåll.
– Nu har vi i alla fall väckt frågan, säger Thomas Gorin till Sekotidningen."

Tanken är fri. Du har bara inte rätt att yttra den.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Hur tystas debatten om invandringen?

Marie Eriksson skriver, 2004, klarsynt på Paraplyprojektet; "Handbok i locket på"
"Hur hyssjar man effektivt ner en debatt? Hur får man journalister att skriva mindre, alternativt inte alls? Enkelt: Man kallar dem för rasister. Slår fast att de är djupt fördomsfulla och gravt invandrarfientliga. Man säger att de saknar respekt och kunskap om andra kulturer. Man kan också antyda att de går något mörkerpartis ärenden. [...] En annan metod är att undra varför man bara fokuserar på det dåliga. Och fråga varför man istället inte lyfter fram de som faktiskt har det bra och som inte vill leva på något annat sätt. Sedan kan man upplysa om att alla inte tycker att det är så viktigt att själva få välja vem de vill gifta sig med. Och att alla inte har behov av att bestämma över sin egen kropp och om hur de ska leva. Att de värderar andra saker i livet. Och de med andra önskemål, har ju alla möjligheter i det här landet som svenska medborgare. Här har ju kvinnor rätt till självförverkligande, med hjälp av både lagstiftning och aktiva kvinnorörelser. Valfrihetens förlovade land sviker inte sina systrar. Eller hur, Gudrun Schyman och övriga i etablissemanget?"
Här en politisk korrekt blogg som motvikt: Rättvisepartiet Socialisterna, som noterat att norrmännen ser Rosengård som ett varnande exempel.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Kamali: Krav på svenska är diskriminering

Regeln att tala svenska på fritidsgårdar i Rosengård anser Masoud Kamali vara tvång och diskriminering. (Sveriges Radio)
Nabi Salemi menar att regeln är till för allas bästa. Alla ska förstå varandra.
Vi bor i Sverige. I Sverige pratar vi svenska. Då kan vi förstå varandra. Varför förstår inte Kamali detta?

Kamali har tidigare visat prov på intressanta åsikter. Som här i Aftonbladet:
"Hotet finns i Rosenbad, inte i Rosengård": "Om det finns radikalisering i Sverige ska orsakerna inte sökas i marginaliserade områden som Rosengård utan hos våra institutioner och myndigheter. Diskriminering på arbetsmarknaden, inom rättsväsendet, polis, socialtjänst, utbildningssystemet och inte minst inom politiken där personer med invandrarbakgrund i allmänhet och muslimer i synnerhet framställs som problem, ociviliserade och som terrorister, är grundorsaker till att många ungdomar och andra med utländsk bakgrund känner frustration och uppgivenhet i samhället."
Kamali lägger skulden hos svenskarna. Det är vi som ska ändra oss så att muslimerna blir nöjda. Om vi alla låtsas att invandrarna inte är ett problem, utan en tillgång, då ska allt lösa sig som genom ett trollslag. Hyckleri!
Denna Kamali, utvald av Mona Sahlin att utreda diskriminering 2004, förnekar även att det finns en speciell hederskultur!(Paraplyprojektet)
När ska vi sätta stopp för den muslimska massinvandringen? Räcker det inte nu?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 23 februari 2009

Hurra! "Bara" 50 % oroliga över invandringen!

"Tema asyl & integration" meddelar att svenskarna är minst oroade i EU över invandringen:
"Endast omkring hälften av de tillfrågade uttalade sin oro – feelings of concern – över utvecklingen på dessa områden och den politik som förs. I länder som Malta, Spanien och Danmark fanns en stark oro över utvecklingen inom migrationsområdet; Danmark var ett av de länder där invånarna uttryckte oro också över asylpolitiken."
Man trycker på att "svenskarna känner betydligt mindre oro" än de stackarna på Malta. Där är hela 87 procent oroliga. I Spanien är det också eländigt. Där är 84 procent oroliga. I Danmark och Storbritannien är 72 procent oroliga över asylpolitiken.
Betydligt tryggare (?) känner man sig, förutom i Sverige, även I Nederländerna och Tyskland, med 53 respektive 55 procent.

Hurra, vad vi är lyckliga i Sverige! Då kan vi fortsätta med massinvandringen då? När ska vi stoppa? När 100 procent är oroliga? Stupiditeten hos dessa EU-snubbar är monumental!

Ett exempel på en "lycklig" svensk: Bloggen INGET VAL.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Mångkultur omöjlig med muslimer

Att bjuda in muslimer och islam till Sverige i tron att vi därigenom ska få mångkultur är tyvärr ett naivt önsketänkande. Muslimer accepterar helt enkelt inte någon annan religion eller kultur än den islamistiska. I muslimska länder råder extrem monokultur och intolerans mot andra folk och kulturer. Endast islam är tillåten. Upplysning och vetenskap ses med misstänksamhet, fruktan och avsky.

Tyvärr tycks hela det europeiska etablissemanget ha drabbats av detta barnsliga självbedrägeri. Man tror att alla kulturer är lika goda. Man har gått så långt att man faktiskt tolererar intoleransen. Man förstår inte att man därigenom gräver sin egen grav. Genom att tolerera den islamistiska intoleransen utplånar man den västerländska kulturen.

Ett slående exempel på detta naiva "allt är lika bra-tänkande" är Christian Widlunds (c) krönika i Folkbladet. Han skriver om Sverigedemokraterna i Norrköping:"Många likheter med Hitler
Vad är det som får en 20-årig kille att ansluta sig till åsikter om att stoppa utvecklingen i samhället och att hindra olikheter?Han pratar i intervjun om att olikheter är något negativt som skall motarbetas, han vill hindra den kulturella utvecklingen i samhället och menar att saker och ting ska få vara som det var förr. T.ex. pratar han om att det i skolorna ska serveras husmanskost som det gjordes förr, han pratar om att det i Sverige bara ska byggas röda stugor med vita knutar osv. [...]Sverigedemokraternas blivande ordförande säger i intervjun att olikheterna i samhället skapar otrygghet och rasism. Men jag frågar mig om det verkligen så att det är olikheterna i samhället som är roten till det onda, är det inte så att saknaden av acceptans för olikheterna skapar utanförskap och ohälsa? Faktum är att alla människor är olika, hur ska vi kunna ändra på det? [...]Själv vill jag verka för ett samhälle som är tolerant mot olikheter. Jag vill verka för ett samhälle där varje individ känner att hon passar in, där alla människor känner sig viktiga och värdefulla som de individer de är och inte bara som en del av ett kollektiv. Det är ett sånt samhälle jag vill leva i. "

Vad Christian Widlund ännu inte har insett är ju att muslimer och islam är oförenliga med mångkultur, frihet och demokrati. Muslimer kommer inte till Sverige för att skapa tolerans och mångkultur, utan för att sprida islam. I de muslimska länderna råder en medeltida, vidskeplig och vetenskapsfientlig monokultur. Det är inte Sverigedemokraterna som har likheter med Hitler och nazismen, det är islamismen. Hos nazismen var det den ariska rasen som var herrefolket. Hos islamismen är det muslimerna.

I själva verket är det ju precis tvärtom mot vad mångfaldsvurmarna tror. Europa måste stoppa den muslimska massinvandringen för att rädda mångkultur och demokrati. En mångfald med muslimer leder förr eller senare till en islmistisk enfald.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

söndag 22 februari 2009

Vem uppviglar vem? Vi eller muslimerna?

Youssef al-Qaradawi har nyligen hyllat Hitler (Nyheter 24 16/2 09) och påstått att förintelsen var Guds bestraffning av judarna. Hitler skulle alltså varit Guds fromma verktyg och handlat enligt Guds vilja.

– Detta var ett himmelskt straff. Vid Guds vilja, nästa gång kommer det att ske genom troende (muslimers) händer, sade han enligt Aftenposten. Islamsk Råd i Norge tar inte avstånd från uttalandena.
Verkligen uppseendeväckande åsikter. Men är han ensam om dem? Är han utfryst av den muslimska världen? Nej, han är chef för det Europeiska fatwarådet. Han har alltså gjort karriär inom den muslimska världen. Är det trots eller tack vare sina åsikter?
Redan 2004 vill brittiska politiker utvisa Qaradawi från Storbritannien för att han försvarat palestinska självmordsbombare. (SR):
"The Muslim Council of Britain som har bjudit in al-Qaradawi till en konferens om moderniseringen av islam har fördömt de politiska attackerna och beskriver honom som 'en förnuftets och förståelsens röst'."

I BBC gav han då sin syn på palestinska självmordsbombare. ”Det är inte självmord. Det är martyrskap i Guds namn”, sa han.

"Han förklarade att den sista utvägen för de förtryckta palestinierna är att spränga sig själv i luften. Självmordsattacker är den svages vapen och om palestinierna hade haft tillgång till stridsvagnar så skulle de ha använt dem, berättade den muslimske ledaren för den brittiska tevekanalen.

På frågan från BBC journalisten hur han kunde stödja självmordsbombare som dödar oskyldiga kvinnor och barn svarade han: 'Israeliska kvinnor är inte som kvinnor i våra samhällen. De israeliska kvinnorna är mer aktiva i den militära kampen.'

Kan påskynda lagförslag
Samtidigt som al-Qaradawi är på besök i London så gör den brittiska regeringen ett nytt försök med att kriminalisera uppvigling till religiöst hat. I onsdags lades ett omarbetat lagförslag fram. När lagen presenterades första gången efter 11 september drog regeringen tillbaka förslaget efter att ledamöter i överhuset uttryckt oro över att lagen skulle kunna hindra religionsfriheten och yttrandefriheten. Men denna gång kanske lagen går igenom tack vare al-Qaradawis Londonbesök och den fräna debatt som har följt."


Vem är det som uppviglar? Är det al Qaradawi, som uppviglar britterna till att hata islam? Eller är det britterna själva som uppviglar sig själva i att hata islam?

En ledtråd är väl att det alltid är majoritetsbefolkningen som är skurkarna. Så då är det alltså vi européer som uppviglar oss själva till att hata den "snälla" religionen islam?

Finns det någon rim och reson med lagar, som bara ska gälla en folkgrupp, men inte för andra?

Kan det vara så att jag begår ett brott just nu? Jag uppviglar mig själv och kanske även mina läsare till att hata islam?

Hur ska vi kunna samsas, när den ena gruppen tycker att självmordsbombare är Guds martyrer och den andrar tycker att de är mördare och bryter mot Guds bud?

Muslimen Ida D på FFF, ger sin syn al Qaradawi:

"Att en muslimsk ledare säger att folkmord på judar under denna tid var Guds straff, finns det i alla fall lite chans att tolerera: Inom alla abrahamiska religioner, vet vi att det onda kommer p.g.a. människans dåliga handlingar som Gud ville straffa. Judarna gick genom öknen i 40 år och blev slavar i Egypten p.g.a. Guds straff enligt Gamla Testamentet. Vi har många exempel i Gamla, Nya och Sista Testamentet (Koranen) som talar om Guds straff i liknande sammanhang. Teologiskt, går det att förklara på många olika sätt. Jag har träffat imamer och islamlärda som förklarade folkmord på bosniska muslimer som Guds straff. Men så vitt jag vet, inom islam, liknande händelser i första hand tolkas som prövningar av Gud."

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Feminister hånar föräldraskapet

I landet där feminister och socialister krossat familjen och föräldraskapet och separerat mor och barn, där ska nu ordnas "pappaskolor". (Newsdesk)

Av det vardagliga vårdande och fostrande föräldraskapet finns nu bara ca ett år kvar. Detta enda spädbarnsår ska föräldrarna tvingas dela exakt lika på. Inte för barnens bästa utan för den s.k. jämställdhetens skull. Och nu ska pappa dessutom gå i pappaskola för att lära sig amma med nappflaska och byta blöjor på ett sant socialistiskt sätt. Tragiskt och patetiskt.

Återupprätta familjen och det vårdande föräldraskapet! Återförena mor och barn! Ge barnomsorgspeng även till hemmabarn och lön till hemmaföräldrar! Erkänn att vård av egna barn är ett arbete!

Bygg familjen - krossa feminismen! Feminismen har inte bara krossat familjen, den har även utplånat etik och moral och gamla goda traditioner.

Familjen är samhällets bästa välfärd. Sverige förfaller utan föräldrar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

lördag 21 februari 2009

Ja, jag är rädd för islam!

Jag är rädd för islam. Och jag är inte lättskrämd. För mig är islam det största hotet mot vår frihet. (Erixons blogg) Islam kan liknas vid ett virus, som infekterar hjärnan. Där viruset går in går förnuftet ut.

Jag är inte rädd för min egen del, utan för mina barn och barnbarn. Om den muslimska befolkningen fortsätter öka, som den gjort de senaste åren, kommer muslimerna att vara i majoritet inom 20 till 40 år. (Daniel Pipes)

Islam är inte bara en religion. Den är även en politisk rörelse som strävar efter världsherravälde. Precis som nazismen. (Ansiktsburka) Men den är farligare än nazismen, eftersom den är listigare och lömskare och den kommer förklädd. Som en ulv i fårakläder.

Att den som från späd ålder fostras in i denna vidskepelse och i brist på alternativ, tror på galenskapen, går nästan att förstå. Men att den som vuxit upp i Sverige, med upplysning och vetenskap, kan dras in denna idiotiska vidskepelse, det är för mig obegripligt och bevisar dess farlighet.

När viruset slagit rot i deras hjärnor blir de plötsligt lyckliga konvertiter (Sindbad, intervju med konvertit) (Konvertitguiden) och börjar tro på en grym och hatisk gud, som straffar de otrogna med evig eld i helvetet (Nordic Dervish) och belönar självmordsbombare med 72 jungfrur i paradiset (Gudmundson). Och de börjar försvara stening till döds, spöstraff och avhuggning av händer. De underkastar sig meningslösa och löjliga ritualer, som att be fem gånger om dagen (Herr Blå) och tvätta fötterna före varje bön. De måste gå in på toaletten med rätt fot först (Germunds Blogg) (Politiskt inkorrekt) och ha skor eftersom toan är ett orent rum. Orena är även hundar. Jag stötte ihop med en muslimsk kvinna i porten, på väg ut med mina pyttesmå hundar. Hon ryggade bakåt med vämjelse bakåt väste: Inga hundar, inga hundar!

Det kanske kusligaste vittnesmålet om hur islamistviruset påverkar en människa är Mohamed Omar (Wikipedia), poet med svensk mor och iransk far. På Gringo - Islambloggen skriver han:
"Jag är islamist, jag ser islam som huvudkällan för min politiska åskådning, men jag är inte puritan eller fundamentalist. [...] Jag tycker inte att Iran är perfekt, men jag tycker att de är på god väg. Jag beundrar iraniernas mod och självständighet i deras hållning gentemot USA och Israel. Hur lagarna ska se ut i varje land överlämnar jag åt respektive land att bestämma. Om homosexuella ska kunna gifta sig med varandra eller om man ska få häda den eller det. Det överlämnar jag i demokratisk ordning till muslimerna att avgöra.

Det vore märkligt om Pakistan, där mer än 90 % är muslimer, skulle tillåta att man offentligt smädade deras heliga profet. En regering som uppmuntrade sådana handlingar skulle förlora sin legitimitet. Kanske falla. [...]Profeten var ofelbar, men det kommer ingen mer profet efter honom.
Jag tror inte att något perfekt islamiskt samhälle någonsin kommer att upprättas. Helt enkelt för att världen är ofullkomlig. Jag är inte utopist.
Jag tror inte på ett paradis på jorden."
Ja, detta är hans egna ord, den svenske pojken, som en gång hette Jonas. Iran inte perfekt? Iran som avrättar minderåriga? (Jan Kallberg) (En blogg om våld) Sverige är fullt med sådana som han. De bara bidar sin tid. I Malmö är redan idag 25 procent muslimer (Kafir Flashback). Den dag muslimernas parti (Nätverk mot politisk korrekthet) vinner valet, det sista demokratiska valet, kommer de att jubla.

Förstår du nu varför jag är rädd?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

fredag 20 februari 2009

Mord är värre än ord - eller borde vara

Med den fyndiga rubriken "Ord värre än mord" skriver Lena Andersson i Fokus:
"De som påpekar övergrepp i religionens namn, om än i osmaklig form, ställs till svars samtidigt som de ansvariga får löpa.Förra veckan portades den holländske parlamentarikern Geert Wilders från England. Han var på väg till London för att visa sin film »Fitna« för ledamöter i överhuset. »Fitna« är ett femton minuter långt kollage där koranverser som manar till hets, hat och död visas intill terrorattacker och imamers predikningar om just hets, hat och död. Filmen mynnar ut i ett upprop till kamp mot islamiseringen av Europa. Den ska bekämpas på samma sätt som nazismen och kommunismen, menar Wilders, ty den utgör samma hot mot västerländska värden. [...]
Geert Wilders slutsats att Koranen borde förbjudas på samma grunder som »Mein Kampf« är förvirrad och illiberal. Men kritiken mot honom är lika förvirrad. I BBC:s program »Hard Talk« intervjuas Geert Wilders av en journalist som anför att det »Fitna« påstår om Koranen skulle man även kunna säga om de andra monoteistiska religionerna. Men då så! Är det inte denna förvridna ordning vi i så fall bör ägna oss åt att ifrågasätta? Är det inte detta som är förfärligt, att miljarder människor åtnjuter särskild respekt, vördnad och specialrättigheter för att de viger sina liv åt auktoritära, bestraffande, sexistiska och rasistiska gudar, och har som allsmäktig kunskapskälla texter som manar till illdåd? Mot den bakgrunden är det absurt att huvudproblemet är Geert Wilders eller Theo van Gogh."
Jag kan bara tillägga att det verkliga problemet är islamisterna som skriker "Död åt Danmark" och "Freedom go to hell", inte de som rapporterar om det.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

torsdag 19 februari 2009

"Rätt" islam - Grym eller snäll?

Innan ayatollah Khomeini visade sitt rätta ansikte, trodde världen att han var en liten ofarlig och from gubbe med skägg. Nästan som en tomte. Sen fick "tomten" makten i Iran. Då visade han sitt hitlerliknande ansikte. Om detta skriver Bosse Sandström i Aftonbladet:
"Men hur kunde denna urreaktionära medeltida präst störta den internationellt respekterade shahen, som var en sådan god vän med USA, som var så rik på olja och som ville reformera sitt land? [...] Khomeini förvandlade snart Iran till den religiösa intoleransens barbariska högborg. Hans arkebuseringspatruller ställde helt sonika upp motståndarna mot murarna. Först shahens män. Sedan vänsteropinionen. Hans revolutionära fanatiska garde pryglade upp kvinnor som inte bar slöja på gatorna. Kvinnor stenades om de misstänktes för äktenskapsbrott."
Ardavan Khoshnood skriver om Khomeinis Iran: "30 år av skräck":
"Den 11 februari, 1979 tog islamisterna med massiv stöd från Carter administrationen samt islamiska länder, över Iran. Detta skulle inte bara inleda en ny era av mörker och dysterhet i den Iranska historien, men även en ny era av terror och skräck skulle segna över världen. Enligt Amnesty International avrättades tusentals av Khomeinis motståndare endast under de första månaderna."
Europa är nu fullt av små fromma tomtar med skägg. I Sverige har vi också små snälla tomtar. Ali Fegan, Expressen 2006, skriver om en av dem, Abd al Haqq Kielan:
"I en intervju gjord av Susanne Scheibe på organisationen Face Europe säger Kielan att det är tveksamt om muslimska kvinnor får ha ett eget socialt liv. Det går visst bra om hon vill besöka muslimska väninnor men bara på mannens villkor. Om mannen säger nej, så är det nej, säger Kielan. [...] Insynen i svenska moskéer i dag är dålig, få vet vad som verkligen sägs i moskéerna i dag och det är få journalister som bemödar sig. Kanske på grund av att man är rädd att samma sak ska hända här som i Danmark eller för att bli kallad rasist."
Om muslimerna kunde lura världen en gång, kan det kanske ske igen? Europa ligger bra till att bli nästa offer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

onsdag 18 februari 2009

Muslimer gillar inte Nyamko Sabuni?

Här, i ett muslimskt upprop, från 2006, som protesterar mot att Nyamko Sabuni utnämns till Integrations- och jämställdhetsminister, kan man ana en fientlighet från muslimer gentemot Nyamko Sabuni. Detta höjer min respekt för henne. Jag antar att fientligheten beror på Sabunis kritiska inställning till muslimska friskolor.
Här är muslimernas brev till Reinfeldt. Citat:
"Sabuni har fokuserat sin politik mot oss muslimer vilket andas populism och islamofobi. Att flörta med Sverigedemokraterna är inget konstruktivt; en sådan politik skapar i sanning ett segregerat samhälle som leder till ovilja och konflikter. [...] Nyamko Sabuni har även fokuserat sitt politiska arbete på hederskultur och hennes förslag om åtgärder riktas övergående mot oss muslimer. Hederskultur inkluderat hedersmord och tvångsgifte har dock inget med Islam att göra och praktiseras inom alla religiösa tillhörigheter runt om i världen. [...] Vi protesterar och känner oss förolämpade av denna utnämning som riskerar försvåra dialog och öppenhet samt skapar misstro gentemot hela Alliansens integrationspolitik."

Daniel Lillman, som startade den muslimska protesten, skriver i SvD; Sabuni jagar muslimer:
"Protesten som ifrågasätter Fredrik Reinfeldts val av Nyamko Sabuni som integrations- och jämställdhetsminister startades av ett handfull muslimer och har nu signerats av 36 organisationer, som representerar cirka 80‑000 medlemmar. [...]
Om Nyamko Sabuni är islamofob så passar hon inte som integrationsminister. Om Nyamko Sabuni ­end­ast har spridit islamofobi så är ­detta olagligt och värre. [...]
Hennes oro för att muslimska friskolor riskerar att bli 'den naturliga rekryteringsbasen för framtida självmordsbombare' är helt tagen ur luften, egna idéer och utan fakta. Hur tror Nyamko Sabuni, som säger sig själv vara muslim och insatt i integrationsfrågor, att allmän­heten ska tolka hennes funderingar och texter?"
En namninsamling till stöd för Sabuni samlade 280 namn.
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Nej till muslimsk svenskhet!

Luciano Astudillo påstår att han älskar Sverige. Samtidigt menar han att svenskheten inte duger. Det behövs en ny svenskhet:
"Den stora behållningen i boken är hans agitation för att vidga svenskheten. Att vi i Sverige behöver skapa ett nytt vi, ett vidare vi.(Boken är Qaisar Mahmoods "Small, medium eller large.)

Mauricio Rojas, i boken "Ensamhetens labyrint" står för en annan åsikt:
"Det kan kanske irritera icke-svenskar, men svenskarna kan rimligtvis inte inrätta sitt samhälle bara för att göra utlänningarna nöjda och glada." (Rojas har lämnat Sverige, Merit Wager, efter att ha blivit utfrysen av folkpartiet, för att han talade klarspråk om invandrares brottslighet.)
Åter ett bevis att man riskerar sitt jobb, om man säger sanningen om invandringen och dess följder.

Den politiskt korrekte Jonas Ek (s) riskerar ingenting. De konflikter, kravaller och kriminalitet som den stora invandringen av muslimer lett till, förklarar Ek med svenska folkets nationalism. I Nationalism göder konflikter skriver han:
"Invandring är således inte ett 'hot' mot våra samhällen. Vi måste släppa våra bland andra nationalistiska, rasistiska och främlingsfientligt föreställda gemenskaper och våra krav på 'etnisk och kulturell' konformitet och konformism. Om vi istället ser avvikelse som norm istället för undantag kommer vi en bra bit på vägen. Hur ska vi annars bekämpa bland annat sexism i vår strävan efter att uppnå jämställdhet?
Om jag förstår honom rätt så menar han alltså att vi svenskar måste ändra vårt nedärvda sätt att tänka och känna. Vi måste sluta se våra nära som nära, våra gelikar som gelikar, sluta se kristna, blonda nordbor som normen för vanliga svenska människor. Istället ska vi se muslimska araber och afrikaner som normen för svenskheten. Minoriteterna ska bli normen. Majoritetsbefolkningen ska bli de avvikande. Som i Orwells bok. Nyspråk. Krig är fred. Främling är släkting.

Han tycks ha svårt att skilja mellan orsak och verkan:
"De två länder som främst strävat efter en assimilationspolicy är de två länder som extremhögern hyllar allra mest; Jean-Marie Le Pens Frankrike och Pia Kjærsgaards Danmark. Är det en slump att det är just i dessa länder som de värsta upploppen har förekommit? Är det en slump att bilar sticks i brand i just dessa länder? Nej, för vid varje tillfälle som någon försöker beröva en ens värdighet, rätt till tolerans, respekt och delaktighet så kommer någon förr eller senare att bjuda motstånd."
Han tycks mena att invandrarnas kravaller är en legitim reaktion på ursprungsbefolkningens nationalism och extremhögerns fientlighet. Men är det inte tvärtom? Är inte extremhögerns framgång en följd av att allt fler ser avigsidorna med massinvandringen av folk med alltför främmande kultur? Är inte den nyväckta nationalismen en följd av att ursprungsbefolkningen ser sin kultur hotad av muslimernas utbredning och ökande krav?

Ska vi verkligen acceptera att den svenska svenskheten byts ut till en muslimsk?
Nyamko Sabuni är i full färd med att ändra normen.
Är våra politiker svenskfientliga?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

tisdag 17 februari 2009

Invandrarnas kultur - svenskarnas vaddå?

Qaisar Mahmood, skriver om invandrares identitet i "Bräcklig identitet":
"Jag är hundra på att mina föräldrar (eller de flesta av pakistanierna bosatta i Sverige) inte skulle ta på sig en annan nationaldräkt än den pakistanska om jag eller någon av mina syskon skulle ha gift oss med någon som har andra seder än mina föräldrar. Orsaken till detta är att mina föräldrar (liksom många andra som flyttar hit) är rädda för att dom ska tappa sin 'identitet' om dom tar till sig av andra seder och bruk. Den kulturella identiteten uppfattas som något bräckligt som kan förtvina om den inte bevaras intakt eller inte skyddas från andra influenser." (Lägg märke till ordvalet "flyttar hit")(Om Qaisar Mahmood på Wikipedia)(Han har varit huvudsekreterare i integrationspolitiska kommittén, som de borgerliga lade ner 2006)

Invandrare tycks vara de enda i Sverige som har en identitet värd att behålla. De ska inte behöva anpassa sig till det svenska (som ingen tycks veta vad det är). Det finns ju inget ursvenskt förutom "barbariet", enligt Reinfeldt.

Svenskarnas identitet ifrågasätts alltid.

Ett typiskt exempel på svenska politikers förvirring när det gäller svenskhet är kristdemokraten Rolf Tufvesson. Han säger i Kristdemokraten, sept.2008:
"Sverigedemokraterna klarar inte en debatt om kulturarvet. Vad är egentligen det svenska kulturarvet? Det finns inte egentligen. Vi har alltid influerats av andra kulturer och andra religioner."

Jakob E:son Söderbaum kommenterar Tufvesson:
"Tufvessons linje är att vi besegrar Sverigedemokraterna genom att skratta ut dem för att det inte skulle finnas någonting sådant som ett “svenskt kulturarv” eller en ”svensk kultur”.[...]

På samma gång efterlyser Tufvesson en mycket djupare värderings- och kulturdebatt inom både Alliansen och kristdemokraterna. Jag håller med om att detta är livsviktigt. Tufvessons uppfattning är nämligen lika vanlig som den är felaktig och okunnig. I själva verket är den direkt farlig för vår kulturella förståelse, både vår självuppfattning och i förlängningen vår förmåga att kunna bemöta människor av annan kulturell bakgrund på ett insiktsfullt sätt.[...]

Alla kulturer i världen, förutom de isolerade stenålderskulturerna i Amazonas regnskog, är blandningar av andra kulturer. Kulturer växer i mötet med varandra, genom att man tar in sådana influenser från andra som man själv uppfattar som givande och bra. Det som särskiljer en viss kultur är att den är just det folkets speciella kulturella mix. [...]

Europa är världens mest kulturellt kristalliserade världsdel. Ingen annan världsdel har så många olika och tydliga kulturella skillnader som Europa. Likväl är alla europeiska kulturer blandningar av varandra. Europas uppgång i världshistorien har ju handlat om att vi inspirerats av och även konkurrerat med varandra. Människor som är olika ger perspektiv på varandra och kompletterar varandra, och samma sak är det med kulturer. 'I en församling där alla tänker lika blir det inte mycket tänkt', är ett gammalt svenskt talesätt. Förutom det klassiska grekisk-romerska arvet och det kristna arvet finns inslag av fransk, tysk och engelsk kultur i stort sett i alla europeiska kulturer. Inslag av svensk kultur återfinns i t.ex. Finland och Nederländerna."

Det som särskiljer svensk kultur är att den är just svenska folkets speciella kulturella mix! Just det!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 16 februari 2009

Skandal: Han sade sanningen!

NT berättar den tragikomiska historien om "skandalen" som skakar kommunledningen.
"Det är många här som inte kan skilja på ditt och mitt", tycker enhetschefen, därför genomförs tvångsvisitationer av de som jobbar på Reko".(Reko sorterar kläder som skänks till Myrorna)
"... att vakter tvångsvisiterar de som arbetar på Reko och att kommunens enhetschef, Rolf Stark, säger att det beror på att 'det finns ju folk som kommer från kulturer där man är tvungen att stjäla för att överleva' skakar kommunledningen."
Att det stjäls på sådana här sorteringsställen det vet alla. Men att säga det är farligt. Rolf Stark sade sanningen. Därför förlorar han jobbet och blir uthängd och förödmjukad i media.

Han är inte mer rasist än BRÅ, som i reda siffror visar att invandrare ÄR överrepresenterade i brottslighet. Han har inte sagt något lögnaktigt. Han har i princip bara återgett vad BRÅ har publicerat.

Man får alltså inte säga sanningen i dagens Sverige.

Det är detta som är SKANDALEN! Men de hycklande makthavarna vrider sig som ormar för att ta avstånd från den som råkat säga sanningen. Det är ett patetiskt skådespel.

Invandrare tycks hela tiden bli djupt kränkta av de otäcka svenskarna. Om en invandrare känner sig kränkt är det "oerhört allvarligt". Men en svensk kan inte bli "kränkt" hur illa han än behandlas.

Hur länge ska vi finna oss i detta vansinne?
Här finns en intressant debatt om nationalism på sossen Jonas Eks blogg. Deltagare: Tobias Struck m.fl.
Här en debatt om mångkultur och nationalism på arvidfalk, inlägg av Qaisar Mahmood.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

söndag 15 februari 2009

Är alla lika goda? Är allt lika bra?

I Europa har det blivit politisk korrekt att påstå att alla människor och all kultur, religion och värderingar är exakt lika goda. Att påstå något annat anses rasistiskt.

Jag menar att detta är falskt. Allt och alla är inte lika goda.

Om alla människor är lika goda och värda vår kärlek och tolerans, då är barnamördaren lika god som det oskyldiga barnet. Då är en massmördare, som Hitler, lika god som alla oskyldiga offer.

Om alla kulturer är lika goda, då är islamistisk vidskepelse lika värdefull som västerländsk upplysning och vetenskap.

Om alla religioner är lika goda då är islam, med sin politiska islamism och sina medeltida inhumana straff, lika god som kristendomen, som är skild från staten och politiken.

Hela det politiska och mediala etablissemanget hycklar i sin iver att vara snälla och goda mot allt och alla. Värderelativismen är grotesk. Lika grotsk är "snällismen".

Att älska alla är att älska ingen. Att älska mördarna lika mycket som offren är att inte älska någon.

Om vi i Europa inte kan inse att vår kultur är överlägsen islamismen, då gräver vi vår egen grav. Och det är just det som Europa nu jobbar så ivrigt på: Att utplåna sig själv!

Släpp in miljoner och miljoner muslimer i Europa, vi behöver dem säger de. Vad de verkligen säger är att det kvittar om muslimer blir i majortitet i Europa.

MEN DET KVITTAR INTE!

Läs Dick Erixon, med video av Pat Condell!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

torsdag 12 februari 2009

Islamistskräcken undergräver demokratin

Geert Wilders nekades inträde i Storbritannien. Orsak: Hans närvaro riskerade att göra landets två miljoner muslimer kränkta och våldsamma. Skulden för eventuella kravaller läggs på den fredlige kritikern, som retar upp de våldsamma islamisterna.

Det påminner om vad islamisterna själva gör. De lägger nämligen skulden på kvinnan om hon blir våldtagen. Hon anses då ha frestat de oskyldiga männen. Kvinnan bestraffas, antingen med piskning eller med stening till döds.

Men detta barbari kritiseras inte av Europas politiskt korrekta politiker. Nej det är islamistkritikerna som kritiseras, bestraffas och förbjuds komma på besök i grannländerna.

Vad håller Europa på med? Jo, Europa begår demokratiskt självmord! Det är Storbritannien beviset på.
Wilders var inbjuden av Lord Malcolm Pearson för att delta i visningen av sin film "Fitna".
"-Filmen är inte stötande om man inte är våldsam islamist", sade Pearson.(DN)

I Wilders hemland, Nederländerna, mördades, 2002, högerpolitikern Pim Fortuyn av en vänsterextremist som erkände att han begick mordet för att stoppa Fortuyn från att framställa muslimer som syndabockar.
Och 2004 mördades filmskaparen och islamkritikern Theo van Gogh av en islamist. Mördaren hade, med kniv, naglat fast ett meddelande på van Goghs kropp. Budskapet var att mordet begicks på grund av van Goghs brott mot islam och han hotade även hela västvärlden, judarna och Ayaan Hirsi Ali.

Trots detta bannlyser man alltså, inte islamisterna, utan den fredlige Geert Wilders. Det är han som med sin film (som bara återger vad islamisterna gjort och predikat) påstås ha framkallat hatet mot islamisterna och motsättningarna mellan folkgrupperna. I själva verket är det förstås islamisternas brott som skapat hatet mot dem.

Per Gudmundson, Svd, skriver:
"Wilders är här snarare att betrakta som ett besökande fotbollslag. Det är inte spelarna som hotar ordningen, det är huliganerna. Det primära problemet ligger inte i hädelsen, utan hos fundamentalisterna."

William Petzäll skriver:
"När man förbjuder personer med ”fel åsikter” att besöka sitt grannland är det givetvis ett nederlag för hela demokratin och ett tydligt tecken på att vi går mot en obehaglig utveckling. Dessvärre är denna händelse bara ett av många exempel på hur Europas länder kommit att agera knähund åt den snabbt växande islamismen och Storbritanniens inrikesminister har med sitt agerande tydligt visat att grundläggande demokratiska principer inte skall tas förgivna i framtiden."

Johan Ingerö skriver:
"Det handlar om etablerandet av en omvänd rättsordning som stipulerar att om Person X gör personerna Y, Z och Å upprörda - och i förlängningen våldsamma - så ligger skulden hos X.
Det är inget mindre än ett tillbakarullande av de rättsliga och politiska principer som grundlades under upplysningstiden och vidareutvecklades under århundradena som följde. Enligt denna princip bär Pride-paraden ansvaret för de nazistiska hat-attackerna mot densamma, och unga kvinnor med "utmanande kläder" för överfallsvåldtäkterna."

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Yttrandefriheten - vart tog du vägen?

Om yttrandefriheten inte även gäller meningsmotståndare, är det ingen yttrandefrihet! Detsamma gäller mötesfriheten.

Demokrati är inte demokrati utan yttrandefrihet.
Nu får Sverigedemokraterna i Norrköping inte hyra den bokade möteslokalen.

Läs vad Folkbladet säger, även här! Och NorrköpingsTidningar! Och på YouTube!
Läs även andra bloggares åsikter om ,

tisdag 10 februari 2009

Är samexistens med muslimer möjlig?

Vi måste våga ställa frågan: Är islam så extrem att muslimer är omöjliga att leva samman med?
Om två oförenliga kulturer tvingas leva i samma land, uppstår konflikter som leder till gatukrig och brott. Detta krig tar bara slut om den ena parten ger upp. Muslimer ger inte upp. De kan bokstavligen gå i döden för sin religion.

Om inte israeler kan leva i fredlig samexistens med muslimer, varför skulle vi lyckas? Finns det något enda exempel på en sådan fredlig samexistens någonstans? Titta på världen! Varhelst det är konflikter är muslimer inblandade. Är det en tillfällighet? Eller finns det något i islam som gör det omöjligt för muslimer att leva i fred med andra?

Vi måste våga fråga detta.

I Sverige pågår konflikter. "Elaka" svenskar säger "blattejävlar" och "snälla" invandrare kastar sten, rånar och våldtar svenskar.

Vad är orsak och vad är verkan? Är det svenskarnas hat som utlöst invandrarnas brott mot oss, eller är det invandrarnas brott som utlöst vårt hat?

Vi som blir rånade och våldtagna av invandrare kan väl inte känna förtroende och sympati för nästa främling vi möter? Vi kommer att möta varje främling med misstänksamhet. Av ren och skär självbevarelsedrift.

Om vi bjuder in gäster i vårt hem, förväntar vi oss inte att gästerna ska misshandla oss som tack. Vi förväntar oss att de ska visa tacksamhet och ta seden dit de kommer. De ska anpassa sig till oss. Nu har det blivit tvärtom. Alla kräver att vi ska anpassa oss. Är det konstigt att vi känner oss lurade och blir besvikna och förbannade?

Om gästerna inte kan uppföra sig anständigt, ska de kastas ut ur hemmet. Det är inte värdfolket som ska underkasta sig.

Om gästerna vinner värdfolkets respekt kan de få stanna. Annars inte.

Vi i Sverige vågar inte säga detta. Makthavarna skuldbelägger oss svenskar för invandrarnas brott och dåliga uppförande.

Det har gått så långt att vi får be om ursäkt, när invandrare bär sig illa åt. Vår reaktion på invandrarnas brott har blivit värre än brotten.

Att vi svär väcker mer bestörtning hos de "fina" än brotten vi svär över.

Inget parti, utom Sverigedemokraterna, törs stå på svenska folkets sida. Det är de värda respekt för.


Abbes blogg är ett exempel som belyser varför jag och många med mig avskyr och fruktar islam och islmister. Tack Antiism för tipset!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

söndag 8 februari 2009

Gör Lodenius reklam för Sd?

Anna-Lena Lodenius har skrivit en bok, som hon puffar för på bloggen med samma namn: "Slaget om svenskheten". Där vill hon lära ut hur man ska ta debatten med Sverigedemokraterna på ett bättre sätt än hittills.

Bl.a. presenterar hon denna nyhet, som inte kom med i boken:
"Sverigedemokraterna har fått en observatörsplats i "Alliansen för ett Europa av nationer", AEN, som står nära "Unionen för ett Europa av nationer" som är en partigrupp i Europaparlamentet. Det är samma grupp som Dansk Folkeparti är med i och den grupp som nog flest gissat att SD skulle gå med i."

Lite roligt blir det när hon med en bild på en broschyr vill visa vilken förfärlig politik Sd står för. På broschyren står nämligen: "BESLUTEN SKA TAS I SVERIGE!" Vem kan bli upprörd över det?

Man letar förgäves efter något ruskigt: "50-talet är idealet för sverigedemokraterna." Det låter inte så farligt.
"Vi har också försökt att hitta motargument och visa på svagheter i argumentationen."
"Längre fram i vår börjar vi lägga ut blogginlägg med anledning av boken. Återkom gärna hit och debattera innehållet eller ställ frågor om boken."
Jag väntar med spänning på resultatet.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

lördag 7 februari 2009

Invandrarna måste förtjäna vår respekt!

Det är invandrarnas brott mot svenska folket, som gör att vi föraktar dem!
Vi föraktar INTE folk av andra raser. Däremot föraktar vi folk som begår brott mot oss.

Makthavarna tror, felaktigt, att det är vårt hat mot främlingar, vår påstådda rasism, som orsakar att främlingarna begår brott mot oss. Men det är fel! De som bemöter oss med respekt får respekt tillbaka. Bemöter de oss med förakt får de förstås förakt tillbaka.

Det är inga svenska grabbar som plötsligt börjat roa sig med att skrika "svennehora" och i stora gäng våldta och misshandla svenska flickor. Det är inga svenska ungdomar som rånar svenska pensionärer. Det är inga svenska skolbarn som knivrånar andra svenska skolbarn på deras mobiler och busspengar.

Makthavarnas agerande är helt kontraproduktivt; De kräver att vi svenskar ska be om ursäkt, som om det vore vårt fel att invandrare att begår brott mot oss.

Respekt är något man måste göra sig förtjänt av.
Detta gäller även invandrarna.

En intressant artikel som berör detta ämne: "Våga fråga varifrån fördomarna kommer" skriven av Olle Palmlöf, på Expo. Ett litet smakprov:
"För några år sen handlade programmet Nattcafé om fördomar mot romer. Samtliga gäster tyckte det var lika hemskt med alla osanningar om "tjyvaktiga zigenare". Gott så. Men inte en enda fråga om bakgrunden till fördomarna ställdes. Och det ironiska var att när programmet var slut och gästerna gått hem, hade allt porslin stulits från redaktionen."

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Naturligt att poliser nedvärderar brottslingar

Det är fullkomligt naturligt att vi människor respekterar de skötsamma mer än de icke skötsamma. De som begår brott är hela samhällets fiender. De har inte gjort sig förtjänta av vår respekt.
Rolf Granér, lektor i polisvetenskap i Växjö, säger i Sr, Ekot:
"– Det finns en nedvärderande syn på alla dem som poliser återkommande ingriper mot.
- Kan man förklara det här på något sätt?

– Den socialpsykologiska förklaringen är att det är lättare att göra livet svårt för dem som man har en nedvärderande syn mot. Därför tror jag att risken för nedvärderande attityder är hela tiden inbyggd i polisarbetet."

Läs även andra bloggares åsikter om

Mona Sahlin fördomsfull mot svenskar?

I tidningen Expo (1997) skriver Mona Sahlin en artikel, "Rasism ett hot mot demokratin", som avslöjar med vilka hon identifierar sig och vilka hon ömmar för. Inte är det med vanliga svenska arbetare och pensionärer inte. Låt mig ta några citat:

Först beskriver Mona Sahlin tillvaron för invandrarna i Sverige:
"...så många individer i vårt land får sina liv förkrympta av att de diskrimineras på grund av sin hudfärg eller etniskt ursprung...ständigt mötas av tillmälen, att inte få komma in på krogen, att inte få komma till en anställningsintervju eller att inte få bosätta sig var de vill...
...under två år anmäldes 300 diskrimineringsbrott....Invandrare som inte tror att det hjälper att anmäla..."

Sen ger hon sin syn på svenska folket:
"...Rasismen får också sin grogrund i att tillvänjningen kommer så snabbt, många av oss reagerar inte över vardagsrasismen – endast då vi ser skinnskallar och hakkors. Det är farligt....Varje person som diskriminerar är en del i hotet mot demokratin.... alla de anonyma brev som återigen drällde in. De är intressanta då de säger en hel del om den omfattning vardagsrasismen har.

En del av breven kan låta som följande: 'De som verkligen är diskriminerade är vi svenskar. En neger slog ned min dotter och tog hennes plånbok som innehöll 500 kr. Hon föll i gatan och hade ont i armen i tre dagar. Du ska inte tro att jag älskar de avskummen.'

Handstilen tyder på att det är en äldre dam som skrivit brevet. Kanske handlar det om någon som aldrig mött en svart man tidigare, men nu drar alla över en kam och anser alla svarta vara brottslingar. Tyvärr en alltför vanlig åsikt. Hon blir en av alla dem som säger: 'Jag är inte rasist, men...'

Den stora uppgiften i dag är att synliggöra den vardagliga rasismen...alla till buds stående medel motarbeta den organiserade rasismen...Jag är förbannat trött på de anonyma och fega breven, men de uppnår bara en effekt – jag blir bara mer motiverad att arbeta mot trångsynthet och fördomar."


Och sen avslutar hon med dessa närmast hotfulla ord:
"Den som inte tycker att diskrimineringsfrågan berör någon annan än en och annan »svartskalle« skulle kanske fråga sig; vem blir betraktad som onormal och annorlunda nästa gång? Kanske de som idag utgör makteliten, de vita, medelålders, svenskfödda, heterosexuella, icke-handikappade männen. De som ändå är så få, att de närmast är att betrakta som avvikande. Vad skulle hända om de blev diskriminerade?"

Detta kommer alltså från den kvinna som sade att Muhammed ska ha förtur till jobbet. Svensken får ställa sig sist. Klagar han är han rasist.

Vad är det Mona lider av? Kanske fördomar mot svenskar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

fredag 6 februari 2009

Vart är vårt land på väg?

Hittade nyss en ny blogg, som jag genast fann mycket klok och sympatisk: Gammelsvensk. Låt mig citera några stycken:

"Vart är egentligen vårt land på väg? Jag har varit med ett tag och jag känner inte längre igen mig, varken när det gäller mitt land eller människorna som bor i det."

"Jag har på äldre dar börjat intressera mig mer för politik och diverse samhällsfrågor och det är inte direkt några lugnande studier. Massinvandringen som vi nu haft ett antal år skrämmer mig en hel del men ännu mer skräms jag av de personer som styr vårt land. Det framträder mer och mer att de inte är kompetenta att ta hand om Sverige. Det verkar inte heller vara vad de arbetar för. Jag har funderat mycket på vad de egentligen strävar efter? Naturligtvis sitt eget välbefinnande men jag tror ändå att de har en mycket mera djävulsk plan än så."

"Eftersom så många regeringar runt om i Europa nu handlar på samma sätt när det gäller just invandringen och allt som den för med sig och dessutom helt i strid med vad stora delar av befolkningen tycker, så kunde man lätt tro att de alla delar samma plan. Med tanke på Lissabonfördrag, FRA-lag och mycket annat så är jag benägen att tro att allt handlar om EU."

"Nu har jag dock funnit mitt parti, nämligen Sverigedemokraterna. Efter att en lång tid ha följt debatten så kan jag konstatera att de mest ärliga och förnuftiga människorna hittar man i detta parti. Deras politik går ut på att i första hand värna vårt land, vårt folk, våra traditioner och värderingar och detta framstår inte särskilt klart hos andra partier."
Jag kan bara hälsa Gammelsvensk välkommen i blogg-gänget!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

S - invandrarnas parti - inte arbetarnas

-"Mona Sahlin bryr sig inte om svenska arbetare, hon bryr sig bara om muslimer". Detta sades idag av en bekant till mig, en arbetarkille i trettioårsåldern, som uttryckligen sagt att han skulle rösta på sossarna. Han trodde också att sossarna tappar i sympati, just genom Mona Sahlin. Hon är inte populär bland arbetarkillar, menade han.

Mona Sahlin, tänkte jag, har hon verkligen sagt de ökända orden: "Jag hatar allt typiskt, genuint svenskt"?
På nätet hittade jag en annan som tvivlade på detta Mona-citat: Leif Haglund, den utomordentligt sympatiske sossen från Ystad. Denne man är så klok, så man kan inte förstå att han fortfarande är sosse. För som Churchill lite elakt sade; "Den som inte har varit socialist före 40 års ålder har inget hjärta och den som är socialist efter 40 har ingen hjärna".
Att Leif trots allt har hjärna framgår av hur väl han skriver, t.ex:"Debatt om flyktingpolitik omöjlig i Sverige".

Men det jag egentligen skulle berätta om hittade jag bland kommentarerna på Leifs blogg.
Där hittar man en oväntat bra analys av hur dagens sosseparti "stulits" från arbetarna av ett gäng kulturradikaler; Läs och njut! (hittas nästan längst ner) Låt mig citera:
"Det är vanligtvis inte arbetare som vill ha 'mångkultur', massinvandring, islam och radikal-feminism, det är inte eller de som anser att t.ex. HBT-frågor och Palestina-konflikten är enormt viktiga. Det är frågor som drivs av 'akademiker'-sossar, dvs. kulturradikala 'batiktanter', 'velourkillar' och 'AFA-sympatisörer', som nu är dominerande i partiet och media. Den vanlige arbetaren är ofta för långt ifrån dessa: kriminalitet och busliv skall bemötas med hårda tag inte 'tolerans', 'empati' och 'förståelse', i skolan skall det vara disciplin, ordning och reda inte flum och låtgå-attityd, man vill bo i relativt homogena svenska områden inte i 'mångkultur'-getton osv.

Socialdemokraterna är nu helt i händerna på kulturradikaler som 'stulit' partiet från arbetarna. Du må ha överväldigande majoriteten av arbetarna med dig, men du har garanterat partiet emot dig! Om inget görs blir snart Sverigedemokraterna det naturliga valet för arbetarna, de lägger sig ju till 'vänster' i ekonomiska frågor och till 'höger i moral och värderingsfrågor'." Författaren heter Roger Svensson.
Nej, jag måste ta ett citat till (karln är ju genialisk):
"Vad som händer när ett parti inte vill lyssna på vad väljarna tycker, och istället talar om vad de bör tycka, ser vi exempel på i Danmark. Där har Dansk Folkeparti tagit en stor del av arbetarrösterna och sossarna har krympt ihop rejält och förlorat makten. De har fått göra helt om från en socialdemokratisk politik av svensk modell och be om ursäkt för att de 'suttit i salonger och kallat folk rasister'."
Och jag kan bara instämma. Tack Roger Svensson!

Hur deppad jag är p.g.a. tillståndet i landet, så blir allt bättre när jag lyssnar till underbare Luke Kelly (RIP). T.ex. denna "Luke Kelly Tribute (Christy Moore)" på YouTube.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kloka invandrare om polisen i Rosengård

Lyssna på dessa kloka invandrare från Ring P1! Finns på förträfflige Thoralfs blogg. Hade de varit etniska svenskar hade åkt dit för Hets Mot Folkgrupp.

När polisen svär över stenkastarna så får de värre påföljd än de stenkastande. Om en svensk säger "blattejävel" är det ett Hatbrott, men om en invandrare säger "svennehora" är det bara gulligt och den svenska tjejen får skylla sig själv.
Polisen riskerar livet för vår skull och så får de bara fördömanden och anklagelser från sina egna högsta chefer.
Att invandrare är kraftigt överrepresenterade vad gäller grova brott, det är vårt fel. Vi är ju såna hemska rasister. Vi kränker ju dom hela tiden och då är det ok att de begår brott.
Våra makthavare trampar på svenska folket i sin iver att bocka och buga för invandrarna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Åkesson och Sd - vanligt folk enligt Guillou

Jimmie Åkesson ger mig en gnutta hopp i eländet. I Expressen skriver han:

"Vi står fria mellan högern och vänstern och kommer inte att tveka att fälla den regering som misslyckas med att presentera en ansvarsfull politik på viktiga områden såsom invandringspolitiken, äldrepolitiken, kriminalpolitiken och arbetsmarknadspolitiken.

Vår övertygelse är att
ett eventuellt nyval i en sådan situation skulle gynna oss, dels för att våra potentiella men osäkra väljare då fått se att vi faktiskt kan komma in i riksdagen, dels för att ett sådant nyval skulle vara en direkt konsekvens av de övriga partiernas ovilja att acceptera det ursprungliga valresultatet, en konsekvens av deras väljarförakt."
Dragan kommenterar detta.

Hoppsan! Jan Guillou har upptäckt att Sd är "vanligt" folk som brukade rösta på sossarna! Vilket scoop! Vilken sensationell nyhet! För det visste jag redan. Men Guillou säger att det är "värre" än han trodde: Inga fascister - utan hyggligt, anständigt folk. Det är allvarligt, menar Guillou. Hans världsbild är skakad!
Dragan myser! Jag med!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

torsdag 5 februari 2009

Sverige åt invandrarna! Eller?

Hur länge ska vi svenskar stillatigande stå ut med att vi och våra söner och döttrar förödmjukas? Vi blir rånade, våldtagna och misshandlade och förövarna åtalas inte! VI FÖRNEDRAS! Gänget i Södertälje åtalas inte! Läs Dragan! Och se om du förblir oberörd!
Även ansiktsburka skriver om detta elände. Läs! Oberörd? Inte jag!

Och om polisen, som står i stenregn, säger ett kraftord som "DJÄVLA BLATTE" då tvingas de be stenkastarna om ursäkt!


Det är polisens ord som makthavarna kallar oacceptabla - OACCEPTABLA - inte det berikarna gör mot oss! Alltså kan invandrarna fortsätta slänga sten på oss och när vi svär, då är det vi som får be om ursäkt!

Att polisen står ut! De för ett "krig" åt oss mot "berikarna". Och så får de bara skit från makthavarna. POLISEN ÄR VÅRA HJÄLTAR! Dom borde ha medalj och så får de skit och fördöms av makthavarna.

När "berikarna" djävlas med oss går de fria och vi tvingas be dom om ursäkt! Hur länge ska vi orka?

Det är inte bara invandrarna som djävlas med oss det är våra egna landsmän, makthavarna och journalisterna. De sviker sitt eget folk!

Och bakom våra ryggar står "berikarna" och hånskrattar! Fy faan!

När Sverige var ett gott folkhem sa sossarna "Sverige åt svenskarna"! Nu säger alla makthavare med en mun: "Sverige åt invandrarna"! Fy faan!

Sverige åt de nya svenskarna, säger Christian Hofverberg, HÄR.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Läs även andra bloggares åsikter om

onsdag 4 februari 2009

Ska EU styra Sverige?

God natt, Sverige! skriver Nils Lundgren på europabloggen:

"Sveriges riksdag röstade ja till Lissabonfördraget. Mycket få av ledamöterna insåg vad de gjorde.
Svenska folkets rätt att styra sig självt försvann. Nu blir vi en delstat i Europas förenta stater."


Vår rätt att styra vårt eget land skänktes bort av riksdagen. FRIVILLIGT!? Man blir mörkrädd! Vad är det för idioter som sitter i riksdagen?

Så här skriver Lundgren:

"God natt, Sverige!

För några minuter sedan röstade Sveriges riksdag ja till Lissabonfördraget. Mycket få av ledamöterna insåg vad de gjorde. Svenska folkets rätt att styra sig självt försvann. Nu blir vi en delstat i Europas förenta stater. Vi är mindre än två procent av befolkningen i den unionen som skall bli en ständigt fastare union. Satt svenska folket uppe och tittade på riksdagens webbteve? Blir det upphetsade meningsbyten vid frukosten i morgon, hårda diskussioner under lunchen på jobbet?

Naturligtvis inte! Det bara blev som etablissemanget ville. Jämför hur det gick till när vi folkomröstade om euron. Hela folket deltog. Jasidan satsade mer pengar per väljare än George W Bush någonsin kunde drömma om. Men medborgare var engagerade och sa vad de tyckte. Det blev nej.

Nu blev det ja. Därmed är det slut!


Ska dessutom EU försöka tvinga Irland att rösta ja? Det hävdas av LaRouchrörelsen - EAP.:

"Enligt den italienska dagstidningen Il Sole 24 Ore utarbetades den 11 december en plan i EU-rådet i Bryssel, för att göra sådana ändringar i Lissabonfördraget att man kan vinna i en ny folkomröstning i Irland. Den irländska regeringen har gett klartecken till att hålla en andra folkomröstning före den 31 oktober nästa år. I gengäld ska regeln "en kommissionär per medlemsland" återinföras i EU-fördraget. För närvarande är antalet kommissionärer begränsat till 18, vilket betyder att många länder under långa perioder inte kommer att ha någon representant i "EU:s verkställande makt", dvs. kommissionen. Andra eftergifter är att Irlands militära neutralitet ska garanteras och att EU inte kommer att blanda sig i landets skatte- och familjepolitik.

Alla dessa eftergifter är dock ändringar i Lissabonfördraget; vilket betyder att alla EU-länder därför skulle vara tvungna att ratificera fördraget en gång till, vilket vore omöjligt. EU måste hitta en formel, genom vilken man, å ena sidan, lagfäster dessa garantier för Irland i fördragsform, men samtidigt, å andra sidan, hävdar att fördraget inte har förändrats.

En fullständig parodi på en rättsstat! Menar Lissabonfördragets förespråkare att detta EU-fördrag är demokratiskt endast av det skälet att man får rösta om det, om och om igen, ända tills det godkänns?"

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Islam - Ja! Islam - Nej!

Varför blev svensken Leif Karlsson muslimen Abd al Haqq Kielan? Varför säger han ja till islam? I tidningen Dagen ger han svar:
"När Leif Karlsson läste Bibeln som liten fick han en gudstro. Men kristen blev han aldrig. Istället förändrades världsbilden under en resa till Marocko. Det tog sin tid, närmare tjugo år, och sen blev han muslim med namnet Abd al Haqq Kielan.
- Det var som att återförenas med min barnatro, berättar han om känslan när han öppnade sig för islam.
"

"Sedan är det också det där med Jesus, som i barndomens Bibel dog på korset. I Koranens version så överlever han. - Det hade jag misstänkt redan som liten."

Nej till islam, säger Inger-Siv Mattson. Det motiverar hon i ett öppet brev till Svensk Handel, vd Dag Klackenberg:

"Med anledning av Svensk Handels annonsbilaga på temat ”ramadan” i Metro den 17 september 2008 : ”Dalahästar och potatis – hur kul är det i längden”? har jag denna fråga till Svensk Handel:

”Halalslakt, sharialagar som bl a förordar stening av kvinnor, könsstympning, tvångs- , barn- och kusinäktenskap med inavel som följd, 'heders'mord, gruppvåldtäkter, rån och misshandel av svenska ungdomar och åldringar och kebab – hur kul är det i längden?"

En naiv drömmare säger ja till islam. En klarsynt realist säger nej.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,