tisdag 10 februari 2009

Är samexistens med muslimer möjlig?

Vi måste våga ställa frågan: Är islam så extrem att muslimer är omöjliga att leva samman med?
Om två oförenliga kulturer tvingas leva i samma land, uppstår konflikter som leder till gatukrig och brott. Detta krig tar bara slut om den ena parten ger upp. Muslimer ger inte upp. De kan bokstavligen gå i döden för sin religion.

Om inte israeler kan leva i fredlig samexistens med muslimer, varför skulle vi lyckas? Finns det något enda exempel på en sådan fredlig samexistens någonstans? Titta på världen! Varhelst det är konflikter är muslimer inblandade. Är det en tillfällighet? Eller finns det något i islam som gör det omöjligt för muslimer att leva i fred med andra?

Vi måste våga fråga detta.

I Sverige pågår konflikter. "Elaka" svenskar säger "blattejävlar" och "snälla" invandrare kastar sten, rånar och våldtar svenskar.

Vad är orsak och vad är verkan? Är det svenskarnas hat som utlöst invandrarnas brott mot oss, eller är det invandrarnas brott som utlöst vårt hat?

Vi som blir rånade och våldtagna av invandrare kan väl inte känna förtroende och sympati för nästa främling vi möter? Vi kommer att möta varje främling med misstänksamhet. Av ren och skär självbevarelsedrift.

Om vi bjuder in gäster i vårt hem, förväntar vi oss inte att gästerna ska misshandla oss som tack. Vi förväntar oss att de ska visa tacksamhet och ta seden dit de kommer. De ska anpassa sig till oss. Nu har det blivit tvärtom. Alla kräver att vi ska anpassa oss. Är det konstigt att vi känner oss lurade och blir besvikna och förbannade?

Om gästerna inte kan uppföra sig anständigt, ska de kastas ut ur hemmet. Det är inte värdfolket som ska underkasta sig.

Om gästerna vinner värdfolkets respekt kan de få stanna. Annars inte.

Vi i Sverige vågar inte säga detta. Makthavarna skuldbelägger oss svenskar för invandrarnas brott och dåliga uppförande.

Det har gått så långt att vi får be om ursäkt, när invandrare bär sig illa åt. Vår reaktion på invandrarnas brott har blivit värre än brotten.

Att vi svär väcker mer bestörtning hos de "fina" än brotten vi svär över.

Inget parti, utom Sverigedemokraterna, törs stå på svenska folkets sida. Det är de värda respekt för.


Abbes blogg är ett exempel som belyser varför jag och många med mig avskyr och fruktar islam och islmister. Tack Antiism för tipset!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

 1. Du kan lika gärna fråga "Är det möjligt för två kulturer med i grunden olika värderingar att samleva en längre tid, att dela försvar, polis, rättssystem, skolväsen etc?".

  Svaret är förstås NEJ. Konflikter uppstår och de kan inte lösas långsiktigt om inte den ena parten ger med sig. Denna kamp kommer att fortskrida till en slags jämvikt uppstår. Man skall inte inbilla sig att denna jämvikti infinner sig när det sas "står lika". Det kommer alltid att finnas en förlorarpart. Så fungerar kulturerna, och så fungerar i allra högsta grad islam.

  Läs denna artikel:

  http://anarko.wordpress.com/2008/12/25/tio-skal-mot-mangetniska-samhallen-tva-skal-for/

  SvaraRadera
 2. jag är trött på att höra all skit om "Invandrare".
  Att ge skit till alla "invandrare" är fel.
  Ordet "Invandrare" inkluderar folk av genuint ursprung som Danska, Finnar, Engelsmän, Norrmän, Amerikanare med många flera från ursprungs befolkningen av sina länder. Genuina invandrare från dessa länder har enbart tillfört vårt land positiva effekter.
  Istället måste vi kalla skit för skit. Då gäller det Araber, Somalier, Ryssar; Zigenare m.fl
  Rätt skall vara rätt.

  SvaraRadera
 3. Det går inte att samexistera med islam. Det är helt enkelt omöjligt. En av kulturerna kommer alltid att utrotas. Tydligen har svenskarna inget emot att bli utrotade då dom röstar på denna mångkulturella galenskap. Dom har ju själva valt det.

  SvaraRadera
 4. kul att du drar upp orsak och verkan vilket har fallit bort i mediastormen, det är ju inte snuten som har spöat upp diverse ap på kul som orsakade russlet

  robban

  SvaraRadera
 5. Sjukt underbart inlägg! Det är som jag själv skrivit det.

  SvaraRadera
 6. Jag är så väldigt ledsen på att bli behandlad som en främling i mitt hemland, jag är deprimerad över att se att allt det fina är förstört. Jag mår illa över hur alla idioter som välsignar Islam som ett ljus över världen. De människor som vädjar om fundamentala utomstående rörelser bör tas ifrån sin röst för oss alla svenskars skull.De gör det för att dom inte förstår vilken makt som hotar oss eller hur de vassa muslimska talesmännens tungor starkt manipulerar dem. De är onska de är ohyran i vår värld de kryper likt svärmar över hela Europa. Dears enda mål är att ta över, överpopulera hela Europa att bli en majoritet.De kallar oss Nazister/Rastister Islamofober,, vänta och se ni mångkulturellt blinda as, vänta och se vilka som kommer att ha vilka roller om 15 år kanske sitter ni och jag i lägren i väntan på att arbeta ihjäl sig.

  SvaraRadera
 7. l?se hele blog, pretty good

  SvaraRadera