Kommentarer på olika bloggar

Michajlovs NT blogg:
Du glömmer att det finns viktiga skillnader mellan islam och kristendomen. De människor som vi kallar terrorister och självmordsbombare är martyrer inom islam. De kämpar i ett heligt krig "jihad" och lovas att komma till paradiset med 72 jungfrur att roa sig med.
Muslimer får ljuga för oss otrogna, om det gynnar islam. Muslimer brukar framhålla att det, i islam, är absolut förbjudet att döda oskyldiga människor. Då "glömmer" man att förklara att endast muslimer är oskyldiga. Ickemuslimer är skyldiga till att inte tro på islam.
Att lämna islam ska straffas med döden. Det finns ett hemskt klipp på Youtube där en ung man får sitt huvud långsamt avskuret under folkets jubel.
För mer info finns bra länkar på Tankesmedjan Feminix. http://tankesmedjanfeminix.blogspot.se

På Torbjörn Jerlerups blogg:
 Torbjörn! Jag är en av dessa som varnar för islam. Som du vet lever många av oss under dödshot. Theo van Gogh blev mördad. Det är alltså farligare att kritisera islam än att försvara islam.
Tyder detta på att islam är fredlig?

Du har missförstått oss som varnar.

Vi skuldbelägger inte muslimer som invandrar till våra länder. De kommer för att de kan och får.

Vi lägger ansvaret på politikerna, som utan att fråga folket, tillåter denna stora muslimska invandring till Europa, trots att de är medvetna om att muslimerna förr eller senare blir i majoritet.

Även journalisterna har del av ansvaret. De sviker sin uppgift att opartiskt redovisa invandringens nackdelar och kritiskt granska politikernas motiv till denna invandring

De muslimska ledarna har nedtecknat sina planer hur de ska ta över Europa. (Se The Muslim Brotherhood Project) Det ska ske utan krig eller våld. Det ska ske genom invandring av muslimer till Europa plus att muslimska kvinnor i genomsnitt föder fyra barn per kvinna. Därigenom fördubblar man sin befolkning för varje generation. Européiska kvinnor föder färre än två barn. Därmed minskar euroéerna med 1/4 för varje generation.

Alla som kan räkna inser detta.

Den vanlige muslimen behöver inte utföra några terrordåd. De kan lugnt invänta den dag de blir flest och då röstar de på sitt egna parti och vinner det sista demokratiska valet.

Den vanlige muslimen följer bara sin guds ord att stödja islams utbredning över världen. När de vunnit makten i ett land inför de sharialagar. Dessa anser vi grymma. De svarar lugnt: "Det drabbar ingen oskyldig".

I islam är det förbjudet att döda oskyldiga människor. Det är bara det att som oskyldiga räknas bara muslimer. Ickemuslimer är skyldiga till att inte tro på den enda rätta religionen.
De avskaffar även demokratin. Den behövs ju inte när man har det enda rätta: islam.

Det är av dessa skäl som vi varnar för islams utbredning. Inte för att vi hatar muslimer.
Mera fakta och bra länkar till fakta hittar du på Tankesmedjan Feminix.

Svar till Christer på Churchmill:
Christer! Vår västerländska människosyn grundas på vetenskap, humanism och det bästa från kristendomen. Muslimers människosyn grundas på koranen. Enligt koranen är endast muslimer fullvärdiga människor. Ett exempel: Det är helt förbjudet att döda oskyldiga människor. Detta framhålles ofta av muslimer. Vad man däremot inte "kommer ihåg" att nämna är att endast muslimer är oskyldiga. Ickemuslimer är skyldiga till att inte tro på den enda rätta religionen. Muslimer vill heller inte integreras i vårt samhälle. De föraktar vår demokrati och vår frihet. De bidar tiden tills den underbara dagen kommer när de blivit tillräckligt många så att de vinner det sista demokratiska valet och äntligen kan införa sharialagarna. Det är ett verkligt hot mot allt vi håller kärt. Mer information på Feminix bloggar. Välkommen dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar