lördag 21 februari 2009

Ja, jag är rädd för islam!

Jag är rädd för islam. Och jag är inte lättskrämd. För mig är islam det största hotet mot vår frihet. (Erixons blogg) Islam kan liknas vid ett virus, som infekterar hjärnan. Där viruset går in går förnuftet ut.

Jag är inte rädd för min egen del, utan för mina barn och barnbarn. Om den muslimska befolkningen fortsätter öka, som den gjort de senaste åren, kommer muslimerna att vara i majoritet inom 20 till 40 år. (Daniel Pipes)

Islam är inte bara en religion. Den är även en politisk rörelse som strävar efter världsherravälde. Precis som nazismen. (Ansiktsburka) Men den är farligare än nazismen, eftersom den är listigare och lömskare och den kommer förklädd. Som en ulv i fårakläder.

Att den som från späd ålder fostras in i denna vidskepelse och i brist på alternativ, tror på galenskapen, går nästan att förstå. Men att den som vuxit upp i Sverige, med upplysning och vetenskap, kan dras in denna idiotiska vidskepelse, det är för mig obegripligt och bevisar dess farlighet.

När viruset slagit rot i deras hjärnor blir de plötsligt lyckliga konvertiter (Sindbad, intervju med konvertit) (Konvertitguiden) och börjar tro på en grym och hatisk gud, som straffar de otrogna med evig eld i helvetet (Nordic Dervish) och belönar självmordsbombare med 72 jungfrur i paradiset (Gudmundson). Och de börjar försvara stening till döds, spöstraff och avhuggning av händer. De underkastar sig meningslösa och löjliga ritualer, som att be fem gånger om dagen (Herr Blå) och tvätta fötterna före varje bön. De måste gå in på toaletten med rätt fot först (Germunds Blogg) (Politiskt inkorrekt) och ha skor eftersom toan är ett orent rum. Orena är även hundar. Jag stötte ihop med en muslimsk kvinna i porten, på väg ut med mina pyttesmå hundar. Hon ryggade bakåt med vämjelse bakåt väste: Inga hundar, inga hundar!

Det kanske kusligaste vittnesmålet om hur islamistviruset påverkar en människa är Mohamed Omar (Wikipedia), poet med svensk mor och iransk far. På Gringo - Islambloggen skriver han:
"Jag är islamist, jag ser islam som huvudkällan för min politiska åskådning, men jag är inte puritan eller fundamentalist. [...] Jag tycker inte att Iran är perfekt, men jag tycker att de är på god väg. Jag beundrar iraniernas mod och självständighet i deras hållning gentemot USA och Israel. Hur lagarna ska se ut i varje land överlämnar jag åt respektive land att bestämma. Om homosexuella ska kunna gifta sig med varandra eller om man ska få häda den eller det. Det överlämnar jag i demokratisk ordning till muslimerna att avgöra.

Det vore märkligt om Pakistan, där mer än 90 % är muslimer, skulle tillåta att man offentligt smädade deras heliga profet. En regering som uppmuntrade sådana handlingar skulle förlora sin legitimitet. Kanske falla. [...]Profeten var ofelbar, men det kommer ingen mer profet efter honom.
Jag tror inte att något perfekt islamiskt samhälle någonsin kommer att upprättas. Helt enkelt för att världen är ofullkomlig. Jag är inte utopist.
Jag tror inte på ett paradis på jorden."
Ja, detta är hans egna ord, den svenske pojken, som en gång hette Jonas. Iran inte perfekt? Iran som avrättar minderåriga? (Jan Kallberg) (En blogg om våld) Sverige är fullt med sådana som han. De bara bidar sin tid. I Malmö är redan idag 25 procent muslimer (Kafir Flashback). Den dag muslimernas parti (Nätverk mot politisk korrekthet) vinner valet, det sista demokratiska valet, kommer de att jubla.

Förstår du nu varför jag är rädd?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

 1. Då kanske det är tid att fundera ut en strategi att stoppa dom och att finna allierade i kampen.

  SvaraRadera
 2. Gjorde lite research om konvertiter igår natt men avbröt snabbt projektet när mitt antivirusprogram varnade för trojaner på ett par sådana sidor. Inget fel i att själva bilda sig en uppfattning om islam, snarare tvärtom men se till att ha ett bra antivirusprogram, brandvägg och håll det uppdaterat.

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen fått en fel uppfattning av islam, innan du fördjupar dig och lägger ned en massa onödig tid till att skriva detta onödiga inlägg så borde du söka mer fakta om vad islam verkligen handlar om. Att begå självmord i Islam innebär att man får spenderar resten av livet i helvetet, vilket säger sig själv, och då syftar jag på att självmordsbombning inte är accepterat inom Islam. Och när du nämner Iran som ett exempel på en muslimsk civilisation så kan man utan tvekan dra en hastig slutsats på att du verkligen inte vet någonting om Islam.

  http://islamguiden.com/missupp.shtml

  http://islamguiden.com/missfor.shtml

  SvaraRadera
 4. Till Anonym: Självmordsbombare begår inte självmord enligt islamister. De kämpar i det heliga jihad och tror att de blir martyrer i paradiset med 72 jungfrur. Det är därför det lockar så många unga. Trodde de att de kom till helvetet skulle ingen bli självmordsbombare. Förstår du inte det?

  SvaraRadera
 5. jag tycker det skjuts alldeles för lite

  SvaraRadera