torsdag 12 februari 2009

Islamistskräcken undergräver demokratin

Geert Wilders nekades inträde i Storbritannien. Orsak: Hans närvaro riskerade att göra landets två miljoner muslimer kränkta och våldsamma. Skulden för eventuella kravaller läggs på den fredlige kritikern, som retar upp de våldsamma islamisterna.

Det påminner om vad islamisterna själva gör. De lägger nämligen skulden på kvinnan om hon blir våldtagen. Hon anses då ha frestat de oskyldiga männen. Kvinnan bestraffas, antingen med piskning eller med stening till döds.

Men detta barbari kritiseras inte av Europas politiskt korrekta politiker. Nej det är islamistkritikerna som kritiseras, bestraffas och förbjuds komma på besök i grannländerna.

Vad håller Europa på med? Jo, Europa begår demokratiskt självmord! Det är Storbritannien beviset på.
Wilders var inbjuden av Lord Malcolm Pearson för att delta i visningen av sin film "Fitna".
"-Filmen är inte stötande om man inte är våldsam islamist", sade Pearson.(DN)

I Wilders hemland, Nederländerna, mördades, 2002, högerpolitikern Pim Fortuyn av en vänsterextremist som erkände att han begick mordet för att stoppa Fortuyn från att framställa muslimer som syndabockar.
Och 2004 mördades filmskaparen och islamkritikern Theo van Gogh av en islamist. Mördaren hade, med kniv, naglat fast ett meddelande på van Goghs kropp. Budskapet var att mordet begicks på grund av van Goghs brott mot islam och han hotade även hela västvärlden, judarna och Ayaan Hirsi Ali.

Trots detta bannlyser man alltså, inte islamisterna, utan den fredlige Geert Wilders. Det är han som med sin film (som bara återger vad islamisterna gjort och predikat) påstås ha framkallat hatet mot islamisterna och motsättningarna mellan folkgrupperna. I själva verket är det förstås islamisternas brott som skapat hatet mot dem.

Per Gudmundson, Svd, skriver:
"Wilders är här snarare att betrakta som ett besökande fotbollslag. Det är inte spelarna som hotar ordningen, det är huliganerna. Det primära problemet ligger inte i hädelsen, utan hos fundamentalisterna."

William Petzäll skriver:
"När man förbjuder personer med ”fel åsikter” att besöka sitt grannland är det givetvis ett nederlag för hela demokratin och ett tydligt tecken på att vi går mot en obehaglig utveckling. Dessvärre är denna händelse bara ett av många exempel på hur Europas länder kommit att agera knähund åt den snabbt växande islamismen och Storbritanniens inrikesminister har med sitt agerande tydligt visat att grundläggande demokratiska principer inte skall tas förgivna i framtiden."

Johan Ingerö skriver:
"Det handlar om etablerandet av en omvänd rättsordning som stipulerar att om Person X gör personerna Y, Z och Å upprörda - och i förlängningen våldsamma - så ligger skulden hos X.
Det är inget mindre än ett tillbakarullande av de rättsliga och politiska principer som grundlades under upplysningstiden och vidareutvecklades under århundradena som följde. Enligt denna princip bär Pride-paraden ansvaret för de nazistiska hat-attackerna mot densamma, och unga kvinnor med "utmanande kläder" för överfallsvåldtäkterna."

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

 1. Wilders tal inför det Holländska Parlamentet den 6 september 2008:

  http://tinyurl.com/cowc4w

  SvaraRadera
 2. Och redan nu låter man en minoritet sätt agendan alltså...

  SvaraRadera
 3. Den här mannen är islam hatare, han hatar muslimer och han själv har krävt att man ska förbjuda koranen. Så det är inte bara filmen som är problemet utan hur han är mot oss muslimer.

  Idag är det typ förbjudet att snacka skit om judendomen, man kan få fängelse etc. Men inte om islam.

  Islamofobin är värre än antisemitism!

  SvaraRadera