fredag 6 februari 2009

Åkesson och Sd - vanligt folk enligt Guillou

Jimmie Åkesson ger mig en gnutta hopp i eländet. I Expressen skriver han:

"Vi står fria mellan högern och vänstern och kommer inte att tveka att fälla den regering som misslyckas med att presentera en ansvarsfull politik på viktiga områden såsom invandringspolitiken, äldrepolitiken, kriminalpolitiken och arbetsmarknadspolitiken.

Vår övertygelse är att
ett eventuellt nyval i en sådan situation skulle gynna oss, dels för att våra potentiella men osäkra väljare då fått se att vi faktiskt kan komma in i riksdagen, dels för att ett sådant nyval skulle vara en direkt konsekvens av de övriga partiernas ovilja att acceptera det ursprungliga valresultatet, en konsekvens av deras väljarförakt."
Dragan kommenterar detta.

Hoppsan! Jan Guillou har upptäckt att Sd är "vanligt" folk som brukade rösta på sossarna! Vilket scoop! Vilken sensationell nyhet! För det visste jag redan. Men Guillou säger att det är "värre" än han trodde: Inga fascister - utan hyggligt, anständigt folk. Det är allvarligt, menar Guillou. Hans världsbild är skakad!
Dragan myser! Jag med!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

  1. Artikeln är ena drömreklamen för SD!
    Det som framförs i artikeln är exakt vad vanligt folk tycker, dvs om det inte finns en mikrofon eller en kamera från SVT i närheten.
    /WR

    SvaraRadera