söndag 15 februari 2009

Är alla lika goda? Är allt lika bra?

I Europa har det blivit politisk korrekt att påstå att alla människor och all kultur, religion och värderingar är exakt lika goda. Att påstå något annat anses rasistiskt.

Jag menar att detta är falskt. Allt och alla är inte lika goda.

Om alla människor är lika goda och värda vår kärlek och tolerans, då är barnamördaren lika god som det oskyldiga barnet. Då är en massmördare, som Hitler, lika god som alla oskyldiga offer.

Om alla kulturer är lika goda, då är islamistisk vidskepelse lika värdefull som västerländsk upplysning och vetenskap.

Om alla religioner är lika goda då är islam, med sin politiska islamism och sina medeltida inhumana straff, lika god som kristendomen, som är skild från staten och politiken.

Hela det politiska och mediala etablissemanget hycklar i sin iver att vara snälla och goda mot allt och alla. Värderelativismen är grotesk. Lika grotsk är "snällismen".

Att älska alla är att älska ingen. Att älska mördarna lika mycket som offren är att inte älska någon.

Om vi i Europa inte kan inse att vår kultur är överlägsen islamismen, då gräver vi vår egen grav. Och det är just det som Europa nu jobbar så ivrigt på: Att utplåna sig själv!

Släpp in miljoner och miljoner muslimer i Europa, vi behöver dem säger de. Vad de verkligen säger är att det kvittar om muslimer blir i majortitet i Europa.

MEN DET KVITTAR INTE!

Läs Dick Erixon, med video av Pat Condell!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

 1. klockrent som vanligt
  pelle motala

  SvaraRadera
 2. "Att älska alla är att älska ingen"

  Ett gammalt ordstäv som få idag förstår innebörden av.

  Jag tror inte det är "snällism" som driver politiker och medieherrar/damer att lägga sig platt för Islam och förneka sitt folk, sitt land, sin religion och sig själva. Nej. Dom tar direktiv från "någon". Från en eller flera maktstrukturer som inbördes samarbetar. Jag har ställt frågan förr till många, men ingen har något svar. Vad är den "dolda" agendan? Vem/vilka ligger bakom islamiseringen av Europa? Sverige? Varför förstår våra ungdomar ingenting av vad som sker och konsekvenserna som blir utav detta skeende? Ja, när det gäller ungdomarnas oförmåga att förstå så är det väl detta att dom är "historielösa". Skolan har konsekvent undanhållit lärdomen om vår historia, vårt historiska arv. Och det gör mig ont. Detta har pågått länge och måste ha planerats sedan lång tid tillbaka. Återigen - av vem?

  För att vi skall komma nånvart med alla våra blogginlägg och kommentarer om hur illa det ser ut, måste vi börja analysera vilka bakomliggande maktstrukturer som driver oss alla in i muhammedanismens sharia och dess träldom. Vilka är dom? Det är skrämmande att se hur kusligt enade politiker och massmediafolk är i denna sak. I tvprogrammens soffhörnor, i debattprogrammen i tv och radio. Alla politiker och massmediafolket upprepar mantrat "rasism" om de oliktänkande. De börjar nu tydligen känna sig hotade av dom politiska bloggarna och börjar tala om att försöka hindra bloggarnas upplysningsverksamhet genom att märka dom med rasiststämpeln och därefter stänga ner bloggarna som vägrar följa "den politiskt korrekta värdegrunden".

  Vi måste börja analysera. Hitta "medlöparna". Hänga ut dom till allmän beskådan på bloggarna. Namn och bild. Synliggöra dom för allmänheten. Synliggöra även deras huliganpöbel typ AFA, vänstermaffian. Miljöhuliganerna. Ja alla destruktiva ungdomsgrupper och deras ledare. Häng ut dom med namn och bild. Tvinga fram dom i strålkastarljuset. Vi måste gå på orsakerna inte bara diskutera symptomen. Diskutera symptomer botar inga sjukdomar.

  Mvh Pelle.

  SvaraRadera
 3. excerpt från hemsidan MORDHOTADMUSLIMA.
  - - - - -
  Inte är det väl i NyaSverige fritt fram för nysvenskar att rutinmässigt inte bara kränka representanter för ursprungsbefolkningen med tillmälen av typ 'hora'. 'svennefitta' osv. utan också att utsätta ursprungsbefolkningen för direkt kriminellt agerande, utan att vare sig polis eller åklagare lägger de två stråna i kors för ett beivrande? Om polisen själv, inofficiellt och i slutet rum, sannolikt inte obefogat, omtalar någon nysvensk som apa, apdjävel, blatte(!) och -- huken Eder -- NEGER, försätter detta hela det pre-islamska, nysvenska dhimmietablissemanget i indignationstremor. (klick) Malmös duglige polischef, djupt ångerköpt och med krokodiltårarna trillande ner för kinderna, polisanmäler sig själv, sedan han bett buset om ursäkt; (klick) Fröken 'Aina' uppe i Stockholm försöker göra sin späda stämma hörd och gamle pensionerade PK-åklagaren Alhem måste framträda och dra sitt lilla strå till stacken. Vilken veritabel högtidsdag för alla PK-iterna! Men tänk om "apjäveln" inte var 'nysvensk', utan kanske 'ursvensk', en liten AFA-huligan t.ex. -- då har man ju gråtit i onödan? -- Är alla lika inför lagen? - Regeringsformen 1:9 ?
  - - - - -
  När väl allt har lugnat ner sig ute i Rosengård kommer Benke Svensson, hela Sveriges rikspolischef, till sta'n för att tillsammans med sitt entourage av viktigpettrar och fotografer patrullera på ort och ställe. Fick han skoskav?
  .
  .
  Tag del av den senaste utvecklingen av ärendet, som fått dansa en lustiger dans, först hos polisen, och sedan nu inför offentligheten; antingen googla MORDHOTADMUSLIMA eller klicka http://mordhotadmuslima.blogspot.com/ Februariversionen av hemsidan är betydligt utökad.
  .

  .
  Redaktionen för 'Grönköpings Veckoblad' (http://www.gronkoping.nu/ har blivit tillsänt ett eget exemplar.
  .
  Då tyvärr 'Svalköpings Allehanda' http://www.svalkoping.net/ tycks sakna epostadress, har ej något exemplar kunnat översändas till dess redaktionssekreterare Fr Pernilla Pattberg.
  .
  Följande har erhållit detta utskick:
  Unspiek, Baron Bodissey,
  unspiek@chromatism.net

  http://tinyurl.com/cdyv7c

  SvaraRadera