lördag 7 februari 2009

Invandrarna måste förtjäna vår respekt!

Det är invandrarnas brott mot svenska folket, som gör att vi föraktar dem!
Vi föraktar INTE folk av andra raser. Däremot föraktar vi folk som begår brott mot oss.

Makthavarna tror, felaktigt, att det är vårt hat mot främlingar, vår påstådda rasism, som orsakar att främlingarna begår brott mot oss. Men det är fel! De som bemöter oss med respekt får respekt tillbaka. Bemöter de oss med förakt får de förstås förakt tillbaka.

Det är inga svenska grabbar som plötsligt börjat roa sig med att skrika "svennehora" och i stora gäng våldta och misshandla svenska flickor. Det är inga svenska ungdomar som rånar svenska pensionärer. Det är inga svenska skolbarn som knivrånar andra svenska skolbarn på deras mobiler och busspengar.

Makthavarnas agerande är helt kontraproduktivt; De kräver att vi svenskar ska be om ursäkt, som om det vore vårt fel att invandrare att begår brott mot oss.

Respekt är något man måste göra sig förtjänt av.
Detta gäller även invandrarna.

En intressant artikel som berör detta ämne: "Våga fråga varifrån fördomarna kommer" skriven av Olle Palmlöf, på Expo. Ett litet smakprov:
"För några år sen handlade programmet Nattcafé om fördomar mot romer. Samtliga gäster tyckte det var lika hemskt med alla osanningar om "tjyvaktiga zigenare". Gott så. Men inte en enda fråga om bakgrunden till fördomarna ställdes. Och det ironiska var att när programmet var slut och gästerna gått hem, hade allt porslin stulits från redaktionen."

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivet. Det är oerhört sällan som frågan ställs. "Vad är grunden". Sedan är det helt naturligt att varje människa har en kritisk inställning till en "ny" människa som man träffar. Det gäller för den nya individen att sedan förtjäna respekten eller om vi så vill att bli omtyckte. Att omgående gå och omfamna vilken främling som helst är ett bevis på dumhet och okunskap. De skyddsmekanismer vi har inför något främmande är naturliga och en del av vår mänsklighet.

    SvaraRadera
  2. Jg har inga problem med om folk söker sig till Sverige, men då skall man anpassa sig efter svenska värderingar. Skaffa sig en försörjning, bostad o s v. Det är inte meningen att vi svenskar skall anpassa oss efter allt pack som kommer hit. Själv är jag inte främmande för att flytta till exv Danmark, men då skulle jag självklart anpassa mig efter den danska kulturen. Det får vara nog med allt daltande med alla s k flyktingar som kommer till Sverige. Det är våra makthavare som förstört Sverige, men tyvärr så behöver dom inte leva i "skiten", för dom "segregerar" sig själva, och behöver inte beblanda sig med oss andra. Fy bubblan..... Skulle vilja se Göran Greider, Helle Klein, Vanja Lundby-Wedin, Mona Sahlin sitta i en trång hyreslägenhet i en segregerad förort med tillhörande sociala problem, då skulle nog dom också rösta på Nationaldemokraterna/Sverigedemokraterna. Det får vara slut med det sociala exprimentet mångkultur, det kommer ändå att haverera.

    SvaraRadera