måndag 23 februari 2009

Mångkultur omöjlig med muslimer

Att bjuda in muslimer och islam till Sverige i tron att vi därigenom ska få mångkultur är tyvärr ett naivt önsketänkande. Muslimer accepterar helt enkelt inte någon annan religion eller kultur än den islamistiska. I muslimska länder råder extrem monokultur och intolerans mot andra folk och kulturer. Endast islam är tillåten. Upplysning och vetenskap ses med misstänksamhet, fruktan och avsky.

Tyvärr tycks hela det europeiska etablissemanget ha drabbats av detta barnsliga självbedrägeri. Man tror att alla kulturer är lika goda. Man har gått så långt att man faktiskt tolererar intoleransen. Man förstår inte att man därigenom gräver sin egen grav. Genom att tolerera den islamistiska intoleransen utplånar man den västerländska kulturen.

Ett slående exempel på detta naiva "allt är lika bra-tänkande" är Christian Widlunds (c) krönika i Folkbladet. Han skriver om Sverigedemokraterna i Norrköping:"Många likheter med Hitler
Vad är det som får en 20-årig kille att ansluta sig till åsikter om att stoppa utvecklingen i samhället och att hindra olikheter?Han pratar i intervjun om att olikheter är något negativt som skall motarbetas, han vill hindra den kulturella utvecklingen i samhället och menar att saker och ting ska få vara som det var förr. T.ex. pratar han om att det i skolorna ska serveras husmanskost som det gjordes förr, han pratar om att det i Sverige bara ska byggas röda stugor med vita knutar osv. [...]Sverigedemokraternas blivande ordförande säger i intervjun att olikheterna i samhället skapar otrygghet och rasism. Men jag frågar mig om det verkligen så att det är olikheterna i samhället som är roten till det onda, är det inte så att saknaden av acceptans för olikheterna skapar utanförskap och ohälsa? Faktum är att alla människor är olika, hur ska vi kunna ändra på det? [...]Själv vill jag verka för ett samhälle som är tolerant mot olikheter. Jag vill verka för ett samhälle där varje individ känner att hon passar in, där alla människor känner sig viktiga och värdefulla som de individer de är och inte bara som en del av ett kollektiv. Det är ett sånt samhälle jag vill leva i. "

Vad Christian Widlund ännu inte har insett är ju att muslimer och islam är oförenliga med mångkultur, frihet och demokrati. Muslimer kommer inte till Sverige för att skapa tolerans och mångkultur, utan för att sprida islam. I de muslimska länderna råder en medeltida, vidskeplig och vetenskapsfientlig monokultur. Det är inte Sverigedemokraterna som har likheter med Hitler och nazismen, det är islamismen. Hos nazismen var det den ariska rasen som var herrefolket. Hos islamismen är det muslimerna.

I själva verket är det ju precis tvärtom mot vad mångfaldsvurmarna tror. Europa måste stoppa den muslimska massinvandringen för att rädda mångkultur och demokrati. En mångfald med muslimer leder förr eller senare till en islmistisk enfald.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Det är inte många Svenskar som är rasister utan många Svenskar som är emot invandrare som inte vill anpassa sig till Sverige. Givtvis ska dom få ta med sig sina traditioner. Det gör vi Svenskar när vi flyttar utomlands. Men först och främst så måste invandrare lära sig språket och integrera sig i våra regler och värderingar. Annars så kommer deras tilvaro att bli utanförskap och icke godkännda medborgare.
  Men jag tor nog at dom flesta Svenskar, liksom jag undrar över varför just dessa invandrare lyckats fly från sina hemland medans dom som blir kvar får kämpa och slåss för sina ideal och rättigheter. Vi undrar nog hur kommer det sig att dom inte i stället stannar kvar och slåss och kämpar ??. Om man tittar tillbaka på hela Europas historia så har det alltids funits krig och fruktansvärda händelser lika dom vi ser idag dagligen på TV men inte var det några som flydde och gömde sig i andra länder.
  Jag tror nog att majoriteten Europer anser att de aldrig skulle lämna sina vänner i sticket och fegt fly undan.
  Dagligen så ser vi unga friska invavdrar män som säkert är kapabla att strida. Att leva med vetskapen om att vänner och familjemedlemmar lider och utsätts för dessa krig och själv vakna varje dag utan att hjälpa till. Utan att känna stor skuld är för mig omoraliskt och oförstående.
  Självklart så ska barn, unga, sjuka och äldre kunna flyttas tgill säkra länder fram tills att dom kan återvända hem

  SvaraRadera
 2. Svenskar är inte rasister tvärtom Invandrare måste lära sig språket och integrera sig i våra regler och värderingar.Annars utanförskap
  Svenskar undrar varför just dessa invandrare lyckats fly .De som blir kvar får kämpa och slåss för ideal ,rättigheter Europas historia så har det alltids funits krig.Lämna vänner i sticket och fegt fly undan.Friska invavdrar män som är kapabla att strida.Leva med vetskapen att vänner och familjer lider.Själv vakna varje dag utan att hjälpa till. Är omoraliskt.

  SvaraRadera
 3. Alla politiker i hela EU är lika verklighetsfrämmande, som inte fattar att dagens militanta muslimer inte kommer att tolerera andra religioner.Tyvärr kommer Europa och Sverige få erfara det om ett antal år,när dom är i ett tillräckligt antal.De är helt oförsonliga.Men det verkar att vara politikernas mål att fylla hela Europa med muslimer och de tycks tro att det inte kommer att drabba dem själva

  SvaraRadera
 4. Christian Widlund7 maj 2009 14:11

  Det är väl lite väl syniskt att säga att alla muslimer kommer till Sverige för att sprida islam.

  Många kommer för att de tvingas fly från sitt hemland, pga krig, tortyr och förföljelser pga deras åsikter.

  Kan du tänka dig in hur det skulle vara om du tvingas lämna ditt land och ditt liv för att rädda ditt liv. Skulle du då inte vilja bli accepterad för den du är i ditt nya hemland, även om du inte är som dem?

  Det är det som det handlar om när jag talar om att vi måste acceptera att vi är olika som människor. Vi lever på samma jordklot. Det är vi människor som bygger barriärer.

  SvaraRadera