Hotet från islam kan förklaras såhär

Ett inlägg om hotet från islam:

Nej till islam i Sverige - tre skäl

Tre skäl till varför vi måste säga NEJ till islam i Sverige: Synen på gott och ont, på människovärdet och på demokratin.

Stening till döds anser vi vara grymt, barbariskt och oacceptabelt. I islam är sådana grymma straff en del av dess sharialagar. Att tillämpa dödsstraff för t.ex. ogifta mödrar, är en god gärning i islam. Man försvarar dessa grymma straff med: Det drabbar ingen oskyldig.

Vi anser att alla människor har samma människovärde, oavsett vilken religion man tillhör. Muslimer delar in mänskligheten i muslimer och ickemuslimer. Bara muslimer har fullt människovärde.

Med demokrati menar vi fria val mellan olika partier, som representerar folkets olika åsikter. Vid muslimska "demokratiska" val är endast muslimska partier tillåtna. Det kallar vi diktatur.

Med detta i minnet menar jag ändå inte att muslimer är mer onda än andra. Skillnaden är islam. Att en muslim ljuger inför en ickemuslim är tillåtet, om det gynnar islam. Så länge muslimer är i minoritet, håller de god min till majoritetsbefolkningen. Men när de blivit i majoritet har de en plikt mot Allah att införa islamistiskt styrelse. Man startar ett muslimskt parti och tar makten i ett sista demokratiskt val.

För våra barns och barnbarns skull måste vi alltså säga NEJ till islam i Sverige. För våra efterkommandes skull måste vi stoppa den muslimska invandringen.

Sverige är tyvärr fullt av okunniga, naiva och godtrogna människor. Troende kristna är naiva i sitt välkomnande till muslimer. Genom detta gräver de kristna kristendomens grav. Även de som tror på tolerans, humanism, ateism och demokrati gräver gravar för allt de tror på, när de omfamnar islam.

Världens befolkning kan delas in i de kunniga, som insett faran med islam och de okunniga, som ännu inte förstått.

En lista på kunniga islamkritiker skulle kunna se ut såhär: Pat Condell, Robert Spencer, Oriana Fallaci, Bat Ye'or, Ayaan Hirsi Ali, Mark Steyn, Brigitte Gabriel, Lars Hedegaard, Jan Milld, Kent Ekeroth, Julia Caesar, Geert Wilders, Daniel Pipes, Nonie Darwish, Valid Shoebat, Irshad Manji, Salman Rushdie, Taslima Nasrin, Bruce Bawer, Tony Blankley, Pamela Geller, Elisabeth Sabadisch-Wolff, Wafa Sultan. (tips om flera mottages tacksamt)

3 kommentarer:

  1. även jag har insett

    SvaraRadera
  2. Herregud? Du har ingen aning om vad du pratar om samt du drar alla muslimer över en kam. Hela din text är inprincip fel.

    SvaraRadera