måndag 16 februari 2009

Skandal: Han sade sanningen!

NT berättar den tragikomiska historien om "skandalen" som skakar kommunledningen.
"Det är många här som inte kan skilja på ditt och mitt", tycker enhetschefen, därför genomförs tvångsvisitationer av de som jobbar på Reko".(Reko sorterar kläder som skänks till Myrorna)
"... att vakter tvångsvisiterar de som arbetar på Reko och att kommunens enhetschef, Rolf Stark, säger att det beror på att 'det finns ju folk som kommer från kulturer där man är tvungen att stjäla för att överleva' skakar kommunledningen."
Att det stjäls på sådana här sorteringsställen det vet alla. Men att säga det är farligt. Rolf Stark sade sanningen. Därför förlorar han jobbet och blir uthängd och förödmjukad i media.

Han är inte mer rasist än BRÅ, som i reda siffror visar att invandrare ÄR överrepresenterade i brottslighet. Han har inte sagt något lögnaktigt. Han har i princip bara återgett vad BRÅ har publicerat.

Man får alltså inte säga sanningen i dagens Sverige.

Det är detta som är SKANDALEN! Men de hycklande makthavarna vrider sig som ormar för att ta avstånd från den som råkat säga sanningen. Det är ett patetiskt skådespel.

Invandrare tycks hela tiden bli djupt kränkta av de otäcka svenskarna. Om en invandrare känner sig kränkt är det "oerhört allvarligt". Men en svensk kan inte bli "kränkt" hur illa han än behandlas.

Hur länge ska vi finna oss i detta vansinne?
Här finns en intressant debatt om nationalism på sossen Jonas Eks blogg. Deltagare: Tobias Struck m.fl.
Här en debatt om mångkultur och nationalism på arvidfalk, inlägg av Qaisar Mahmood.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Ett övergrepp till på en svensk knegare som bara sköter sitt jobb,han hade väl anledning till kontrollen.En invandrare har tydligen ett större värde än en svensk som jobbar och betalar skatt.Sanningen är svår att höra för makthavarna i ett samhälle med cencur ,och där tidningarna svikit sin uppgift att sanningsenligt upplysa sina läsare om vad som händer och sker i Sverige

    SvaraRadera