fredag 6 februari 2009

Vart är vårt land på väg?

Hittade nyss en ny blogg, som jag genast fann mycket klok och sympatisk: Gammelsvensk. Låt mig citera några stycken:

"Vart är egentligen vårt land på väg? Jag har varit med ett tag och jag känner inte längre igen mig, varken när det gäller mitt land eller människorna som bor i det."

"Jag har på äldre dar börjat intressera mig mer för politik och diverse samhällsfrågor och det är inte direkt några lugnande studier. Massinvandringen som vi nu haft ett antal år skrämmer mig en hel del men ännu mer skräms jag av de personer som styr vårt land. Det framträder mer och mer att de inte är kompetenta att ta hand om Sverige. Det verkar inte heller vara vad de arbetar för. Jag har funderat mycket på vad de egentligen strävar efter? Naturligtvis sitt eget välbefinnande men jag tror ändå att de har en mycket mera djävulsk plan än så."

"Eftersom så många regeringar runt om i Europa nu handlar på samma sätt när det gäller just invandringen och allt som den för med sig och dessutom helt i strid med vad stora delar av befolkningen tycker, så kunde man lätt tro att de alla delar samma plan. Med tanke på Lissabonfördrag, FRA-lag och mycket annat så är jag benägen att tro att allt handlar om EU."

"Nu har jag dock funnit mitt parti, nämligen Sverigedemokraterna. Efter att en lång tid ha följt debatten så kan jag konstatera att de mest ärliga och förnuftiga människorna hittar man i detta parti. Deras politik går ut på att i första hand värna vårt land, vårt folk, våra traditioner och värderingar och detta framstår inte särskilt klart hos andra partier."
Jag kan bara hälsa Gammelsvensk välkommen i blogg-gänget!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

  1. En får tacke! Jag har skrivit av mig på egen hand ett bra tag men kände att jag nu ville vara med på ett hörn. Det finns så många "goa" människor i detta gäng.

    SvaraRadera