fredag 6 februari 2009

Kloka invandrare om polisen i Rosengård

Lyssna på dessa kloka invandrare från Ring P1! Finns på förträfflige Thoralfs blogg. Hade de varit etniska svenskar hade åkt dit för Hets Mot Folkgrupp.

När polisen svär över stenkastarna så får de värre påföljd än de stenkastande. Om en svensk säger "blattejävel" är det ett Hatbrott, men om en invandrare säger "svennehora" är det bara gulligt och den svenska tjejen får skylla sig själv.
Polisen riskerar livet för vår skull och så får de bara fördömanden och anklagelser från sina egna högsta chefer.
Att invandrare är kraftigt överrepresenterade vad gäller grova brott, det är vårt fel. Vi är ju såna hemska rasister. Vi kränker ju dom hela tiden och då är det ok att de begår brott.
Våra makthavare trampar på svenska folket i sin iver att bocka och buga för invandrarna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

  1. Ja det verkade som Tomas Tengby var ganska förväntansfull,när det ringde 3 invandrare om orden som polisen använt.Han blev verkligen blåst ingen tyckte det var polisens fel.Han försökte verkligen tjata fram att nägon skulle säga att polisen var rasister.Vi har tydligen 2 olika lagar en för svenskar en för invandrare,får DO härja fritt så är snart varenda svensk rättslös

    SvaraRadera
  2. Makthavarna friar de rasistiska politikerna men åtalar en 15-åring som kallar polisen för gris. Detta väljer ni att tolka som att "Våra makthavare trampar på svenska folket i sin iver att bocka och buga för invandrarna." Ni har inte missat något här?

    SvaraRadera