tisdag 24 februari 2009

Kamali: Krav på svenska är diskriminering

Regeln att tala svenska på fritidsgårdar i Rosengård anser Masoud Kamali vara tvång och diskriminering. (Sveriges Radio)
Nabi Salemi menar att regeln är till för allas bästa. Alla ska förstå varandra.
Vi bor i Sverige. I Sverige pratar vi svenska. Då kan vi förstå varandra. Varför förstår inte Kamali detta?

Kamali har tidigare visat prov på intressanta åsikter. Som här i Aftonbladet:
"Hotet finns i Rosenbad, inte i Rosengård": "Om det finns radikalisering i Sverige ska orsakerna inte sökas i marginaliserade områden som Rosengård utan hos våra institutioner och myndigheter. Diskriminering på arbetsmarknaden, inom rättsväsendet, polis, socialtjänst, utbildningssystemet och inte minst inom politiken där personer med invandrarbakgrund i allmänhet och muslimer i synnerhet framställs som problem, ociviliserade och som terrorister, är grundorsaker till att många ungdomar och andra med utländsk bakgrund känner frustration och uppgivenhet i samhället."
Kamali lägger skulden hos svenskarna. Det är vi som ska ändra oss så att muslimerna blir nöjda. Om vi alla låtsas att invandrarna inte är ett problem, utan en tillgång, då ska allt lösa sig som genom ett trollslag. Hyckleri!
Denna Kamali, utvald av Mona Sahlin att utreda diskriminering 2004, förnekar även att det finns en speciell hederskultur!(Paraplyprojektet)
När ska vi sätta stopp för den muslimska massinvandringen? Räcker det inte nu?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar