torsdag 5 februari 2009

Sverige åt invandrarna! Eller?

Hur länge ska vi svenskar stillatigande stå ut med att vi och våra söner och döttrar förödmjukas? Vi blir rånade, våldtagna och misshandlade och förövarna åtalas inte! VI FÖRNEDRAS! Gänget i Södertälje åtalas inte! Läs Dragan! Och se om du förblir oberörd!
Även ansiktsburka skriver om detta elände. Läs! Oberörd? Inte jag!

Och om polisen, som står i stenregn, säger ett kraftord som "DJÄVLA BLATTE" då tvingas de be stenkastarna om ursäkt!


Det är polisens ord som makthavarna kallar oacceptabla - OACCEPTABLA - inte det berikarna gör mot oss! Alltså kan invandrarna fortsätta slänga sten på oss och när vi svär, då är det vi som får be om ursäkt!

Att polisen står ut! De för ett "krig" åt oss mot "berikarna". Och så får de bara skit från makthavarna. POLISEN ÄR VÅRA HJÄLTAR! Dom borde ha medalj och så får de skit och fördöms av makthavarna.

När "berikarna" djävlas med oss går de fria och vi tvingas be dom om ursäkt! Hur länge ska vi orka?

Det är inte bara invandrarna som djävlas med oss det är våra egna landsmän, makthavarna och journalisterna. De sviker sitt eget folk!

Och bakom våra ryggar står "berikarna" och hånskrattar! Fy faan!

När Sverige var ett gott folkhem sa sossarna "Sverige åt svenskarna"! Nu säger alla makthavare med en mun: "Sverige åt invandrarna"! Fy faan!

Sverige åt de nya svenskarna, säger Christian Hofverberg, HÄR.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

  1. Man undrar ju om det alla som röstar på riksdagspartierna har tunnelseende, märker dom inte vad som händer i Sverige och övriga Europa.Våra politiker tar ifrån oss frihet efter frihet sakta men säkert.Finns det ingen självbevarelsedrift längre eller är folk så likgiltiga vad som kommer att hända deras barn och barnbarn i framtiden,eller förstår dom inte vad som försigår

    SvaraRadera
  2. De flesta svenskar är illiterata och korkade med låg intelligens. Kanske inte direkt i samma utsträckning som den inavlade MENA-importen men tillräckligt för att inte bekymra sig.

    SvaraRadera