onsdag 29 juni 2011

Jag gråter över hatet mot svenskar - gör det mig till rasist?

Självklart begår inte alla invandrare brott. Men kriminella invandrargäng erkänner att de aldrig ger sig på sitt eget folk. De väljer alltid svenskar som sina offer. Varför? Jag tror det beror på att de saknar solidaritet med svenskar. De känner samhörighet och gemenskap bara inom sin egen grupp. Många invandrare kommer från en klan-kultur. Där vinner man respekt och aktning inom den egna klanen, när man förnedrar någon från en annan klan. Svenskarna är en sådan föraktad klan. När vissa invandrare våldtar svenska kvinnor förnedrar de svenska män och vinner aktning hos sina egna.
Ytterst ansvarig för sådana "svenskhat-brott" är de politiker som gjort massinvandringen möjlig och som släpper in även grova brottslingar i vårt land.
Nå, varför gråter jag då? Den här videon från Jan Milld ger ett bättre svar än vad jag själv kan ge.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 27 juni 2011

Islam är inte för mig

Får jag säga att islam är våldsam utan att en "fredlig" muslim hotar att döda mig? Pim Fortuyn fick plikta med sitt liv för att han kritiserat islam. Hördes det då några protester mot mordet från de "fredliga" muslimerna? Lägg märke till att jag inte menar att ALLA muslimer kan hota och mörda. Jag menar bara att tillräckligt många kan det, för att det ska vara ett problem.

Islam is not for me. Den sången och videon känner väl många av er till? Men jag avstår att lägga upp den just nu, för ärligt talat; jag mår så fruktansvärt illa av alla vidrigheter som begås av  många muslimer i religionens namn. För att inte spy upp min frukost, måste jag försöka tänka på annat.

Kommer ni ihåg Gökvalsen, från den tiden när Sverige var en idyll? I folkmun gick ju texten såhär: Min far han har en halvliter brännvin kvar. Min mor hon tror att jag får en liten bror. Ja, det var tider det!


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

söndag 26 juni 2011

Innan förnuftet bannlystes

Innan förnuftet bannlystes, i Sverige och Europa, kunde Herbert Tingsten säga följande:
"I fråga om allmän avspänning i politik och offentligt liv över huvud har utan tvivel de skandinaviska staterna kommit längst. De allmänna orsakerna är uppenbara. En hög levnadsstandard kombineras med en nästan enastående homogenitet i fråga om nationalitet, språk och religion. Några etniska eller språkliga skiljelinjer, verkliga eller föreställda, finns inte. Därmed bortfaller konflikter eller problem, som i flertalet välfärdsdemokratier stör enhetligheten och i några medför betydande svårigheter..."
 (Läs mer!) Detta kunde man säga på 60-talet, utan att förlora jobbet! Idag skulle man väl sparkat honom och kallat honom rasist?
På denna video ser vi muslimer som demonstrerar med bl.a. dessa budskap: Halshugg de som säger att islam är våldsam, Gud välsigne Hitler och Frihet gå till helvetet! Musik till eländet är en svensk barnvisa. Kontrasten blir enorm. Det är politikerna i sjuklövern som bär ansvaret. Medskyldiga är journalisterna. Sverige är illa ute.

På 60-talet kunde man skämta om invandringen. Detta vore omöjligt idag: Ormet kruper!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

fredag 24 juni 2011

Tolerant muslim?

Muslimer är väl för söta? De sprider en sån glädje omkring sig? Vi vill ha många, många fler av dem i Sverige, eller hur? Denna lilla anonyma "hälsning" från 


en muslim upptäckte jag häromdagen.

"Muslim hotar bloggen med polisanmälan."
Är det tolerans eller intolerans?
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Frihet att täcka ansiktet - bara för vissa?

Med ironi visar han det orimliga i en s.k. religionsfrihet att få gå omkring med mask för ansiktet. Bra.

Ska vi tillåta religiös mask för ansiktet? Då kan ju alla som inte vill jobba säga att: Min religion kräver att jag bär denna "mask", ingen vill ju anställa mig, så ge mig nu livstids försörjning! Orimligt!
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

torsdag 23 juni 2011

Lämplig litteratur på svenska fängelser

Detta borde vara obligatorisk läsning på svenska fängelser. Då kan de intagna förstå hur oerhört bra de har det. Det händer i Marocko.
"En tidig morgon 1973 arresterades Ali Bourequat och två av hans bröder plötsligt i sina hem. Kungen misstänkte att maken till en f d älskarinna till honom var i den franska underrättelsetjänstens sold och ville pressa Bourequats att avslöja vad de visste. Men de kunde inte bekräfta något. Som straff hölls de fängslade i arton år, tio av dem i Tazmamart, ett isolerat, för omvärlden helt okänt fängelse vid Atlasbergens fot. Det bestod av en betongbunker, gömd inne i en militärförläggning. Varje cell var två gånger tre meter, sängen en betongbrits. Bourequat skildrar detta helvete av mörker, smuts och stank med dess sadistiska fångvakter. Hälften av fångarna avlider efter hand. Under sommarmånaderna är det hett, de övriga månaderna isande kallt. Det senare är värre. Bara tack vare en oerhörd psykisk och moralisk styrka kan bröderna klara sig genom umbärandena och tortyren."
En sida med arabisk litteratur, med Ali Bourequats bok "Jag såg solen två gånger på tio år".

Från fängelset Tazmamart i Marocko. (Jämför med standarden i svenska fängelser!):

"I cellen fanns det 14 hål som skulle ge ljus och luft. Trots hålen var det becksvart. Cellens väggar var tapetserade av kackerlackor som kröp in genom ventilationshålen.
- Vi ruttnade bort i vår egen avföring, i en vidrig stank som trängde in i väggarna. De var täckta av ett lager smuts som blev tjockare för varje år som gick, säger Ali.
Fångarna fick ett par sandaler utskurna ur gamla däck. Sandalerna höll inte länge och tvingade därför fångarna att gå barfota. Tånaglarna växte över varandra och trängde in i köttet. Fångarnas lukt gjorde vakterna illamående.
När de kom för att lämna mat vid ingången till cellerna, skyndade de sig att stänga dörren för att inte kräkas. Frukosten bestod av bröd och dryck, någon blandning mellan te och kaffe. Kokta kikärtor serverades till lunch, och på kvällen åt de spagetti som flöt omkring i ljummet vatten. Menyn var alltid densamma."
Amnesty Press: Att leva i en likkista
Johnny Rivers sjunger "Jailer Bring me water"

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 20 juni 2011

Europas självmord genom multikulti applåderas av - judar?

Vad säger denna judiska kvinna, Barbara Spectre, egentligen? Att judar har en ledande roll i Europas mångkulturella förvandling? När judar i Malmö måste fly för att de hotas av muslimer? Hur är detta möjligt? Judar borde ju istället göra allt för att förhindra att deras svorna fiender, muslimerna, kommer in i Europa?

Jag påmindes om denna kvinna när jag läste vad Jan Milld skriver om detta, för mig, ofattbara:  Varför denna agenda? Läs!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Våldet måste bestraffas- inte ursäktas!

En video som kort säger ungefär vad jag vill ha sagt:

Förlåt mig, men ibland rinner det över, jag känner desperation och maktlöshet. Vad händer med Sverige? Nästa video visar min desperation i början och mitt vemod i slutet.


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

lördag 18 juni 2011

Små barn i kriminella gäng - Dags att vakna?

Barn så unga som 6 år sätter skräck i, inte bara jämnåriga, utan även i vuxna i vissa områden i Lund. Det berättar Sydsvenskan: "Små barn skapar oro på Norra Fäladen" Små barn är inblandade i rent kriminella handlingar. Det är vad som sker i naiva Maud Olofssons sk "Nybyggarland"(bloggen Politik med mera). Men det struntar hon blankt i. Bedrövligt! Nu ska hon sluta, tack och lov.

Vad säger Olofsson i detta klipp? Jo, de "nya svenskarna" är bättre än oss gamla svenskar på så många sätt. Att de är arbetslösa beror på våra fördomar mot dem. Vilket förakt för det egna folket! Att hon inte skäms? Men hon har väl inte skam i kroppen. Ajöss och goodbye, Maud!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Mångkultur leder till våld

 Världen visar övertydligt att mångkultur, där muslimer ingår, där finns våld, krig och förtryck. Dagestan är ett sådant exempel (Reportrar utan gränser).
Världen skriker ut varning, kan man säga.

Och vad gör våra politiker? Jo, de vill ha ännu mer av mångkultur! Har de förlorat förståndet? Det är faktiskt en berättigad fråga.
Sverige har varit ett lugnt land med en enhetlig befolkning. Nu gör våra politiker allt för att fördärva vårt land genom att importera hat och våld med hjälp av en vansinnig massinvandring.

Och våra journalister, som borde stå på folkets sida och kritiskt granska massinvandringspolitiken, de går i politikernas ledband och har svikit sin uppgift på det grövsta. Istället för att skriva om de negativa följderna av massinvandringen skriver journalisterna om strunt och kändisskvaller.

Vem skrev det här: "Bedömningen av nyhetsvärdet i händelserna har undergått en markant förskjutning till förmån för det bagatellartade och betydelselösa."
Svar: Vilhelm Moberg, Berättelser ur min levnad, 1968.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 13 juni 2011

Gör föräldrarna helt barnfria!

De små stegens tyranni? (beskrivs bra på bloggen"funderingar från farsta").
En SSU-are vill nu införa skolplikt från 3 års ålder.
Steg för steg ska vi införa socialismen, men vi ska inte basunera ut det på gator och torg! Vad det inte Gunnar Sträng som sa det? Så ärligt!
Föräldraskapets innehåll är på god väg att utplånas. Men det sker smygande, steg för steg. Barnen ska indoktrineras i den "rätta" läran. Föräldrarnas inflytande ska begränsas än mer.
Ta bort vårdnadsbidraget, kräver experter i Norran.
Avskaffa vårdnadsbidraget! kräver sossen Roger Jönsson, 2009. Bara rika ska ha råd att vara hemma hos sina barn, tycker socialisterna.
Jag kommenterade:
"Bort med föräldrarna från de kommunala barnen, sa redan Mosebacke Monarki. Med vårdnadsbidraget kan ju vissa förvirrade föräldrar lockas att gå hemma och lata sig. (Alla vet ju att det bara är andras barn som är ett arbete. Egna barn är ju förvärvshinder.) Det ekonomiska tvånget är effektivt för de flesta. Dock inte för de rikaste och vissa fanatiker som lever fattigt för att de tror sig bäst för sina barn. Borde man inte införa skolplikt för ettåringar för att verkligen garantera en god omsorg om alla barn? Är inte sossarna fega som inte inför skolplikt för ettåringar?Kan man inte börja med treåringar och sedan sänka? "

En bra kommentar från Ulrika Olsson:
"Du som pratar om att införa skolplikt för ettåringar!Jag arbetar själv som förskollärare och ingen ettåring mår bra av att vara på förskolan. Det är först när ett barn blir tre år som denna kan förstå att föräldrar kommer tillbaka. Barn behöver sina föräldrar. Jag tycker det är hemskt när många yngre barn inte känner igen sina egna föräldrar vid hämtning och gråter då personalen lämnar över dem! Jag har skaffat barn för att jag vill ta hand om mitt barn och tillbringa tid med henne. Jag har inte skaffat barn för att lämna bort henne och låta andra människor forma henne. Du pratar om att garantera en god omsorg. Vilka är dina referenser, har du intervjuat någon som är ett år och som har blivit satt i förskola? Troligen inte. En kommentar som många som arbetar inom förskola får höra är: Varför väntar alla som arbetar på förskola med att sätta in sina egna barn? Ja, vad tror ni själva... Är inte en god omsorg att få vara hemma med sina föräldrar??? Om det infördes en skolplikt för ettåringar så hoppas jag att vettiga människor slutar skaffa barn, iallafall skulle jag det. "
Ytterligare en bra kommentar, nu från Ann Johansson:
"Vårdnadsbidraget är ju otroligt bra!!!
En valmöjlighet....antingen jobbar du och har dina barn på dagis eller så är du hemma längre och väljer vårdnadsbidraget.
DU väljer själv...ingenting har upphört utan det finns ännu ett alternativ.
Varför är kvinnorna förlorarna?? Är det att förlora att vara den som får vara tillsammans med sina barn några månadre extra???
Man kan också välja att jobba lite mindre eller låta en mormor tex ta vårdnadsbidraget. Det är inte fel att ha barn i hemmiljö den extra tid som går.
VÅRDNADSBIDRAGET ÄR EN MÖJLIGHET INGET MÅSTE OCH INGEN FÄLLA!!!!
Vårdnadsbidraget är TOPPEN! Framförallt för de barn där det utnyttjas!!!
"

Och nu på sommaren? Vad händer då? Jo: Press för föräldrarna när förskolorna stänger, skriver Norran.
Hur ska socialisterna lösa detta problem? Kanske genom att slå ihop dagis och nattis till VECKIS!
Det är kanske lösningen på "livspusslet"? Föräldrarna blir BARNFRIA hela veckorna!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

tisdag 7 juni 2011

En liberal utlandssvensk: Rösta på Sverigedemokraterna!

 Av en slump stötte jag på bloggen Frihets-Larson. (Han har även bloggen Economics and Freedom 101) Som jag fattat det är han en liberal kritiker av välfärdsstaten. Han har lämnat Sverige för Amerika. Han anser att den stora svenska invandringen ej kan kombineras med en välfärdsstat av svensk modell. Han stöder klassiskt liberalism, men uppmanar oss att rösta på Sverigedemokraterna. Han skriver med sorg: Godnatt Sverige:
"En annu storre invandring till ett land som inte ens kunde betala for sin valfardsstat for 20 ar sedan - till ett land som inte ens kan sysselsatta tva tredjedelar av den existerande arbetskraften - ar som att be om en katastrof. Statsministern, Alliansen och miljopartiklarna har harmed i praktiken sparkat ut Sverigedemokraterna ur Riksdagen, samtidigt som alla riksdagspartierna, SD inkluderat, gor allt de kan for att behalla och bevara roten till Sveriges ekonomiska moras: valfardsstaten.
Jag har analyserat det har fenomenet om och om igen. Jag har dokumenterat relationen mellan invandringen och arbetslosheten, jag har visat hur skattetrycket stigit till groteska nivaer, hur desperata politiker anvander besparingar for att forsvara den sondervittrande valfardsstaten allt medan tusentals manniskor dor i den allt mer svaltfoddda sjukvarden varje ar pa grund av besparingarna. Jag har skrivit om den skenande kriminaliteten, om hundratals brinnande skolor, om valdsbrottsligheten, om hur Sverige skiljer sig fran resten av Europa i nastan varje negativt avseende.
Jag har gjort mitt. I fyra ar har det varit meningsfullt att blogga om Sverige. Men nu nar regeringen valjer att inte bara fortsatta i samma destruktiva riktning, utan dessutom valjer att oka farten i nedforsbacken - da ser jag inte langre nagon konstruktiv vag ut ur de massiva problem Sverige har. Sa jag satter punkt har."

Han har även några videor:

Hans förnämliga blogg Hayek-Institutet Sverige kan jag bara nå genom Cachad, annars blockeras den av en annonssida med en leende flicka.Länk genom Cachad funkar visst
(Uppdatering 21/6 nu funkar inte den länken heller, tyvärr.)
 Aftonbladet: Hjärtsjuk föll ihop - nekades vård.
SvD, Svenska för invandrare i Strömssund - negativ religionsfrihet.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 6 juni 2011

Stoppa islams utbredning i Sverige!

 I muslimska länder kan man dömas till döden för att man uttalat sig kritiskt mot Muhammed! Man inför  s.k. blasfemilagar. Och kritiserar man dessa lagar kan man bli mördad. I Pakistan har en kristen minister mördats (Världen idag skriver om detta.) för att han kritiserat en sådan blasfemilag. Steg för steg breder islam ut sig och steg för steg visar islamismen sitt rätta ansikte. Vi i Sverige måste sätta stopp för islams utbredning. Gör vi inte det går vi under.
Och denna religion fjäskar svenska kristna för; Dalman Eek!
Läs vad båda sidor har att säga! En islamkritiker (Islamofoben) och en svensk muslim som försvarar islam (Mohamed Omar). Vem anser du har rätt?
Aftonbladet firar nationaldagen genom en bild på en moské med en svensk flagga monterad;"Vi firar mångfald.."
 Vänsterpartisten Kaj Raving tycker kanske att Sverige är allas land? De som tycker att Sverige är svenskarnas land bör köras ut kanske?
Mona Sahlin demonstrerar tydligt skillnaden mellan sosse-överklassen och vanligt folk. Hon vill inte jobba och hon är välbeställd nog att slippa.
Det Demofon skriver är baske mig det bästa! Kort citat: "
"Vi svenskar intalas att vi inget har att vara stolta över. Till och med vårt lands statsminister påbjuder nationalmasochism genom att hävda att det enda riktigt svenska skulle vara barbariet. Socialdemokratiska ledare tar på sig muslimsk slöja och förnedrar svensk kultur genom att kalla den för fånig.
Det är dags att kasta av oss detta multikulturalistiska ok av självutplåning. Det är dags att räta på ryggen och ropa ut vår stolthet över att vara svenskar. Det är dags att kräva vår nationaldag tillbaka som en dag då vi står upp för det svenska sättet att leva, en dag då vi markerar avståndstagande mot främmande och dysfunktionella levnadssätt som endast skapat samhällen med fattigdom och motsättningar som människor vill fly ifrån."

Mitt land med Alf Robertsson.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

söndag 5 juni 2011

Massinvandringens syfte?

Ett klarsynt svar på den eviga frågan kommer från bloggen Från Folkhem till Alla Folks hem: Blåsningen:
"Massinvandringen tjänar ett syfte.

Socialdemokraterna och Alliansen har ett gemensamt intresse av fortsatt hög invandring. För socialdemokratin utgör invandrarna pålitligt röstboskap och för Alliansen ett redskap för att en gång för alla krossa välfärdssamhället.
"
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Vi betalar vår egen undergång - av snällhet?

Sverige har världens dum-snällaste politiker? Alla i hela världen har rätt till vår välfärd. Enda kravet är att de kan resa hit! Sverige är ett öppet smörgåsbord?

Massinvandringen av muslimer, som faktiskt är totalt olika oss i normer och värderingar, skadar vårt land och folk.

Islam är inte bara en religion. Den är även en inhuman, intolerant, politisk ideologi. Ju kunnigare man är om islam, desto mer kritisk blir man.
Det är enkelt att räkna ut när muslimerna ska bli i majoritet i olika länder. Frågan är om vi vill att Sverige ska bli muslimskt eller ej. De som förespråkar en fortsatt massinvandring bäddar för att Sverige blir en muslimsk diktatur.

En klarsynt och kritisk bloggare är Från Folkhem till Alla folks hem. Några citat: Sarnecki avslöjar sanningen igen:
 "En grupp asylsökande unga män, s.k. ensamkommande flyktingbarn, eskorterade av en flock vårdare gav sig för en tid sedan, på några 11-åriga flickor på ett offentligt bad i en Stockholmsförort.
Hur mycket jag än försöker kan jag inte upptäcka någon koppling mellan arbetsmarknadspolitik, diskriminering, segregation och den här typen av brott.
Det går helt enkelt inte, åtminstone för den som inte är kriminologprofessor, att se ett samband mellan att ge sig på minderåriga flickor och invandrares påstådda utsatthet i ett socioekonomiskt perspektiv.
Hur skulle Sarnecki förklara en incident av detta slag ?
Frustration över att ännu inte erbjudits ett kvalificerat arbete i sitt nya hemland ?"


Från olika inlägg:"Tanken på samexistens mellan muslimer och ickemuslimer är absurd och orealistisk oavsett om den förväntas kunna förverkligas i Palestina, Frankrike eller i Sveriga."
"Robert Fisk, brittisk journalist och vänsterliberal skriver i The Independent om det faktum, att lågt räknat, 20000 kvinnor framför allt i den muslimska världen mördas varje år av hedersrelaterade skäl."
"Sverige är unikt och det är inte bara en klyscha. Det är verkligen sant. Svenskarna är det enda folk i mänsklighetens historia som valt att inte bara bekosta sin egen undergång utan gör det med gott humör, eller åtminstone utan synbara invändningar."
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

fredag 3 juni 2011

Våra barnbarn - en hunsad minoritet - och politikerna hurrar!

Svenska folket byts ut. Vi ersätts av araber och afrikaner. Och det som gör mig mest förtvivlad är att så många inte bryr sig. Det gör inget om muslimer blir i majoritet, säger de. Det gör inget om Sverige blir muslimskt. Det kommer att ske om ca 40 år. Det är enkel matematik. Snart är det omöjligt att hejda. Dessa goda, optimistiska, gladlynta människor förstår inte att vi blir erövrade, för de ser inga soldater, inga krigshandlingar, inga stridsvagnar. De förstår inte att muslimerna erövrar Europa genom barnvagnar, genom sina kvinnors livmödrar.
Dagens generation lämnar ett fruktansvärt arv till sina efterkommande; ett liv som hunsad minoritet i ett muslimskt Sverige. I Sverige kommer det att gå snabbast.
Klockan klämtar för demokratin i Europa, men de politiskt korrekta väljer att inte se eller höra det. Det är ju NU, innan muslimerna blivit i majoritet som man kan hejda muslimernas befolkningsökning i Europa. När muslimerna blivit flest och alla inser att demokratin är hotad - då är det för sent. Då försvinner demokratin i det sista demokratiska valet. 
Jag gråter. Men mina barn hånskrattar. De tillhör dem som inte förstår. Det finns inget hot, säger de. Det finns ingen fara.
Läs Ulmerkottens fina beskrivning av "Ett folks självmord" så kanske ni förstår!
På Newsmill skriver Ingrid Kampås att det är "Historielöst att förneka svensk kultur"
Dagen skriver:"Reinfeldt lovar vård för papperslösa trots oenighet"
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

torsdag 2 juni 2011

Våra skatter till andra länders sjukvård?

Håller jag på att bli tokig, tänkte jag, när jag hörde om fri sjukvård för papperslösa. Men till min lättnad såg jag att Merit Wager tar upp detta vansinne. (Länk till hennes sågning av Erna Zelmins föslag.)
Merit Wager frågar bl.a.:
"Ska det nu inte längre krävas uppehållstillstånd för att vistas i Sverige? Ska det räcka med att man tar sig hit och stannar här för att man själv väljer det? Är det meningen att vi ska ha fri invandring utan försörjningskrav och med fri hälso- och sjukvård för vem som vill i Sverige?"
Detta innebär väl i praktiken att svenska skattebetalare får bekosta andra länders sjukvård? Andra länder kan vältra över delar av sina kostnader på oss? Ett land med många HIV-sjuka kan skicka sina sjuka hit?
Ska våra skattepengar gå till andra länders sjukvårdskostnader?
Merit Wager påvisar det horribla:
"Så har det blivit i Sverige, att  människor som valt (just det ”valt”) att stanna i landet olagligt ska ges ”fri” ( i själva verket skattefinansierad) hälso- och sjukvård och att att i stället den sjukvårdspersonal som eventuellt meddelar Polisen att det på deras avdelning eller vårdcentral finns någon som faktiskt enligt svensk lag inte har rätt att vara i landet, av regeringens egen utredare stämplas som ”främlingsfientlig”!"
Den ena myndigheten säger "åk hem för du har inte rätt att stanna" och den andra säger "stanna, så får du fri tillgång till sjukvård"! Vårdpersonal som tipsar polisen stämplas som "rasister". Detta tar priset i vansinne!
Bloggen "Är det bara jag, eller.." skriver klokt och sansat:"Vård till illegala: Småskaligt krig i den politiska ankdammen"
Du betalar, du betalar, sjunger man i England.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

"Berikade" till döds?

En liten oskyldig saga har väl inget med verkligheten att göra, eller hur?

En fårskock betade så fridfullt i sin hage. En dag kom en liten ensamkommande vargunge till grinden.
- Släpp in mig och ge mig asyl, så ska jag berika er med min fina kultur, sa vargungen.
- Tack, tack, hemskt mycket tack, sa fårens ledare.

Några dagar senare kom den lilla vargungens hela vargflock till grinden.
- Släpp in oss och ge oss asyl, så ska vi berika er med vår fina kultur, sa vargarna.
- Tack, tack, hemskt mycket tack, sa fårens ledare. Bara ett enda litet svart får försökte förgäves varna dem.
- Akta er, det är vargar! De kommer att äta upp oss!
- Tyst med dig, din rasist, sa de andra fåren. Alla djur är lika mycket värda! De ville inte lyssna på honom.

Men så en vacker dag förstod de att han hade haft rätt. Men då var det för sent. Och när det sista fåret gick till slakt sa han som vanligt; - Tack, tack, hemskt mycket tack! 

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

onsdag 1 juni 2011

Leder "berikningen" till problem i skolorna?

Kan det vara så att invandringen medför problem för Sverige? Politikerna säger ju alltid att "berikningen" är så underbar och att vi inte klarar oss utan den. Ljuger de? Döljer de sanningen?
Robstens blogg får vi ta del av en lärarvikaries bild direkt ur verkligheten:
"Katastrof är bara förnamnet på beteende från vissa invandrargrupper. Svenskarna i klasserna vågade inte säga emot dessa kulturberikare. Vissa killar kallade svenska tjejer för horor och ingen av eleverna vågade säga emot...jag gjorde det och då blev hela lektionen fördärvad av att jag tog parti för att hjälpa de utsatta. Hoppsparkar i magen mot en svensk kille var droppen! Jag bröt hela lektionen och försökte tillkalla hjälp bland skolans personal! [...] Jag får höra att jag inte har någon respekt för honom eller hans bror. Denne broder säger att detta är min sista dag i skolan och att han skall se till så att jag inte skall få komma tillbaka."
Vissa invandrare kräver "respekt" av oss, annars åker vi på stryk. Och vi ber om ursäkt för att vi finns! Benjamin Franklin var klok. Han sa: 
"Medborgare som ger upp sina rättigheter i utbyte mot säkerhet har snart varken det ena eller andra."
Läs mer om den om vår svenska verklighet på Robstens blogg! Sverige är illa ute!
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!