måndag 13 juni 2011

Gör föräldrarna helt barnfria!

De små stegens tyranni? (beskrivs bra på bloggen"funderingar från farsta").
En SSU-are vill nu införa skolplikt från 3 års ålder.
Steg för steg ska vi införa socialismen, men vi ska inte basunera ut det på gator och torg! Vad det inte Gunnar Sträng som sa det? Så ärligt!
Föräldraskapets innehåll är på god väg att utplånas. Men det sker smygande, steg för steg. Barnen ska indoktrineras i den "rätta" läran. Föräldrarnas inflytande ska begränsas än mer.
Ta bort vårdnadsbidraget, kräver experter i Norran.
Avskaffa vårdnadsbidraget! kräver sossen Roger Jönsson, 2009. Bara rika ska ha råd att vara hemma hos sina barn, tycker socialisterna.
Jag kommenterade:
"Bort med föräldrarna från de kommunala barnen, sa redan Mosebacke Monarki. Med vårdnadsbidraget kan ju vissa förvirrade föräldrar lockas att gå hemma och lata sig. (Alla vet ju att det bara är andras barn som är ett arbete. Egna barn är ju förvärvshinder.) Det ekonomiska tvånget är effektivt för de flesta. Dock inte för de rikaste och vissa fanatiker som lever fattigt för att de tror sig bäst för sina barn. Borde man inte införa skolplikt för ettåringar för att verkligen garantera en god omsorg om alla barn? Är inte sossarna fega som inte inför skolplikt för ettåringar?Kan man inte börja med treåringar och sedan sänka? "

En bra kommentar från Ulrika Olsson:
"Du som pratar om att införa skolplikt för ettåringar!Jag arbetar själv som förskollärare och ingen ettåring mår bra av att vara på förskolan. Det är först när ett barn blir tre år som denna kan förstå att föräldrar kommer tillbaka. Barn behöver sina föräldrar. Jag tycker det är hemskt när många yngre barn inte känner igen sina egna föräldrar vid hämtning och gråter då personalen lämnar över dem! Jag har skaffat barn för att jag vill ta hand om mitt barn och tillbringa tid med henne. Jag har inte skaffat barn för att lämna bort henne och låta andra människor forma henne. Du pratar om att garantera en god omsorg. Vilka är dina referenser, har du intervjuat någon som är ett år och som har blivit satt i förskola? Troligen inte. En kommentar som många som arbetar inom förskola får höra är: Varför väntar alla som arbetar på förskola med att sätta in sina egna barn? Ja, vad tror ni själva... Är inte en god omsorg att få vara hemma med sina föräldrar??? Om det infördes en skolplikt för ettåringar så hoppas jag att vettiga människor slutar skaffa barn, iallafall skulle jag det. "
Ytterligare en bra kommentar, nu från Ann Johansson:
"Vårdnadsbidraget är ju otroligt bra!!!
En valmöjlighet....antingen jobbar du och har dina barn på dagis eller så är du hemma längre och väljer vårdnadsbidraget.
DU väljer själv...ingenting har upphört utan det finns ännu ett alternativ.
Varför är kvinnorna förlorarna?? Är det att förlora att vara den som får vara tillsammans med sina barn några månadre extra???
Man kan också välja att jobba lite mindre eller låta en mormor tex ta vårdnadsbidraget. Det är inte fel att ha barn i hemmiljö den extra tid som går.
VÅRDNADSBIDRAGET ÄR EN MÖJLIGHET INGET MÅSTE OCH INGEN FÄLLA!!!!
Vårdnadsbidraget är TOPPEN! Framförallt för de barn där det utnyttjas!!!
"

Och nu på sommaren? Vad händer då? Jo: Press för föräldrarna när förskolorna stänger, skriver Norran.
Hur ska socialisterna lösa detta problem? Kanske genom att slå ihop dagis och nattis till VECKIS!
Det är kanske lösningen på "livspusslet"? Föräldrarna blir BARNFRIA hela veckorna!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Kommer att tänka på Aldous Huxleys; "Du sköna nya värld". Varför ha föräldrar över huvud taget?!
  För varje dag som går tror jag att världen blir allt galnare och galnare....

  SvaraRadera
 2. Tyvärr kan jag bara hålla med dig.

  SvaraRadera
 3. Det är ganska enkelt. Det fungerar så i socialisters och kommunisters huvud att medborgarna är till för samhället - samhället är inte till för medborgarna.
  Därför vet samhället alltid vad som är bäst för dig, och fattar du inte det eller kommer med logiska argument har du fel.
  Med barn som föds är det i deras huvuden så att de tillhör egentligen samhället, och som av en ren ynnest får föräldrarna ha dem för uppfostring. Sedan ska samhället ta över och uppfostra dem till goda medborgare. Ju tidigare ju bättre så indoktrineringen blir bra. Tre års ålder kan vara lagom som SSU tycker. Det som krokigt ska bli...
  Det är fullt logisk i en kommunists/socialists huvud. Barnet kan ju få fel idéer och lära sig saker som är "fel".

  SvaraRadera
 4. Tack för att dela dina bästa minnen .... Jag gillar din blogg. Göteborg är en trevlig stad tycker jag. Man kan verkligen ha trevligt i Göteborg. Det är en stad man alltid känner sig välkommen i. Det finns mycket kul att göra också. Vi gjorde massor av kul saker där.
  Konferens Göteborg

  SvaraRadera