måndag 27 juni 2011

Islam är inte för mig

Får jag säga att islam är våldsam utan att en "fredlig" muslim hotar att döda mig? Pim Fortuyn fick plikta med sitt liv för att han kritiserat islam. Hördes det då några protester mot mordet från de "fredliga" muslimerna? Lägg märke till att jag inte menar att ALLA muslimer kan hota och mörda. Jag menar bara att tillräckligt många kan det, för att det ska vara ett problem.

Islam is not for me. Den sången och videon känner väl många av er till? Men jag avstår att lägga upp den just nu, för ärligt talat; jag mår så fruktansvärt illa av alla vidrigheter som begås av  många muslimer i religionens namn. För att inte spy upp min frukost, måste jag försöka tänka på annat.

Kommer ni ihåg Gökvalsen, från den tiden när Sverige var en idyll? I folkmun gick ju texten såhär: Min far han har en halvliter brännvin kvar. Min mor hon tror att jag får en liten bror. Ja, det var tider det!


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Man måste väl få vara emot islam utan att bli anklagad för att vara en massa, muslimerna är ju själva emot mycket, men då säger inte folk något.
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

    SvaraRadera