måndag 6 juni 2011

Stoppa islams utbredning i Sverige!

 I muslimska länder kan man dömas till döden för att man uttalat sig kritiskt mot Muhammed! Man inför  s.k. blasfemilagar. Och kritiserar man dessa lagar kan man bli mördad. I Pakistan har en kristen minister mördats (Världen idag skriver om detta.) för att han kritiserat en sådan blasfemilag. Steg för steg breder islam ut sig och steg för steg visar islamismen sitt rätta ansikte. Vi i Sverige måste sätta stopp för islams utbredning. Gör vi inte det går vi under.
Och denna religion fjäskar svenska kristna för; Dalman Eek!
Läs vad båda sidor har att säga! En islamkritiker (Islamofoben) och en svensk muslim som försvarar islam (Mohamed Omar). Vem anser du har rätt?
Aftonbladet firar nationaldagen genom en bild på en moské med en svensk flagga monterad;"Vi firar mångfald.."
 Vänsterpartisten Kaj Raving tycker kanske att Sverige är allas land? De som tycker att Sverige är svenskarnas land bör köras ut kanske?
Mona Sahlin demonstrerar tydligt skillnaden mellan sosse-överklassen och vanligt folk. Hon vill inte jobba och hon är välbeställd nog att slippa.
Det Demofon skriver är baske mig det bästa! Kort citat: "
"Vi svenskar intalas att vi inget har att vara stolta över. Till och med vårt lands statsminister påbjuder nationalmasochism genom att hävda att det enda riktigt svenska skulle vara barbariet. Socialdemokratiska ledare tar på sig muslimsk slöja och förnedrar svensk kultur genom att kalla den för fånig.
Det är dags att kasta av oss detta multikulturalistiska ok av självutplåning. Det är dags att räta på ryggen och ropa ut vår stolthet över att vara svenskar. Det är dags att kräva vår nationaldag tillbaka som en dag då vi står upp för det svenska sättet att leva, en dag då vi markerar avståndstagande mot främmande och dysfunktionella levnadssätt som endast skapat samhällen med fattigdom och motsättningar som människor vill fly ifrån."

Mitt land med Alf Robertsson.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar: