fredag 24 juni 2011

Tolerant muslim?

Muslimer är väl för söta? De sprider en sån glädje omkring sig? Vi vill ha många, många fler av dem i Sverige, eller hur? Denna lilla anonyma "hälsning" från 


en muslim upptäckte jag häromdagen.

"Muslim hotar bloggen med polisanmälan."
Är det tolerans eller intolerans?
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Ja samexisten borde väl gälla åt BÅDA hållen OCH inte minst om masn kommer till ett nytt land!

  SvaraRadera
 2. Ursäkta? Det är ALLAS lagliga rätt i samhället att kunna polisanmäla saker de tycker är fel. Varför ska inte en muslim göra det? Precis som du har rätt att polisanmäla en muslim. Snälla, tänk efter. Att polisanmäla är förresten inget olagligt hot eller dylikt som du verkar vilja framställa det som. Herregud. Hur korkad får man vara? Läs lagboken, den svenska lagboken för guds skull!

  SvaraRadera
 3. En muslim har tydligen hotat polisanmäla min blogg. Samtidigt hade jag lämnat en liten försynt kommentar på en annan(?) muslims blogg. Kort omnämnde jag de kroppsbestraffningar (grymma) som sker i vissa muslimska länder. Utan att visa min kommentar kallar han den för "hatpropaganda". Han skriver att jag är lika välkommen på hans blogg som "ett herpetiskt munsår". Mig kallar han "en galen rasist som sprider myter som gör mit[sic] till måltavla för utrotning." Och vidare: "jag är beredd att anstränga mig för att du ska hålla klaffen med rasistiska åsikter." I min enfald trodde jag att jag skulle kunna diskutera med honom och förklara att jag inte hatar alla invandrare. Jag avskyr mördare och brottslingar oavsett ursprung. Och så vill jag inte att muslimerna ska bli i majoritet och ta över mitt land. Är jag så hemsk? Och VEM, VILKA är det som sprider hat?

  SvaraRadera
 4. Men kan du inte länka dina kommentarer då och så vi kan se om de verkligen är så harmlösa som du vill påstå? Bevisa det du påstår! Du måste ju ha belägg för ditt påstående om du påstår såna saker, för ärligt talat, varför ska man tro på dig? Jag tror att du sitter och ljuger med tanke på hur lätt det vore för dig att bara lägga in lite bevis och en länk. Men du gör det inte!

  Och du, ja, det är inget fel i att säga att man ska polisanmäla dem. Om någon påstår att de ska utrota dig, polisanmäl dem för det då! Det är nämligen RIKTIGT hot, ett OLAGA HOT. Till skillnad från om någon säger att de ska polisanmäla dig för man får faktiskt enligt vår svenska lag polisanmäla vem man vill.

  Och ja, du sitter och sprider hat. Du länkar en massa texter där folk påstår att hela kulturer är brottsliga för att du tycker att de här texterna är bra. Det ÄR rasism. Du ogillar hela kulturerna och skriver skit om kulturerna. Du får gärna kritisera islam, jag gillar inte islam jag heller, men jag sitter inte och skriver att islam är brottsligt och alla muslimer är brottsliga för då vore jag: 1. Rasist. 2. Möjligtvis begå hets mot folkgrupp (jag skulle tro att det är det de vill anmäla dig för) 3. Dum i huvudet.

  Jag ogillar väldigt mycket med islam, men jag ogillar folk som dig ännu mer. Och idioterna inom islam och folk som du är fan samma skrot och korn: Intoleranta skitstövlar som borde gå och kriga med varandra istället så att alla vi andra slipper er. Så kan ni sitta och bomba varandra för det är ju fanimej det enda ni vill. Och det, det har inget med den svenska eller muslimska kulturen att göra. Detta har att göra med hatfyllda människor som vägrar inse att de själva bidrar till all skit.

  Tack så mycket!

  SvaraRadera
 5. @Hanna. Vilken ras tillhör en rövlyftare? Vilken ras tillhör Leffe "Kielan" Karlsson och Helena Benaouda?

  SvaraRadera