lördag 18 juni 2011

Mångkultur leder till våld

 Världen visar övertydligt att mångkultur, där muslimer ingår, där finns våld, krig och förtryck. Dagestan är ett sådant exempel (Reportrar utan gränser).
Världen skriker ut varning, kan man säga.

Och vad gör våra politiker? Jo, de vill ha ännu mer av mångkultur! Har de förlorat förståndet? Det är faktiskt en berättigad fråga.
Sverige har varit ett lugnt land med en enhetlig befolkning. Nu gör våra politiker allt för att fördärva vårt land genom att importera hat och våld med hjälp av en vansinnig massinvandring.

Och våra journalister, som borde stå på folkets sida och kritiskt granska massinvandringspolitiken, de går i politikernas ledband och har svikit sin uppgift på det grövsta. Istället för att skriva om de negativa följderna av massinvandringen skriver journalisterna om strunt och kändisskvaller.

Vem skrev det här: "Bedömningen av nyhetsvärdet i händelserna har undergått en markant förskjutning till förmån för det bagatellartade och betydelselösa."
Svar: Vilhelm Moberg, Berättelser ur min levnad, 1968.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Mer Moberg:
    "Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land.

    Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här."

    SvaraRadera
  2. Så fina ord! Jag saknar honom...

    SvaraRadera