söndag 5 juni 2011

Vi betalar vår egen undergång - av snällhet?

Sverige har världens dum-snällaste politiker? Alla i hela världen har rätt till vår välfärd. Enda kravet är att de kan resa hit! Sverige är ett öppet smörgåsbord?

Massinvandringen av muslimer, som faktiskt är totalt olika oss i normer och värderingar, skadar vårt land och folk.

Islam är inte bara en religion. Den är även en inhuman, intolerant, politisk ideologi. Ju kunnigare man är om islam, desto mer kritisk blir man.
Det är enkelt att räkna ut när muslimerna ska bli i majoritet i olika länder. Frågan är om vi vill att Sverige ska bli muslimskt eller ej. De som förespråkar en fortsatt massinvandring bäddar för att Sverige blir en muslimsk diktatur.

En klarsynt och kritisk bloggare är Från Folkhem till Alla folks hem. Några citat: Sarnecki avslöjar sanningen igen:
 "En grupp asylsökande unga män, s.k. ensamkommande flyktingbarn, eskorterade av en flock vårdare gav sig för en tid sedan, på några 11-åriga flickor på ett offentligt bad i en Stockholmsförort.
Hur mycket jag än försöker kan jag inte upptäcka någon koppling mellan arbetsmarknadspolitik, diskriminering, segregation och den här typen av brott.
Det går helt enkelt inte, åtminstone för den som inte är kriminologprofessor, att se ett samband mellan att ge sig på minderåriga flickor och invandrares påstådda utsatthet i ett socioekonomiskt perspektiv.
Hur skulle Sarnecki förklara en incident av detta slag ?
Frustration över att ännu inte erbjudits ett kvalificerat arbete i sitt nya hemland ?"


Från olika inlägg:"Tanken på samexistens mellan muslimer och ickemuslimer är absurd och orealistisk oavsett om den förväntas kunna förverkligas i Palestina, Frankrike eller i Sveriga."
"Robert Fisk, brittisk journalist och vänsterliberal skriver i The Independent om det faktum, att lågt räknat, 20000 kvinnor framför allt i den muslimska världen mördas varje år av hedersrelaterade skäl."
"Sverige är unikt och det är inte bara en klyscha. Det är verkligen sant. Svenskarna är det enda folk i mänsklighetens historia som valt att inte bara bekosta sin egen undergång utan gör det med gott humör, eller åtminstone utan synbara invändningar."
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar