fredag 3 juni 2011

Våra barnbarn - en hunsad minoritet - och politikerna hurrar!

Svenska folket byts ut. Vi ersätts av araber och afrikaner. Och det som gör mig mest förtvivlad är att så många inte bryr sig. Det gör inget om muslimer blir i majoritet, säger de. Det gör inget om Sverige blir muslimskt. Det kommer att ske om ca 40 år. Det är enkel matematik. Snart är det omöjligt att hejda. Dessa goda, optimistiska, gladlynta människor förstår inte att vi blir erövrade, för de ser inga soldater, inga krigshandlingar, inga stridsvagnar. De förstår inte att muslimerna erövrar Europa genom barnvagnar, genom sina kvinnors livmödrar.
Dagens generation lämnar ett fruktansvärt arv till sina efterkommande; ett liv som hunsad minoritet i ett muslimskt Sverige. I Sverige kommer det att gå snabbast.
Klockan klämtar för demokratin i Europa, men de politiskt korrekta väljer att inte se eller höra det. Det är ju NU, innan muslimerna blivit i majoritet som man kan hejda muslimernas befolkningsökning i Europa. När muslimerna blivit flest och alla inser att demokratin är hotad - då är det för sent. Då försvinner demokratin i det sista demokratiska valet. 
Jag gråter. Men mina barn hånskrattar. De tillhör dem som inte förstår. Det finns inget hot, säger de. Det finns ingen fara.
Läs Ulmerkottens fina beskrivning av "Ett folks självmord" så kanske ni förstår!
På Newsmill skriver Ingrid Kampås att det är "Historielöst att förneka svensk kultur"
Dagen skriver:"Reinfeldt lovar vård för papperslösa trots oenighet"
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. "Vi skola icke endast tänka på stunden, utan för landets välgång i framtiden”. Är det inte sant och rätt? Nu när Europa lever i sin ödesstund då skall väl det gamla kulturlandet Sverige – världens äldsta stat – visa vad det duger till. Då skola vi väl inte tänka på oss själva utan dem, som en gång skola övertaga landet – de som nu äro små barn eller kanske ännu inte är födda. Och som en dag kommer med frågan: ”Hur har ni förvaltat arvet?” Tänk då, om vi blir tvugna att svara, att vi förslösat eller icke tänkt på det."

    Detta sades av Gustav V, 1941.

    Man undrar om det inte vore bättre om landet styrdes av en monark, än en skog med politiker som kramar multikulturalisman inom sjukövern.

    SvaraRadera
  2. Ja, denna sjuklöver måste vara det värsta som drabbat Sverige.

    SvaraRadera