måndag 20 juni 2011

Våldet måste bestraffas- inte ursäktas!

En video som kort säger ungefär vad jag vill ha sagt:

Förlåt mig, men ibland rinner det över, jag känner desperation och maktlöshet. Vad händer med Sverige? Nästa video visar min desperation i början och mitt vemod i slutet.


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

 1. Välkomnar alla i "vårt" land som reagerar på den orkanliknande anarki som uppstått...Den yngre generationens åklagare tycks alla arbeta efter parollen "hellre fria än fälla"Som polis måste arbetssitutationen kännas meningslös.Dessa utsättes för allt större risker och rättsamhället blundar och släpper de kriminella fria.

  SvaraRadera
 2. Utlandssvensk20 juni 2011 18:39

  Tja du, Feminix,

  Det är nog tyvärr så att loppet är kört.

  Jag lämnade Sverige i mitten av 90-talet, mycket pga. Bengt W men också pga. familjepolitiken. Sen har jag satt mig in i internationell immigrationsdebatt, islam, osv. och har varit ganska aktiv i den svenska bloggdebatten under många år.

  Men nu tänker jag ge upp, ty allt rimligt hopp är ute. Alla andra länder i västeuropa jobbar stenhårt för att minska immigrationen från tredje världen samtidigt som Sverige slår upp dörrarna på vid gavel. Den redan extremt höga nivån av invandring lär öka ytterligare och sannolikt kommer även emigrationen av utbildade svenskar att tillta.

  Vi kan mycket väl se 200.000 komma från tredje världen samtidigt som 100.000 pursvenskar lämnar redan nästa år.

  Att Sverige håller ihop fram till 2014 anser jag vara osannolikt och att det ska bli något som liknar fria och rättvisa val det året betraktar jag som rena önskedrömmar.

  Läs gärna Larsons senaste:

  http://cavatus.wordpress.com/2011/06/16/immigration-on-steroids/

  Det blev även ganska bra kommentarer.

  SvaraRadera