fredag 29 maj 2009

Omar: Islamisk diktatur bäst för Sverige

Mohamed Omar avslöjar hur en radikal muslim ser på begrepp som demokrati:
"Demokratin måste bygga på ett fundament som inte går att rösta bort för att kunna garantera sitt eget fortbestånd, och det fundamentet är sharia och de av Gud givna mänskliga rättigheterna."
Omar tycks mena att islamisk diktatur är den enda rätta formen av demokrati. Den utgår ju från Gud, alla andra demokratier utgår ju från den ofullkomliga människan.

På ett intelligent och kunnigt sätt gör han mästerlig reklam för islam. Han menar att muslimerna ska utbilda sig och arbeta inom kultur och politik för att därigenom infiltrera och verka för en islamisering av Sverige.

Omars oavkortade artikel är lång, 29 sidor, men borde vara obligatorisk läsning för alla medborgare och makthavare. Läs!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

måndag 25 maj 2009

Är islam förenlig med svenska värderingar?

På en utmärkt kunnig sida om islam (gluefox) hittade jag följande:
"Ingen beskrivning av islam vore fullständig utan att man nämner Hadith (traditionen). Precis som att man inom judendomen har Talmud, som utgör kommentarer till de fem Moseböckerna, och som är källan för den judiska lagen, så finns inom islam Hadith. Denna består av samlingar av kommentarer till och förklaringar av Koranen, och har ungefär samma betydelse för en rättrogen muslim som Talmud har för en ortodox jude. För att förstå islam, räcker det inte med att läsa Koranen, man måste också sätta sig in i Hadith. Koranen kan många gånger vara svårtolkad, men i Hadith finns angivet hur rättrogna muslimer skall tolka och praktisera Koranen. När man t ex vill veta vad straffet är för att konvertera från islam till kristen tro, är det nödvändigt att gå till Hadith. En Hadith som går tillbaka till Uthmân Ibn Affân lyder som följer:

Jag hörde Allahs sändebud [dvs Muhammed] säga:
Utgjut inte en muslimsk mans blod utom i ett av dessa tre fall:
-- Man som begått äktenskapsbrott... han skall stenas.
-- Man som dödat utan giltig orsak.
-- Man som avfallit från islam.
(Sunun, Hâfith Ibn Abdallah Muhammed Bin Yazîd Al-Qazwini Ibn Mâjah, Hadith 2533)

Profeten anbefaller således att den som lämnar islam skall dödas, utan något som helst undantag (vilket av taktiska skäl, eller möjligen okunnighet, förnekas av de flesta muslimer i vårt land, även om de ibland försäger sig)."


Jag kan bara konstatera att ju mer jag lär mig om islam ju mer avskyvärd finner jag den. Den är ej förenlig med svenska värderingar. Att kritik av islam kan medföra risk för livet (Theo van Gogh) bevisar ju att kritikerna har rätt.

Är det med tanke på van Goghs öde, som de svenska politikerna så ivrigt predikar att alla religioner är lika goda och att mångkultur är berikande?

Lägg märke till att det inom islam finns giltiga orsaker att döda, hedersmord till exempel.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

söndag 24 maj 2009

Sverige försvarslöst inför islam?

Ett folk som avskaffat etik och moral är ett lätt byte för ett folk med stenhårda regler och normer. Svenska folket har bara en norm kvar: normlösheten. Muslimerna har islam, som inte bara är en religion med starka regler och normer, utan även en politisk ideologi med dödsstraff för den som lämnar religionen.

Svenska makthavare påstår att något svenskt, värt att bevara, inte existerar. Medan muslimer är beredda att offra sina liv för sin religiösa ideologi.
Våra naiva makthavare välkomnar de muslimska invandrarna. Alltmedan muslimerna har en dold agenda; målet att göra Sverige till ett muslimsk land.

Sverige har, generation för generation, under socialdemokraternas ledning, avskaffat bit för bit av våra förfäders moral och levnadsvisdom. Resultatet är att varje ny generation blir mer vilsen och rotlös än den tidigare.

Barnen växer upp i ett samhällsklimat präglat av förakt för föräldrarnas "gammalmodiga" och "borgerliga" normer. Föräldrarna förlorar sin roll som ledare och föredöme. De får ingen chans att överföra sina värderingar till sina barn. Det krympande arvet, från tidigare generationer, är snart ett minne blott. Resultatet blir vilsenhet och förvirring hos den uppväxande generationen. Familjerna och människorna blir svaga. Sammanhållningen mellan individerna blir dålig.

Muslimerna är raka motsatsen. Man har stenhårt bevarat sitt muslimska arv. Islam betyder allt. Alla i det muslimska samhället samverkar i att uppfostra nästa generation till rättrogna muslimer. Både de religiösa ledarna och föräldrarna ses som naturliga föredömen för barnen. Sammanhållningen i familjen, klanen och gruppen är stark. Alla vet reglerna. Ingen tvekan råder. Det ger styrka.

Kanske är det denna styrka, som lockar de svenska sökarna att konvertera?

Inte undra på att muslimerna ser sig som överlägsna oss osäkra svenskar. Massinvandringen av muslimer kommer att inom några generationer leda till att muslimerna blir i majoritet. Då införs sharialagar. Då avskaffas demokratin. De skrattar redan bakom våra ryggar.

Majoriteten av svenska folket är omedveten om detta. De tror på politikernas försäkringar att hotet inte finns, om vi bara sköter oss och inte gör något som retar de lättkränkta muslimerna.

Om vi är snälla mot dem, kommer de att bli snälla mot oss - när de blir flest.
Jens Orback sade ju detta öppet. Kanske tänkte han sig inte för. Kanske slant hans tunga. Alla politiker har ju en tyst överenskommelse att inte prata om denna skrämmande framtid. Det faktum att muslimer genomför en befolkningsmässig ockupation av Europa av, det förtigs. Istället låtsas man att det handlar om "kulturberikning". De som försöker få fram sanningen viftas bort som rasister, främlingsfientliga och islamofober.

Europa och Sverige ockuperas och vi förstår det inte. Vi står helt försvarslösa.

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

lördag 23 maj 2009

Islamisk bönetvagning i riksdagen

Riksdagsmannen och miljöpartisten Mehmet Kaplan är rättrogen muslim. Såhär skriver DN:
"Islam spelar en stor roll i Mehmet Kaplans liv. Han ber fem gånger om dagen, varav två böner i riksdagshuset: en mitt på dagen, och en på eftermiddagen. Då går han till sitt rum där han har egen dusch och toalett. Där tvagar han sig före bönen: armar, öron, ansikte och fötter tvättas. I ett skåp på rummet förvarar han sin bönematta och Meckakompass.

- Här, visar Mehmet Kaplan och lyfter på en svart tröja med AIK-tryck och drar fram mattan och kompassen. Varje fredag vid lunchtid går han på fredagsbön, och det är väldigt sällan han missar den.

- Fredagsbönen är obligatorisk. Jag måste närvara vid den, det är väldigt viktigt för mig, säger Mehmet Kaplan.[...] Islam är ingen totalitär religion, enligt honom. Han känner sig hemma i miljöpartiet, som skapar utrymme för personlig tro.[...] Mehmet Kaplan anser att människors fördomar mot muslimer är ett stort problem i Sverige."


Före bönen ska man utföra en rituell tvagning (Wudhu) som är noga föreskriven i Koranen. Så här skriver "Det fina med Islam":

  1. Tvätta händerna upp till handlederna tre gånger. Börja med höger hand.
  2. Skölj munnen tre gånger med höger hand, och för in vattnet i näsan och blås ut, tre.
  3. Tvätta ansiktet tre gånger, vattnet skall beröra ansiktet från hårfästet till hakan och från öra till öra.
  4. Tvätta höger arm upp till armbågen tre gånger, gör samma sak med vänster arm.
  5. Fukta händerna och dra lätt över håret.
  6. Fukta händerna och tvätta öronen med hjälp av tummen och pekfingret.
  7. Tvätta högra foten upp till ankeln tre gånger. Gör samma sak med vänster fot.

Sen är det bara själva bönerna kvar:
  1. Efter tvagningen, börja med att stå på en ren plats med ansiktet mot Kaba och lyft sedan händerna upp till öronen och säg "Allahu akbar" (Allah är störst) . Lägg sedan händerna på bröstet med den högra handen över den västra.
  2. Läs Koranens första sura (kapitel), al-Fatiha. Recitera sedan något kapitel ur Koranen. Detta gäller de första raká (enheterna) i bönen. I den tredje eller fjärde raká läser man endast al-Fatiha.

  3. Sedan säger man "Allaho Akbar", och bugar sig och lägger händerna på knäna och säger: "Subhana Rabbial 'Adhiim" tre gånger. Det betyder "Pris ske Skaparen, den store".


  4. Sedan reser man sig medan man säger: "Sami'Allaho liman hamidah," som betyder "Gud hör den som prisar honom". Direkt efter säger man: "Rabbana oalakal hamd": "Vår Herre, lovprisad vare Du".


  5. Sedan faller man ned på knä (sudjud) sägande: "Allaho akbar". Med pannan och näsan mot marken säger man; "Subhana Rabbial A'ala" tre gånger, som betyder: "Pris ske Skaparen, den Höge'.
  6. Sedan reser man sig upp till sittande ställning, sägande:"Allaho akbar". I denna ställning säger man: "Allahumma ghfirlii", en, två eller tre gånger, vilket betyder: "0 Gud, förlåt mig!".
  7. Sedan faller man ned igen, sägande: "Allaho akbar", och säger: "Subhana Rabbial A'ala" tre gånger .
  8. Efter detta reser man sig upp till stående igen, sägande: "Allaho akbar" och därmed börjar den andra raka'a.

"Andra raka'a (andra enheten)
Stående upprätt läser man al-Fatiha följd av någon vers ur Koranen. Sedan fullföljer man den andra Raka'a på samma sätt som den första. Men istället för att resa sig upp, efter det andra nedfallandet (sudjud), sätter man sig upp och läser följande, som kallas "Tahiyat" på arabiska.

"Al-tahiyato lillah, oas-salaoato, oattajjibat, Assalamo alaike ajjohan-Nabio oa rahmatol-lahi oa barakatoho, assalamo 'alajna oa al 'ibadillahi oa salihiin. Ashhado an la illaha illal-Lah oa ashhado anna Mohammadan rasulallah".

'All hyllning, all bön, all dyrkan är för Gud. Frid vare med dig o Profet och Guds nåd och välsignelser. Frid vare med oss och med alla Guds rättfärdiga tjänare. Jag vittnar om att det inte finns någon gud utom Gud, och jag vittnar om att Mohammed är Guds budbärare'.
När man läser trosbekännelsen (som börjar vid första 'ashhado') reser man högra handens pekfinger. Om bönen består av två raka'a, som fajr (morgonbönen), fortsätter man i sittande ställning genom att säga:

'Allahomma salli'ala Muhammadin oa'ala aali Muhammad, kama sallajta 'ala Ibrahiima oa 'ala aali Ibrahiima oa baarik 'ala Mohammadin oa 'ala aali Muhammad kama barakta 'ala Ibrahiima oa 'ala aali Ibrahiima innaka Hamiidon Majid'.

'O Gud, Sänd nåd över Muhammed och över Muhammeds familj, såsom Du sände nåd över Ibrahim och över Ibrahims familj. Och sänd välsignelser över Muhammed och över Muhammeds familj, såsom Du sände välsignelser över Ibrahim och över Ibrahims familj. Ty Du är värd all pris, äger all ära'. Efter det avslutar man bönen genom att säga: 'assalaamo aleikom' (hälsning) medan man vrider huvudet åt höger och samma sak medan man vänder huvudet åt vänster. Men om bönen består av tre raka'a, som maghrib, eller av fyra raka'a som Dhuhr, 'Asr eller 'Ishaa, reser man sig upp efter 'Tahiyat' och påbörjar den tredje raka'a.

Tredje raka'a (tredje enheten)
Den tredje raka'a utförs på samma sätt som de två första, förutom att man inte läser något kapitel ur Koranen efter 'Fatiha'. Om man gör Maghrib-bönen (kvällsbön), avslutar man efter trejde raka'a med samma avslutning som i morgonbönen. Denna avslutning kallas 'Tashahhod' på arabiska (inklusive 'Tahiyat'), sedan säger man assalaamo aleikom. Om man gör Dhuhr, Asr eller 'Isha-bönen (middags- eftermiddags-eller nattbön), reser man sig upp efter det andra nedfallandet i trejde raka'a och gör ytterligare en raka'a på samma vis som den tredje. Efter detta avslutar man bönen med Tashahhod och assalamoaleikom.
Källa: www.islamguiden.com"

Fem gånger om dagen. Hur lång tid tar det? Och så undrar man varför vi svenskar tycker att muslimer är underliga, ja rent av fanatiska. Hur kan någon vilja konvertera till detta?

DN artikeln: Muslimer på två sätt i riksdagen
Det fina med Islam: Hur man utför bönen.
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

fredag 22 maj 2009

Är nationalismen farlig?

Jan Andersson, avgående EU-parlamentariker och blivande S-ordförande i Helsingborg skriver i sin artikel "Kamp mot nationalism och främlingsfientlighet":
"Det som förenar dessa högerpopulistiska partier [i EU] är värnandet om nationalstaten och exploaterandet av främlingsfientlighet. Man säger sig värna om hemländernas välfärdssystem men skyller bristerna i dessa system på människor som kommer från andra länder.

Man är emot en utvidgning av EU
. De flesta av de högerpopulisterna vill att deras medlemsländer ska lämna EU-samarbetet. Nationalstaten ställs mot samarbetet inom EU. Sverigedemokraterna platsar väl i denna samling av nationalistiska och främlingsfientliga partier.

Inför valet till Europaparlamentet måste vi bemöta dessa mörka krafter. Vi står i alla medlemsländer inför stora utmaningar. Konkurrensen i världen ökar på grund av globaliseringen. Svaret på detta är inte stängda gränser utan mer forskning och utveckling och en bättre utbildad arbetskraft. Öppna gränser ökar inte bara välståndet i fattigare länder i världen utan också hos oss."


Att värna det egna landet är något positivt, det borde alla inse, även Jan Andersson. Att vilja begränsa massinvandringen har inget med främlingsfientlighet att göra. Det handlar om att alla mår bäst att bo tillsammans med människor från samma kultur och med samma värderingar. En begränsad invandring från besläktade kulturer går bra. Men islam är inte bara en religion, utan även en politisk ideologi som är oförenlig med våra västerländska demokratier. Muslimer tillhör en alltför främmande kultur. Invandring av muslimer bör därför begränsas till ett minimum av verkliga flyktingar.

Den svenska välfärden är världens generösaste och tillgänglig för invandraren från första dagen, helt utan krav. De länder som har krav på egen försörjning lockar till sig de högutbildade, Sveriges system lockar till sig resten. När välfärden ska delas av flera, som dessutom inte har bidragit till den, måste pengarna tas från det egna folkets välfärd. Det är väl självklart att vanligt folk protesterar mot detta.

EU bestämmer alltmer på bekostnad av vårt egna självbestämmande i våra egna länder. Det är sunt att vara emot detta.

Att värna sitt land och sitt självbestämmande är inga "mörka krafter", tvärtom.

Och så kommer påståendet att öppna gränser ökar välståndet, både för de fattiga länderna och de rikare.

Jan Andersson tror på teorin att tusentals outbildade arbetslösa är en källa till välstånd så fort de kommer till Sverige.


Men varför ses de då inte som en tillgång i sina egna länder? Varför slåss inte de rika länderna i Europa om dessa fattiga afrikaner och araber?

Varför klagar man istället om att fler länder ska ta "sitt ansvar" för den börda som "flyktingarna" i verkligheten innebär?


Kort sagt, Jan Andersson har fel i allt! Han sprider lögner! Nationalismen är ingen "mörk kraft" utan en sund självbevarelsedrift. Alla folk, även det svenska, har rätt att värna sitt eget land!

Inse det, Jan Andersson!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

tisdag 19 maj 2009

Kristen vänster: Dialog med islam - en tillgång

Kristen Vänsters blogg där Manifestet ligger på en flik. Citat:

"För kristen vänster går den relevanta skiljelinjen inte mellan olika religioner, utan inom varje religion, mellan dem som står för frihet, jämlikhet och solidaritet – och dem som inte gör det. Det gör åsiktsskillnaderna större inom religioner än mellan dem."

"Dialog med andra religioner och oliktänkande är inte ett hot utan en stor tillgång i vårt sökande."

"Antalet utländska medborgare som bor och arbetar i Sverige utan uppehållstillstånd ökar. Många människor skyddas varken av arbetsrätten eller av välfärdssystemen. I dag har vi en ny underklass, minst lika exploaterad som arbetarna var i början av förra seklet."

"I en värld där beroendet människor och länder emellan ökar kan solidariteten inte stanna i byn som i jordbrukssamhället, eller vid nationsgränsen, som i industrisamhället. I dag måste välfärdspolitiken vara global."

"Den kristna ekumeniska vänsterrörelsen mobiliserar i frågor som rör flykting- och asylpolitik, mänskliga rättigheter och fred."


För den kristna vänstern är således skillnaderna inom den svenska kristenheten större än skillnaden mellan kristendom och islam. I sökandet efter "sanningen" vill man ha en dialog med muslimerna. För den kristna vänstern är den globala solidariteten viktigare än den inom det egna landet med det egna folket. Vår svenska välfärd måste vi dela med hela världen.

Man använder många vackra värdeord, men vågar inte ta ställning för något konkret krav eller förslag. Till exempel nämner man att många utlänningar bor här olagligt och att de därmed saknar den normala välfärden. Men man törs inte föreslå en lösning. Istället för konkreta förslag till förbättringar säger man: "Det är inte bara vår ekonomiska och sociala trygghet som måste värnas, utan även vår mänskliga värdighet."

Kort sagt; manifestet är ett i raden av dokument som ger "allt åt alla" och påstår att "vi är snällare än våra motståndare". Bland författarna återfinner vi Ulf Bjereld.

Jämför detta med dess raka motsats: Sverigedemokraternas Kyrkopolitik.
"Sverigedemokraterna är ett ickekonfessionellt parti, icke desto mindre ser vi det som vår uppgift att slå vakt om den svenska kyrkan, dess traditioner och lära."

"Det svenska samhället har under de senaste decennierna genomgått en djupgående omvandling med få motstycken i historien. Traditioner, gemenskap, normer och moral har raserats i en allt snabbare takt och ersatts med överdriven individualism, otrygghet, destruktiv hedonism och rotlöshet.

Istället för att bekämpa sekulariseringen
och andra fenomen som bidragit till denna samhällsutveckling har den nuvarande kyrkoledningen till stora delar lierat sig med den samhällselit som varit pådrivande bakom den omstörtande omvandlingen av vårt land och därigenom har man också, i likhet med dessa, fjärmat sig från stora delar av det svenska folket och kyrkans medlemmar."

Detta dokument talar för sig själv. Det är suveränt bra skrivet. Varje mening är fylld med känsla, inlevelse och omsorg om vårt land och vårt svenska folk.

Läs hela och låt er fröjdas och imponeras!


Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

måndag 18 maj 2009

Krypa inför islam - vårt enda hopp?

Ian Burumas artikel i SvD (2007) har en märklig rubrik : "Islam hotar inte vårt Europa". Märklig med tanke på den rädsla för just detta hot man kan ana mellan raderna. Han menar att vi måste uppföra oss väl och inte i onödan reta muslimerna. Vi får inte säga vad som helt, utan noga välja våra ord. Vi måste ge dem allt de önskar, så att de upplever att allt är till deras fördel. Han avslutar med det illavarslande. " Det är vårt enda hopp." Hans avsikt var kanske att lugna oss, men han bekräftar istället att islam och muslimerna utgör ett verkligt hot:
"Mordet på filmskaparen Theo van Gogh för två och ett halvt år sedan av en islamistisk mördare har satt igång en plågsam debatt om landets [Nederländerna] djupt rotade tolerans och lättillgänglighet för asylsökande.[...]

Muslimerna är en del av Europa, vare sig européerna gillar det eller inte.

Många muslimer tänker inte överge sin religion så européerna måste lära sig att leva med dem och med islam. Detta blir naturligtvis lättare om muslimerna finner att systemet också fungerar till deras fördel.[...]

Men vi ska
väga våra ord noggrant. Vi bör noga skilja på olika slags islam och inte förväxla våldsamma revolutionära rörelser med det som bara är religiös renlärighet. Att för­olämpa muslimer enbart på grund av deras religion är dumt och motverkar sitt syfte, liksom den växande uppfattningen att vi bör göra svepande uttalanden om ”vår kultur”.

Om vi gör
oss tillräckligt mycket ovänner med Europas muslimer kommer vi att pressa fler och fler människor att sluta upp bakom den islamistiska revolutionen. Vi måste göra allt för att uppmuntra Europas muslimer att smälta in i europeiska samhällen. Det är vårt enda hopp."


Nej, Ian Buruma, muslimerna vill inte smälta in i våra samhällen. De vill förvandla dem till muslimska stater. Varför ska vi acceptera att de väller in i våra länder och föder barn i en takt som gör att de blir i majoritet inom ett par generationer? Om invandringen fortsätter som nu kommer det att gå ännu fortare.

Islam är en fasansfull ideologi, maskerad till from religion. Muslimer, hur "snälla" de än är, kommer att välkomna införandet av sharia och muslimsk diktatur den dag de blir tillräckligt många. Därför måste invandringen av muslimer stoppas. Muslimer måste uppmuntras att återvända till sina hemländer. För våra barn och barnbarns skull!

Visa mig gärna det land där muslimer behandlar minoriteter väl och där frihet och demokrati råder!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om

söndag 17 maj 2009

Det är VI som förtrycker slöjkvinnorna

Visste ni att det är våra svenska blickar på slöjbärande kvinnor som är förtrycket? Nej, det visste inte jag heller. Men nu har jag blivit satt på plats av en rättrogen muslim.

Kvinnor som bär slöja är förtryckta, men inte av tvånget att bära slöja utan av blickarna från oss som är nakna utan heltäckande slöjor.

Läs mer på denna "avslöjande" muslimska blogg: Ungdom i islam
Från bloggen:
"Alla kvinnor med slöja blir förtryckta eftersom:
När en beslöjad kvinna går på gatan får hon hemska blickar och hemska kommentarer!
När en beslöjad kvinna söker jobb tittar dem mer på hennes slöja än på hennes CV.
När en beslöjad kvinna diskutterar med vem som helst om religion ska varje person säga någonting om hennes slöja, 'hur man inte kan fatta att man gör något sådant'!
Det är förtryck eftersom beslöjade kvinnor ständigt får höra att man borde ta av sig slöjan och klä sig som alla andra svenskar!
Beslöjade kvinnor har det jättejobbigt ENDAST PÅGRUND AV ATT ALLA I SVERIGE VILL ATT DE SKA GÅ RUNT NAKNA HELLRE!

Är detta ett fritt land? NEJ , det är ett land som förtrycker kvinnor i slöja! Så skäms sönder alla ni som säger att dessa kvinnor är förtryckta av MÄN eftersom de har på sig slöja!"


Det är alltså den svenska friheten är förtrycket. Islam är bara kärlek. Så nu vet vi det. Kan vi ogudaktiga svenska barbarer verkligen leva tillsammans i fred med dessa fromma muslimer? Kan vi inte stoppa detta vansinniga experiment? Är inte Sverige vårt land?

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Islam tar över - otänkbart?

Islamiseringen hotar vår framtid, skriver bloggen Malmöperspektiv.
Islam kommer att ta över.
Nej, nej, det tror jag inte, kanske du tänker. Det har inte hänt förut, varför skulle det hända nu?

Jo, för att nu befinner vi oss i ett helt nytt läge. Flera faktorer samverkar till muslimernas fördel. Dels det faktum att ursprungsbefolkningen i Europa minskar, medan muslimska länder har ett växande överskott av människor.

EU-eliten har kommit överens om att importera detta överskott. Dels att Europas politiker är självföraktande inför sin egen kultur och naiva och beundrande inför muslimer och deras kultur. Och denna europeiska naivitet kombineras med muslimernas heliga plikt och kallelse att sprida den "enda rätta" religionen till övriga världen. Europa ligger närmast till att förvandlas till en muslimsk kontinent.

Att muslimer har som mål att sprida islam till hela världen är ingen hemlighet. Att Europa blir först erkänns av höga muslimer själva, t. ex. Boumedienne i ett tal i FN (Every Kinda People) (Kyrillos hemsida) och av Gadaffi.

Dessa herrar slår fast att erövringen skall ske fredligt, utan vapen, genom "kvinnornas livmödrar". (Jag kan garatera att de sitter på sina möten och hånskattar åt de löjliga européerna som slutat föda barn och som inte förstår att de kommer att bli erövrade. Att ljuga och dölja sanningen för de otrogna är en god gärning i islam. Det sker ju för att sprida islam. Muslimer säger att mord inte är tillåtet, men de menar att mord på en muslim inte är tillåtet. Att döda en otrogen är inte mord i islam. Det är bara en del i den heliga kampen.)

Alla dessa faktorer samverkar nu till muslimernas fördel. Därför är det snart för sent att hejda det muslimska övertagandet av Europa. EU-eliten till och med bönar och ber att afrikaner ska komma hit och föda den "nya" befolkningen. Man planerar att locka ytterligare 50 miljoner afrikaner att komma och berika Europa. EU planerar Medelhavsunionen.(Europas framtid ligger i söder. SR)

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

torsdag 14 maj 2009

Satir eller verklighet om islam?

Har läst diverse islamsidor och blivit illamående. Till sist stötte jag på denna: Islamisk feministisk front, nättidning för muslimska feminister. Satir? Döm själva!
De skriver i nummer 9:
"Hijrahjälpen för dig som vill flytta till ett muslimskt land
Du som känner att det svenska samhället är alltför syndfullt och att du vill komma till en frommare miljö. Här får du några tips som gör att du slipper lida av det svenska välfärdssamhället längre och kan ta dig härifrån istället för att bara klaga hemma i soffhörnet.
1. Har du inga pengar till biljetten trots bidragen från Socialförsäkringen? Säkert har du litet att sälja hemma i lägenheten eller villan. Du behöver ingenting ta med dig dit du går... för i de muslimska länderna är alla systrar och bröder och hjälper varandra i nödens stund.
2. Vet du inte till vilket land du ska resa till? Afghanistan har inga visumtvång, har vi hört och ingen fungerande administration, och Somalia saknar sedan länge en fungerande regering så det är (nästan) fritt fram. Passa dig bara för talibanerna och USA-soldaterna som kan bli våldsamma i trängda lägen. Ett annat alternativ är arabvärlden om man föredrar diktatur före den svenska oislamiska demokratin. Du måste dock vara beredd på täta poliskontroller och kanske litet tortyr ibland.
3. Svenska medborgare brukar kunna resa nästan vart som helst men har man ett annat ursprung så ska man inte tro att man kommer ut ur landet när man väl rest in. Detta kommer att hjälpa dig att stå fast vid ditt beslut när du väl har åkt.
4. Är du inte på väg att packa redan? Ojdå! Kanske kan de bero på att du är en av dem som tycker att hijra görs bäst hemma i soffhörnet... Annars så kan du alltid söka medel ur I5F's hijrahfond. Vi hjälper dock endast till med enkel biljett och mansgrisar har förtur."


Denna sida räddade mig från att gå "bärsärkagång" som en typisk svensk "barbar". Tack till de okända skribenterna!


Islamsidor som kan framkalla illamående hos känsliga barbarer: Kär i en svensk, Mina muslimska ögon,  ,

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

söndag 10 maj 2009

Älska sitt land? Ha ha ha!

Nu har vi fått svart på vitt att fosterlandskärlek är den värsta satiren. Nu är det förakt som är rätt. Förakt för sitt land, sin kultur och sitt folk.

Haraldur har lärt oss detta. Tack, tack Haraldur! I Sydsvenskan kan vi läsa:
"I somras gick Haraldurs stora dröm i uppfyllelse. Han fick hålla tal till Färöarnas ära under Olavsvakan, Färöarnas nationaldag. Inför en jublande folkmassa ropade han saker som ”Fosterlandet är allt!” [...]”Med figuren Haraldur driver jag med precis det slags övernationalistiska personer som finns i Sverigedemokraterna. Det är tragiskt och komiskt att de tog honom på allvar”, säger Sjúrdur Skaale. [...]”Jag träffade en del färingar som var gifta med danskar, och längtade hem. De hade en idealbild av Färöarna, av en ren färöisk kultur. De drömde om ett land som inte fanns.”
Bra, då vet vi det: Att vilja skydda sitt eget land är att drömma om ett land som inte finns!

Sverige finns inte? Jo, Sverige finns fortfarande och vi ska göra vad vi kan för att bevara Sverige svenskt! (OBS! Den sista raden är faktiskt inte satir, om nu någon trodde det.) Idag är det ju omöjligt att skilja det ena från det andra.

Inte kunde väl Per-Albin tro att hans fina ord "Sverige åt svenskarna" en dag skulle ses som ett rasistiskt skämt? Hade han levat idag skulle sossarna ha hånat honom och kallat honom "främlingsfientlig". Han skulle ha lämnat sossarna och blivit Sverigedemokrat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

lördag 9 maj 2009

Grundläggande fel i Sverige

Sverige är delat i två grupper.

Den minoritet som ser problemen och förstår vad som orsakar dem och som vill göra något åt dem.

Och så de som inte vill se eller inte får se. De makthavare, som ser eländet, men som sätter den egna karriären och det politiskt korrekta högre. Alla de makthavare, politiker och mediefolk, som medvetet håller folket i okunskap genom att dölja fakta om de verkliga förhållandena.

De som inbillar oss att barn och unga är olyckliga av för lite dagis och för mycket tid med familjen.
De som inbillar oss att problemen med massinvandringen kan lösas med ännu fler invandrare.
De som inbillar oss att mördare och yrkeskriminella blir som små kattungar om de får lindriga straff.
De som hyllar och beundrar allt utländskt och föraktar allt svenskt.
De som påstår att det inte finns något svenskt, förutom barbariet.

Man kan inte åtgärda problemen om man inte vågar se dess orsaker! Våra riksdagspartier kan därför inte åtgärda Sveriges problem.

Vad behöver vi i Sverige? Vi behöver en moralisk upprustning. Vi behöver en gammaldags etik och moral.

Vi måste återupprätta familjen, som samhällets viktigaste byggsten. Föräldrar som vill arbeta som hemmaföräldrar ska ha allt stöd från samhället. Hemmaföräldrar arbetar för samhällets bästa och ska respekteras för detta.

Samhällets trygghet börjar i mödrarnas famn.

Vi måste återupprätta respekten för arvet från våra förfäder. Vi måste våga erkänna att urgamla och beprövade levnadsregler är tryggare än inga regler alls, när vi fostrar kommande generationer.

Finns det ett parti för oss? Ja, Sverigedemokraterna.

Här finns en som ser problemen med dagis: Hemmaföräldrar
Avslöjande om superstaten EU hos Rakryggad
Islamiseringen hotar vår framtid! Bra artikel från Malmöperspektiv
Den här bloggen är helt unik: Icke-Sverigedemokrat röstar på Sverigedemokraterna Läs den!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Falsk Sd-bloggare?

Toni Lappalainen har gjort sig känd som fanatisk Sd-kritiker. Han tycks ha raderat alla sina gamla bloggar. Nu har han ha startat en ny blogg, där han avslöjar att han nu är Sd-medlem.

2009-05-06 skriver han en artikel i Läsarnas Fria Tidning; Sverigedemokraterna väcker både hat och ilska:
"För en tid sedan skapade jag en Facebook-grupp under namnet ”Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack” i tron att det åtminstone borde finnas ett hundratal som känner som jag. Det tog inte många timmar innan gruppen passerat ett hundratal medlemmar och i skrivande stund har gruppen lockat till sig över 3 700 medlemmar på mindre än en månad.
Förhoppningen med gruppen var att genom sakliga diskussioner hitta en retorik för att bemöta deras främlingsfientliga politik, alltså genom ”vanliga människors” tankar och funderingar.[...]För mig står det nu solklart att debatten om dessa främlingfientliga röster måste tas och att den måste vara saklig och innehålla en gnutta aggressivitet.[...]Därför har jag ett tips till alla er som är modiga nog att ta debatten med dessa främlingsfientliga krafter. Läs boken Sverigedemokraterna har fel av Alexander Bengtsson, den tar upp sanningen bakom Sverigedemokraternas politik och presenterar verkligheten bakom den statistik som Sverigedemokraterna använder sig av och förvränger.[...]Sverigdemokraterna är ett missnöjesparti med en sakfråga som de konstant jobbar med, det partiet kallar för just ”svenskhet”. [...]Sverigedemokraterna vill måla upp sig som martyrer och som det enda alternativet för dig som vill fortsätta vara svensk. De vill inte ha ett multikulturellt samhälle, de vill muta invandrare i Sverige genom att tilldela dem en summa pengar för att åka hem till ett krigshärjat område. De vill också ha hårdare bestraffning av invandrare som döms för ett brott.[...]Den bild som byggs upp av Sverigedemokraterna är bilden av ett rumsrent parti, men skulle man ge samma villkor som gäller för övriga partier och bjuda in Sverigdemokraterna skulle man ganska snabbt kunna räkna bort partiet som ett verkligt hot mot demokratin."

Denne man låtsas nu vara övertygad Sverigedemokrat!
Den 8 maj 2009, två dagar senare, skriver Toni Lappalainen på sin nya blogg: " Jag är Sverigedemokrat"
"NU har jag bilvit medlem i Sverigedemokraterna och just nu lägger jag allt annat åt sidan och tänker satsa helhjärtat för att partiet ska växa sig starkt i Mjölby och Östergötland.[...]Ett av det största skälen till denna helomvändning var att jag för första gången läste deras partiprogram och med anledning av det har jag förstått att det vi, och med vi menar jag i alla riksdagspartier, indoktrinerats med en bild som man vill ha av Sverigedemokraterna, ett parti fullt med rasister men så är verkligen inte fallet. Jag har Antiism att tacka för detta, många hade gett upp hoppet men han forsatte att förklara vad partiet vill och tillät mig inte att svälja alla PK-lögner.Jag är otroligt glad över att jag valde Sverigedemokraterna just inför det kommande EP-valet, just för att partiet är så kritiskt mot det system som EU står för. Att vi huvudlöst vill flytta nationens bästa till korrupta maktgalningar i Bryssel och Strasbourg är fullständigt horribelt.

Nu hoppas jag komma i kontakt med en massa meningsfränder runt om i landet för härliga politiska diskussioner om hur vi kan ta tillbaka Sverige."


Vem tror han att han lurar? Att bluffblogga tycks vara det som nu ger hans liv ett innhåll?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

fredag 8 maj 2009

Tystnaden kring ödesfrågorna

Varför får vi inte en öppen debatt om invandringen, med alla fakta på bordet, så att svenska folket kan ta ställning i denna ödesfråga för Sveriges framtid?


De politiskt korrekta menar att de flesta invandrare flyr för sina liv. Kritikerna, hävdar att mindre än 5% är riktiga flyktingar.

De politiskt korrekta påstår att invandringen är lönsam för att den skapar arbete och välstånd. Kritikerna säger tvärtom att den ökar arbetslösheten och minskar välståndet.

Islamkritikerna slår larm om att muslimerna om några tiotals år är så många att Sverige förvandlas till ett muslimskt land. Andra försäkrar att även om det blir så, så gör det inget för islam är lika svenskt som kristendomen och araber och afrikaner är lika svenska som svenskarna. Och så tillägger man att vi ska vara glada över förvandlingen!

Alla dessa röster kan inte ha rätt. Svenska folket har rätt att få veta fakta. Alla kanske inte är glada. Detta gäller den största förändringen av Sverige någonsin.

Ska våra barnbarn få leva som svenskar i ett svenskt Sverige eller som en minoritet i ett muslimskt, före detta Sverige?

Vi måste bryta tystnaden kring dessa ödesfrågor!

Fredrik Runebert reder ut en del frågetecken om islam i tidningen Contra: Islamismen - den tredje våldsideologin

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

tisdag 5 maj 2009

Afrikaner ska rädda oss?

EU anser att afrikanska kvinnors stora barnafödande ska rädda Europas åldrande befolkning. Istället för att underlätta för Europas kvinnor att föda flera barn vill man importera människor från Afrika. Afrikaner ska ta hand om oss när vi blir gamla och sjuka. DN 2007 Brist på arbetskraft öppnar för invandring:
"Invandringen från Afrika till Europa har ökat markant på senare tid. [...] Nu vill EU bekämpa illegal invandring men öka antalet som kommer till Europa på laglig väg. Tanken är att locka till sig arbetskraft som kan täcka brister på den europeiska arbetsmarknaden. I ett tal på torsdagen konstaterade EU:s kommissionär för migrationsfrågor, Franco Frattini, att 85 procent av all okvalificerad arbetskraft som flyttar från sina hemländer hamnar i EU, jämfört med bara 5 procent i USA. Samtidigt drar USA till sig 55 procent av de migranter som betraktas som kvalificerad arbetskraft. [...] Frattini vill att migration i framtiden snarare ska ses som något som berikar EU-länderna än som ett hot. [...]Till den nya strategin hör öppnandet av ett migrationskontor i Bamaki, Mali. Hit ska afrikaner som är intresserade av att flytta kunna vända sig för information om vilka jobb som finns i Europa."

Europas befolkning byts ut. Inom några få årtionden är Europa muslimskt. Politikerna tycker att det kvittar. Vi tillfrågas inte. Gradvis ska vi vänja oss.

Realist är Thomas Gustafsson på Spanienbloggen:
"Viktigast är Spaniens stora problem med befolkningskurvan. Sedan många år tillbaka föds det inte tillräckligt många barn i Spanien. Det saknas billig arbetskraft. Bristen på yngre invånare kommer att bli akut i en nära framtid när dagens generationer går i pension.
Lösningen som politikerna valt är dock inte att skapa ett bättre välfärdssystem som får spanjorskorna att föda flera barn. I stället har de öppnat landet för arbetskraftsinvandring.
Förändringen har gått snabbt. Utan att frågan debatterats är nu mer än tio procent av befolkningen födda utanför Spanien. Det är här problemet uppstår. Invandringen behövs. Den är nödvändig. Men politikerna vill inte hämta arbetskraften från Afrika utan från Spaniens forna kolonier i Latinamerika och EU."


Exempel på naiva och godtrogna:
LO-Tidningen, Mathilda Andersson Nwachukwu:
"Om bara ett fåtal decennier kan 200.000 människor årligen flytta till Sverige – dubbelt så många som föds i landet varje år. Då gäller det att ta till vara den inflyttande kompetensen hos de 20- till 30-åringar som utgör den allra största delen av invandrarna."

Eric Wadenius (med en liten antydan till kritik) om paneldebatten "Hörru, jag är också svensk!"
Fredick Federley i Aftonbladet 2002:
"Vem har rätten att avgöra vilka som ska få stanna i detta land? Det finns ingen ursvensk som har växt upp ur backen som lökar på våren. Alla har vi förr eller senare flyttat hit. På vilka grunder kan vi säga att detta land som är så rikt och skonat från krig skall stänga ute människor som väljer att flytta hit?"
Federley och alla ni andra som gullar med islam och muslimer, kan ni svara på varför Theo van Gogh blev mördad? Varför måste Ayaan Hirsi Ali leva med livvakt? Varför ställdes Geert Wilders inför rätta?
För att islam är så gulligt?

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

söndag 3 maj 2009

Myten om lönsamheten

Johnny Munkhammar (m) skriver om invandringens påstådda lönsamhet på Realtid: "
– Vi ska vara öppna för invandringen men för att det ska bli en vinst så måste vi öppna upp arbetsmarknaden. Vi kan inte ha en minimilön som ligger så högt som vi har, säger Johnny Munkhammar till Realtid.se. Vi måste också ändra lagstiftningen, vi kan inte ha kvar las-reglerna som säger sist in först ut.[...] Han menar att om vi öppnar landets gränser för arbetskrafts-invandrarna kommer det även bli fler jobb och fler företag kan startas och därmed byggs även ekonomin upp."

Kommer dom bara hit så kommer jobben automatiskt? Inte speciellt övertygande.

Kommentarerna är intressanta:
"Munkhammar ute och cyklar
Munkhammar verkar mena att invandring var drivande under den senaste uppgången. Felfelfel. Att hantverkare från östeuropa kunde ta lediga jobb i västeuropa och därmed skapa tillväxt innebär INTE att invandringen är drivande. Dessutom har ett parlamentsutskott i London räknat fram att invandring INTE gett ökat BNP per person utan enbart ökad BNP. Stor skillnad!!!
Om invandring innebär att arbeten som annars inte utförs nu blir gjorda får man tillväxt, men när invandring innebär att några hundra tusen går på bidrag eller förtidspension är det ingen ekonomisk vinst alls. Och snacket om alla läkare som kör taxi är en myt. När Socialstyrelsen kollade detta blev det visst 5-6 stycken fall det handlade om totalt, dvs försumbart.
John Charles 2009-05-01 kl 15:59"

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!