fredag 8 maj 2009

Tystnaden kring ödesfrågorna

Varför får vi inte en öppen debatt om invandringen, med alla fakta på bordet, så att svenska folket kan ta ställning i denna ödesfråga för Sveriges framtid?


De politiskt korrekta menar att de flesta invandrare flyr för sina liv. Kritikerna, hävdar att mindre än 5% är riktiga flyktingar.

De politiskt korrekta påstår att invandringen är lönsam för att den skapar arbete och välstånd. Kritikerna säger tvärtom att den ökar arbetslösheten och minskar välståndet.

Islamkritikerna slår larm om att muslimerna om några tiotals år är så många att Sverige förvandlas till ett muslimskt land. Andra försäkrar att även om det blir så, så gör det inget för islam är lika svenskt som kristendomen och araber och afrikaner är lika svenska som svenskarna. Och så tillägger man att vi ska vara glada över förvandlingen!

Alla dessa röster kan inte ha rätt. Svenska folket har rätt att få veta fakta. Alla kanske inte är glada. Detta gäller den största förändringen av Sverige någonsin.

Ska våra barnbarn få leva som svenskar i ett svenskt Sverige eller som en minoritet i ett muslimskt, före detta Sverige?

Vi måste bryta tystnaden kring dessa ödesfrågor!

Fredrik Runebert reder ut en del frågetecken om islam i tidningen Contra: Islamismen - den tredje våldsideologin

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar