tisdag 5 maj 2009

Afrikaner ska rädda oss?

EU anser att afrikanska kvinnors stora barnafödande ska rädda Europas åldrande befolkning. Istället för att underlätta för Europas kvinnor att föda flera barn vill man importera människor från Afrika. Afrikaner ska ta hand om oss när vi blir gamla och sjuka. DN 2007 Brist på arbetskraft öppnar för invandring:
"Invandringen från Afrika till Europa har ökat markant på senare tid. [...] Nu vill EU bekämpa illegal invandring men öka antalet som kommer till Europa på laglig väg. Tanken är att locka till sig arbetskraft som kan täcka brister på den europeiska arbetsmarknaden. I ett tal på torsdagen konstaterade EU:s kommissionär för migrationsfrågor, Franco Frattini, att 85 procent av all okvalificerad arbetskraft som flyttar från sina hemländer hamnar i EU, jämfört med bara 5 procent i USA. Samtidigt drar USA till sig 55 procent av de migranter som betraktas som kvalificerad arbetskraft. [...] Frattini vill att migration i framtiden snarare ska ses som något som berikar EU-länderna än som ett hot. [...]Till den nya strategin hör öppnandet av ett migrationskontor i Bamaki, Mali. Hit ska afrikaner som är intresserade av att flytta kunna vända sig för information om vilka jobb som finns i Europa."

Europas befolkning byts ut. Inom några få årtionden är Europa muslimskt. Politikerna tycker att det kvittar. Vi tillfrågas inte. Gradvis ska vi vänja oss.

Realist är Thomas Gustafsson på Spanienbloggen:
"Viktigast är Spaniens stora problem med befolkningskurvan. Sedan många år tillbaka föds det inte tillräckligt många barn i Spanien. Det saknas billig arbetskraft. Bristen på yngre invånare kommer att bli akut i en nära framtid när dagens generationer går i pension.
Lösningen som politikerna valt är dock inte att skapa ett bättre välfärdssystem som får spanjorskorna att föda flera barn. I stället har de öppnat landet för arbetskraftsinvandring.
Förändringen har gått snabbt. Utan att frågan debatterats är nu mer än tio procent av befolkningen födda utanför Spanien. Det är här problemet uppstår. Invandringen behövs. Den är nödvändig. Men politikerna vill inte hämta arbetskraften från Afrika utan från Spaniens forna kolonier i Latinamerika och EU."


Exempel på naiva och godtrogna:
LO-Tidningen, Mathilda Andersson Nwachukwu:
"Om bara ett fåtal decennier kan 200.000 människor årligen flytta till Sverige – dubbelt så många som föds i landet varje år. Då gäller det att ta till vara den inflyttande kompetensen hos de 20- till 30-åringar som utgör den allra största delen av invandrarna."

Eric Wadenius (med en liten antydan till kritik) om paneldebatten "Hörru, jag är också svensk!"
Fredick Federley i Aftonbladet 2002:
"Vem har rätten att avgöra vilka som ska få stanna i detta land? Det finns ingen ursvensk som har växt upp ur backen som lökar på våren. Alla har vi förr eller senare flyttat hit. På vilka grunder kan vi säga att detta land som är så rikt och skonat från krig skall stänga ute människor som väljer att flytta hit?"
Federley och alla ni andra som gullar med islam och muslimer, kan ni svara på varför Theo van Gogh blev mördad? Varför måste Ayaan Hirsi Ali leva med livvakt? Varför ställdes Geert Wilders inför rätta?
För att islam är så gulligt?

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Ska man skratta eller ska man gråta över denna idioti? varför inte värna om oss svenska familjer på ett sådant sätt som gör det möjligt för oss att öka befolkningen?

  Just detta var en stor bidragnade anledning till varför jag gick med i SD. Det är det enda parti som verkligen värnar om familjen.

  SvaraRadera
 2. Islam är inget mindre än en katastrof och det kommer bli vår undergång om inget görs snabbt.

  SvaraRadera
 3. Ja varför inte värna om den svenska mannen och den svenska kvinnan? Importera afrikaner som aldrig komme ut i arbete, det är ingenting annat än nitlotter.

  SvaraRadera
 4. "Kejsaren är ju naken", importerade IQ-77 niggers lär de facto också åldras varvid en halv miljon till öses in i landet osv.osv.

  Arma fosterland!

  SvaraRadera