söndag 17 maj 2009

Islam tar över - otänkbart?

Islamiseringen hotar vår framtid, skriver bloggen Malmöperspektiv.
Islam kommer att ta över.
Nej, nej, det tror jag inte, kanske du tänker. Det har inte hänt förut, varför skulle det hända nu?

Jo, för att nu befinner vi oss i ett helt nytt läge. Flera faktorer samverkar till muslimernas fördel. Dels det faktum att ursprungsbefolkningen i Europa minskar, medan muslimska länder har ett växande överskott av människor.

EU-eliten har kommit överens om att importera detta överskott. Dels att Europas politiker är självföraktande inför sin egen kultur och naiva och beundrande inför muslimer och deras kultur. Och denna europeiska naivitet kombineras med muslimernas heliga plikt och kallelse att sprida den "enda rätta" religionen till övriga världen. Europa ligger närmast till att förvandlas till en muslimsk kontinent.

Att muslimer har som mål att sprida islam till hela världen är ingen hemlighet. Att Europa blir först erkänns av höga muslimer själva, t. ex. Boumedienne i ett tal i FN (Every Kinda People) (Kyrillos hemsida) och av Gadaffi.

Dessa herrar slår fast att erövringen skall ske fredligt, utan vapen, genom "kvinnornas livmödrar". (Jag kan garatera att de sitter på sina möten och hånskattar åt de löjliga européerna som slutat föda barn och som inte förstår att de kommer att bli erövrade. Att ljuga och dölja sanningen för de otrogna är en god gärning i islam. Det sker ju för att sprida islam. Muslimer säger att mord inte är tillåtet, men de menar att mord på en muslim inte är tillåtet. Att döda en otrogen är inte mord i islam. Det är bara en del i den heliga kampen.)

Alla dessa faktorer samverkar nu till muslimernas fördel. Därför är det snart för sent att hejda det muslimska övertagandet av Europa. EU-eliten till och med bönar och ber att afrikaner ska komma hit och föda den "nya" befolkningen. Man planerar att locka ytterligare 50 miljoner afrikaner att komma och berika Europa. EU planerar Medelhavsunionen.(Europas framtid ligger i söder. SR)

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Största foliehatten sitter på ser vi...ha ha

    SvaraRadera
  2. I slutändan kan dom bara rättfärdiga erövrandet genom svärdets väg. När dom väl säkrat sin seger demografiskt kommer den verkliga holocaust att utbryta. Fast denna gång inte på judarna utan oss själva.

    SvaraRadera