lördag 9 maj 2009

Falsk Sd-bloggare?

Toni Lappalainen har gjort sig känd som fanatisk Sd-kritiker. Han tycks ha raderat alla sina gamla bloggar. Nu har han ha startat en ny blogg, där han avslöjar att han nu är Sd-medlem.

2009-05-06 skriver han en artikel i Läsarnas Fria Tidning; Sverigedemokraterna väcker både hat och ilska:
"För en tid sedan skapade jag en Facebook-grupp under namnet ”Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack” i tron att det åtminstone borde finnas ett hundratal som känner som jag. Det tog inte många timmar innan gruppen passerat ett hundratal medlemmar och i skrivande stund har gruppen lockat till sig över 3 700 medlemmar på mindre än en månad.
Förhoppningen med gruppen var att genom sakliga diskussioner hitta en retorik för att bemöta deras främlingsfientliga politik, alltså genom ”vanliga människors” tankar och funderingar.[...]För mig står det nu solklart att debatten om dessa främlingfientliga röster måste tas och att den måste vara saklig och innehålla en gnutta aggressivitet.[...]Därför har jag ett tips till alla er som är modiga nog att ta debatten med dessa främlingsfientliga krafter. Läs boken Sverigedemokraterna har fel av Alexander Bengtsson, den tar upp sanningen bakom Sverigedemokraternas politik och presenterar verkligheten bakom den statistik som Sverigedemokraterna använder sig av och förvränger.[...]Sverigdemokraterna är ett missnöjesparti med en sakfråga som de konstant jobbar med, det partiet kallar för just ”svenskhet”. [...]Sverigedemokraterna vill måla upp sig som martyrer och som det enda alternativet för dig som vill fortsätta vara svensk. De vill inte ha ett multikulturellt samhälle, de vill muta invandrare i Sverige genom att tilldela dem en summa pengar för att åka hem till ett krigshärjat område. De vill också ha hårdare bestraffning av invandrare som döms för ett brott.[...]Den bild som byggs upp av Sverigedemokraterna är bilden av ett rumsrent parti, men skulle man ge samma villkor som gäller för övriga partier och bjuda in Sverigdemokraterna skulle man ganska snabbt kunna räkna bort partiet som ett verkligt hot mot demokratin."

Denne man låtsas nu vara övertygad Sverigedemokrat!
Den 8 maj 2009, två dagar senare, skriver Toni Lappalainen på sin nya blogg: " Jag är Sverigedemokrat"
"NU har jag bilvit medlem i Sverigedemokraterna och just nu lägger jag allt annat åt sidan och tänker satsa helhjärtat för att partiet ska växa sig starkt i Mjölby och Östergötland.[...]Ett av det största skälen till denna helomvändning var att jag för första gången läste deras partiprogram och med anledning av det har jag förstått att det vi, och med vi menar jag i alla riksdagspartier, indoktrinerats med en bild som man vill ha av Sverigedemokraterna, ett parti fullt med rasister men så är verkligen inte fallet. Jag har Antiism att tacka för detta, många hade gett upp hoppet men han forsatte att förklara vad partiet vill och tillät mig inte att svälja alla PK-lögner.Jag är otroligt glad över att jag valde Sverigedemokraterna just inför det kommande EP-valet, just för att partiet är så kritiskt mot det system som EU står för. Att vi huvudlöst vill flytta nationens bästa till korrupta maktgalningar i Bryssel och Strasbourg är fullständigt horribelt.

Nu hoppas jag komma i kontakt med en massa meningsfränder runt om i landet för härliga politiska diskussioner om hur vi kan ta tillbaka Sverige."


Vem tror han att han lurar? Att bluffblogga tycks vara det som nu ger hans liv ett innhåll?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

 1. Jag tror att fallet med Herr Åsiktsbytare är så här..Han har tidigare gjort sig känd för att byta parti hipp som happ. Varje gång han gjort sig omöjlig i ett så byter han åsikter och blir medlem i ett nytt. Och senast nu så har han gjort sig totalt omöjlig inom (S). Han har t.o.m fått sin blogg nerstängd hos dom. Och 100%antiism har debaterat frisk med honom och i den vevan så vände han totalt och blev ju som Du skriver SD-vänlig.

  Jag kan inte svara på om han är en ulv klädd i fårakläder eller helt enkelt bara vimsig i skallen och inte kan rätta sig i ledet.

  SvaraRadera
 2. Om nu avsikten inte är att skada Sverigedemokraterna så måste han vara en virrhjärna av stora mått.

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Jag har iofs själv gjort en politisk resa från (S) till (SD) och det steget är inte så långt som man kan tro. Men jag var ingen rabiat SD-hatare när jag var med i (S) heller...

  Självklart ska SD välkomna alla nya medlemmar dom kan få från andra partier men skulle jag bestämma i SD skulle jag nog ändå sätta honom i karantän ett tag för att se om det här är ett "skämt" eller ett seriöst menat partibyte. Man kan inte ena dagen göra sitt bästa för att bekämpa ett parti och sedan nästa dag bli medlem och tro att man ska bli bemött med öppna armar och "kul att se dig".

  Någon jävla ordning måste det vara i ett parti, som någon sa...

  SvaraRadera
 4. Jag tror han är väldigt osäker och förvirrad. För i mina ögon går man inte från att stödja grupper på Facebook där man vill döda SD-medlemmar och man kan inte över en natt glömma allt hat..

  Sen har vmm helt rätt i att det är inget konstigt i att gå från S till SD. Men personligen så hoppas jag att Lappalainen inte har ett betalt medlemskap nu, tror dock inte att det skull beviljas. För han är ju även ordförande i det nybildade Familjepartiet som ska ställa upp i både kommun & riksdagsval.. kan väl inte gå ihop?

  SvaraRadera
 5. Man får tacka för det nedvärderande inlägget, tar det dock som motivation att bevisa att du har fel.

  SvaraRadera
 6. Faktumet att Toni är ordförande för ett nybildat parti är ju lite misstänksamt, men man får inte glömma att det finns många som plötsligt byter parti. Toni är inget undantag. Framförallt för oss i Sverigedemokraterna kommer det nya medlemmar från andra partier väldigt ofta. Jag håller med om att sånt han skrivit tidigare om oss är tråkigt, inte minst youtube-videon där han ägnade sig åt grovt förtal mot Thoralf Alfsson. Vilket han förmodligen inser nu.
  Jag ser det snarare som något positivt att Toni nu har "hittat hem".

  SvaraRadera
 7. Bluffblogga vad betyder det? Ronka i motvind eller?

  Göran Persson.

  SvaraRadera