söndag 24 maj 2009

Sverige försvarslöst inför islam?

Ett folk som avskaffat etik och moral är ett lätt byte för ett folk med stenhårda regler och normer. Svenska folket har bara en norm kvar: normlösheten. Muslimerna har islam, som inte bara är en religion med starka regler och normer, utan även en politisk ideologi med dödsstraff för den som lämnar religionen.

Svenska makthavare påstår att något svenskt, värt att bevara, inte existerar. Medan muslimer är beredda att offra sina liv för sin religiösa ideologi.
Våra naiva makthavare välkomnar de muslimska invandrarna. Alltmedan muslimerna har en dold agenda; målet att göra Sverige till ett muslimsk land.

Sverige har, generation för generation, under socialdemokraternas ledning, avskaffat bit för bit av våra förfäders moral och levnadsvisdom. Resultatet är att varje ny generation blir mer vilsen och rotlös än den tidigare.

Barnen växer upp i ett samhällsklimat präglat av förakt för föräldrarnas "gammalmodiga" och "borgerliga" normer. Föräldrarna förlorar sin roll som ledare och föredöme. De får ingen chans att överföra sina värderingar till sina barn. Det krympande arvet, från tidigare generationer, är snart ett minne blott. Resultatet blir vilsenhet och förvirring hos den uppväxande generationen. Familjerna och människorna blir svaga. Sammanhållningen mellan individerna blir dålig.

Muslimerna är raka motsatsen. Man har stenhårt bevarat sitt muslimska arv. Islam betyder allt. Alla i det muslimska samhället samverkar i att uppfostra nästa generation till rättrogna muslimer. Både de religiösa ledarna och föräldrarna ses som naturliga föredömen för barnen. Sammanhållningen i familjen, klanen och gruppen är stark. Alla vet reglerna. Ingen tvekan råder. Det ger styrka.

Kanske är det denna styrka, som lockar de svenska sökarna att konvertera?

Inte undra på att muslimerna ser sig som överlägsna oss osäkra svenskar. Massinvandringen av muslimer kommer att inom några generationer leda till att muslimerna blir i majoritet. Då införs sharialagar. Då avskaffas demokratin. De skrattar redan bakom våra ryggar.

Majoriteten av svenska folket är omedveten om detta. De tror på politikernas försäkringar att hotet inte finns, om vi bara sköter oss och inte gör något som retar de lättkränkta muslimerna.

Om vi är snälla mot dem, kommer de att bli snälla mot oss - när de blir flest.
Jens Orback sade ju detta öppet. Kanske tänkte han sig inte för. Kanske slant hans tunga. Alla politiker har ju en tyst överenskommelse att inte prata om denna skrämmande framtid. Det faktum att muslimer genomför en befolkningsmässig ockupation av Europa av, det förtigs. Istället låtsas man att det handlar om "kulturberikning". De som försöker få fram sanningen viftas bort som rasister, främlingsfientliga och islamofober.

Europa och Sverige ockuperas och vi förstår det inte. Vi står helt försvarslösa.

Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

23 kommentarer:

 1. Jodå, så är det! Men det räcker ju inte att påpeka det uppenbara, vad skall man göra åt saken? Hur skall man förhindra detta, alla går som katten kring het gröt men ingen anger en lösning på problemet. Vad tycker du eller ni andra som läser detta? Eller skall vi fortsätta att huka i buskarna?
  H*m

  SvaraRadera
 2. Det är just denna defaitism som eliten gillar att spela på. Att massinvandringen är en naturkraft och islamiseringen huggen i sten. Med detta tänkande får man motståndaren att ge upp. Men den måste gå att vända annars kommer vi gå under som nation och som folk.

  SvaraRadera
 3. Men det finns ca 400.000 muslimer i Sverige, ev ännu fler. Vad skall vi göra åt det? Det är uppenbart hur det kommer att gå om inte antalet muslimer i vårt land drastiskt minskas!
  H*m

  SvaraRadera
 4. Det finns säkert mellan 1½-2 miljoner musslor här. Förmodligen därför att man mörkar dessa siffror. Skulle det vara sant med 400000 så skulle det såfall innebära att det nästan inte varit nån invällning alls på flera år. Vem som helst kan räkna ut att så är knappast fallet.

  SvaraRadera
 5. Jo, med 400.000 menar jag den officiella, allmänt accepterade siffran. Det verkliga antalet är naturligtvis avsevärt större. Men frågan kvarstår, hur skall man bära sig åt för att lösa problemet? Finns det något exempel på att man någonstans lyckats vända strömmen? Hur blir man av med människor som inte vill flytta hem igen frivilligt?

  SvaraRadera
 6. Man deporterar dem helt enkelt. Detta kommer naturligtvis inte vara mösligt så länge sjuklöver-partiet sitter vid makten. Skall det bli möjligt att repatriear uppemot 2 millar musslor så behövs det först en Sverige-vänlig regering. Då kan vi avskaffa dialog-poliser, upprusta militären och ta av silkes-vantarna. Mussarna kommer naturligtvis inte låta sig bli avhysta frivillgt. Därför kommer det kräva ett visst mått av våld. Dock kommer det att bli nödvändigt om vi vill rädda vårt land, vår kontinent och vår civilisation. Dom som inte gillar detta kan ju begå självmord alternativt flytta till ett musse-land. Det behövs nämligen hårda tag för att lösa dom problem som våra förrädar-politiker skapat under ca 35 år.

  SvaraRadera
 7. ni två är ju så jävla äckliga. kanske är det alla razzar och nazzar man ska deportera? muslimer vill leva fridfullt i det här skit landet och kunna praktisera sin tro. tala om för mig på vilket jävla sätt det stör er? TROR ni att invandrare överhuvudtaget vill bo i Sverige? klart de inte vill, de vill återvända till sina hemländer OM det vore möjligt.

  Läs på lite mer om islam innan ni öppnar era äckliga käftar. usama bin ladin är inte varje muslims stora idol, ni kanske ska ta och skriva om era präster som våldför sig på små pojkar titt som tätt istället?. islam har i varje fall en stark grund, en stark tro. o vad fan har svenskarna`? en kristen präst som viger homosexuella? haha det e fan skattretande.

  Skit på er. ni borde fan skämmas.

  SvaraRadera
 8. Till Anonym: Du bevisar att vi som avskyr och är rädda för er rättrogna muslimer har rätt.
  En annan sak: Sunni och shia är inte så goda vänner, eller hur?

  SvaraRadera
 9. sunni och shia har olika trosuppfattningar i religionen, o sen? vad är din poäng? inte önskar jag som är sunni död o jag vet inte vad till ngn som är shia? de får tro på vad det vill och jag tror på det jag anser är rätt. o det finns en hadith som tyder på att islam kommer splittras till olika grenar.

  jag kan säga att jag avskyr er därför att ni har ingen som helst vettig förklaring till varför ni hatar invandrare och eller muslimer överhuvudtaget. jag förstår inte argumentet i o med att den inte är logisk. du måste ha haft en kass barndom för du är ju helt rubbad i din hjärna. det hatet som du och alla andra nazister eller rasister har grundar sig på fördomar. för hade du på riktigt sökt den riktiga kunskapen om islam så hade du fått en annan bild. du kan ju ställa dig själv frågan varför så många reverterar till islam, bara i min umgänges krets har jag två revertiter.

  får jag fråga vad du tror på?

  SvaraRadera
 10. "ni två är ju så jävla äckliga. kanske är det alla razzar och nazzar man ska deportera? muslimer vill leva fridfullt i det här skit landet och kunna praktisera sin tro."

  Eftersom du tycker detta är ett skitland så är det enklaste att åker tillbaka dit du kommer ifrån. Där kan du praktisera islam ifred och bäst du vill utan att någon kufr bryr sig.

  "du kan ju ställa dig själv frågan varför så många reverterar till islam, bara i min umgänges krets har jag två revertiter.

  får jag fråga vad du tror på?"

  En sak i taget:

  För det första heter det konvertit och ingen annat. Jag skiter fullständigt i om ni mussar anser att alla föds till musslor men sedan glömmer det. Denna tro är så korkad att jag inte orkar bemöta den.
  För det andra så är det inte alls så många som konverterar som du påstår. Ni mussar brukar ha en förmåga att överdriva för att få saker och ting till er fördel. Detta är inget nytt. Mytomani verkar vara en vanlig egenskap inom islam. Du känner två stycken. Wow!! Två stycken!! I'm so impressed... NOT!!

  För det tredje så är jag övertygad om ett liv efter detta och liv på andra planeter och dimensioner. Dock har jag valt bort att följa en specifik religion eller gud. Baserat på vad jag själv upplevt och läst i mina dar, så tror jag på en välvillig makt (avskyr ordet gud) och möjligen på dess motsats en ond en också. En del skulle säkert sätta etiketten new age på en sådan som mig, fast jag värjer mig lite då det är alltför enkelt. Du kan kalla mig ej närmare specificerat new age om du vill, då jag inte bryr mig och jag har varken tid eller lust att skriva nån längre essä som förklaring. Så då får väl den förklaringen duga. Eller förresten, lägg till sub-nazist efter age... :P

  SvaraRadera
 11. nej, det kallas revertit. bara för att du väljer att inte tro på det så kan du inte säga att det är ren lögn. varje människa som föds är muslim, alla fattar inte det själva men det är upp till var och en att söka efter sanningen då det finns en Sanning, du själv tror på liv efter detta och du tror på en högre makt, låt mig då förklara en sak att bara för att du inte vill använda ordet Gud eller en religion så säger du att du inte tror på Gud, du tror på en "högre makt". varje människa har en naturlig läggning att tro på en Gud. återigen har islam bevis för att alla har en naturlig läggning till att "tro", vi skapades så.

  japp, det var väntat. att vi bara ska ta vårt pick och pack o dra? tro mig, det hade varit underbart. men bara för att det finns ignoranta och trångsynta människor i detta avlånga land så betyder det inte att folk kan köra ut oss. make me säger jag bara.

  nej du, jag vet ett flertal. till o me icke svenskar som drar sig till islam. alltså, bara tänk efter varför. andvända din hjärna. vi vet vår religion, vet du din? det är väldigt intressant att människor som inte ens har en religion kan sitta och kritisera andra troende.

  use ur brain.

  SvaraRadera
 12. nej, det kallas revertit.

  Nej det gör det inte men då detta lär utmynna i en ren argument-sketch (Monty Python for yor information, musse) så är det poänglöst att fortsätta tjafsa om saken.

  land så betyder det inte att folk kan köra ut oss. make me säger jag bara.

  You just watch and see...

  varje människa har en naturlig läggning att tro på en Gud.

  Sådana som jag borde motbevisa din "tes" eller hur? Jag har inget behov av din "gud" eller nån "gud" ö h t.

  nej du, jag vet ett flertal. till o me icke svenskar som drar sig till islam. alltså, bara tänk efter varför. andvända din hjärna. vi vet vår religion, vet du din?

  Börjar bli tjatigt men som tidigare sagt, ni mytomaner älskar att överdriva. Dom kufr som konverterar till er fascistoida skit-religion är en droppe i havet, fast du får gärna komma med en källa på saken. Helst en trovärdig sådan och inte en subjektiv musse-källa.

  use ur brain.

  Gör jag hela tiden och till skillnad från dig, musse så har jag iaf en... :)

  SvaraRadera
 13. Hehe, ja du, Robin S, visst kan man dribbla runt lite med dem men egentligen blir det tråkigt i längden. De behärskar ju inte ens språket så redan där blir man trött. Man får dock aldrig tappa fokus, aldrig upphöra att informera andra svenskar om den fascistiska ideologin islam (som ibland kallar sig religion när det passar). Den kategori svenska medborgare som förtjänar mest förakt är dock de svaga själar som aningslöst låtit sig snärjas i mohammedanernas garn. Är man inte omyndigförklarad så har man förbanne mig skyldighet att ta reda på vad man ger sig inpå. Finns inget som gör mig mer illamående än att se en oftast överviktig, ej så vacker svensk flicka komma traskande med barnvagn och huckle på huvudet.

  SvaraRadera
 14. jag är objektiv. jag har ingen statistik på sådant, men jag kan tala om att stora mosken i stan (stockholm) var det en man som blev muslim efter fredags bönen förra veckan. Månaden innan var det ytterligare en som blev. Detta är sanna ord, tro om du vill eller ej men jag ljuger inte. Har inget behov av att övertyga dig då du redan har en helt vriden bild av islam som du envisas med att hålla fast vid.

  du behöver inte motbevisa något alls. jag var endast nyfiken på vad du trodde på. jag föreslår att du själv tar reda på vad du anser meningen med livet är för i grund o botten är det det muslimer har svar på, men ni då?

  om jag fattat saken rätt är det inte religionen i sig ni kan hata, för det finns inget i islam som är dåligt. varför skulle så många muslimer det finns runt om i världen dras till en religion om den vore så hemsk? har alla vi fel och är hjärntvättade och är det du och alla andra som hatar islam som har rätt ? ja du.

  ingen människa föds med hat, den byggs upp av omgivningen, erfarenheter, umgängeskretsar, jag tror inte någon av er är onda människor jag tror bara att ni har fått en helt förskräcklig bild av islam, eller av invandrare generellt. varför vet jag inte, men ni borde rannsaka er själva.

  islam är en fredlig religion. och vill du lära dig om islam så kan du istället lära dig grunden om den, först då kommer du få en klarare bild av islam. det är typiskt icketroende att kritisera en sån stor religion och börja i helt fel ände. lär dig grunden om islam och lär dig skillnaden på fanatiker och riktiga muslimer.

  tack för mig.

  SvaraRadera
 15. jag är invandrare, menar du att jag inte kan behärska språket? hur trångsynt är du egentligen som inte ens kan respektera att invandrare bryter? då föreslår jag att du lär dig ett nytt språk, lär dig det och sen åka till det landet där det språket talas så får du se hur lätt det är. du borde skämmas.

  muhammedanernas? läs på. Man är muslim, man tror på Allah, och man följer Muhammadeds saw sunna.

  hellre en ståtlig kvinna med slöja som har det för att ta fram sin personlighet mer och som inte väljer att klä sig svenskt bara för att alla andra gör det.

  återigen, skäms på dig. du är pinsam.

  SvaraRadera
 16. varför skulle så många muslimer det finns runt om i världen dras till en religion om den vore så hemsk?

  Det finns nåt som heter tvångskonverteringar, konvertera, betala jizya eller dö. Om du är så koran-kunnig som du hävdar så känner du säkert till detta fenomen.

  var det en man som blev muslim efter fredags bönen förra veckan.

  Tja, det är mest värdelöst trash som konverterar. Ser det mer som collateral damage. Läste en tråd på Flashback om en kille som var bekymrad över en väninna som tänkte konvertera. Efter några sidor insåg man snart hur blåst tjejen verkade vara och han själv verkade också inse det och såg henne som förlorad och slutade bry sig. När den dagen kommer så kommer dom bli utvisade tillsammans med er invällare.

  om jag fattat saken rätt är det inte religionen i sig ni kan hata, för det finns inget i islam som är dåligt.

  Eftersom musse-världen är lite som underlandet d v s upp-och-nervänt så förstår jag om du ser så saken. Det vi ser som gott ser ni som ont, det som är bra för oss är dåligt för er o s v. Jag har så här långt inte kunnat se några som helst försonande drag med islam. mohammed var en pedofil, punkt slut.

  islam är en fredlig religion.

  Så är det tydligen tänkt d v s inom dar al-islam eller umman som ni kallar den. Dessvärre verkar inte det stämma heller. Mussar dödar andra mussar i Irak, Swat-dalen o s v.

  jag föreslår att du själv tar reda på vad du anser meningen med livet är för i grund o botten är det det muslimer har svar på, men ni då?

  Jaså? Varför skall då livet kontrolleras för individen från vaggan till graven? Är det meningen med livet att man alltid måste vara försiktig så man inte talar i toaletten? Låter ju härligt hör du du...
  Livet är som en skola. Första livet är som årskurs 1. Nästa som årskurs 2 o s v. Är du trög och har svårt att lära så får du gå om en klass eller två. På så vis utvecklas man som själ och som människa, liv efter liv. Kanske är islam rätt för dig, din väg men personligen anser jag islam vara en återvändsgränd. Tror det är stor risk att du återföds som mussla i ditt nästa liv d v s du får gå om en klass till, tills du lär dig din läxa. Det finns bara dogmer i islam, inget andligt alls. Kanske ni kan få hallucinationer genom att dunka pannan i golvet fem gånger om dan tills ni får hjärnskakning. Mer andlighet än så blir det nog inte inom islam. Säger som Pat Condell, peace!

  SvaraRadera
 17. om jag säger till dig att jag drogs till islam just för att den är andlig skulle du tro mig? hur kan den inte vara andlig när Allah säger i Koranen att minnas Allah ger lugn i hjärtat? hur kan den inte vara andlig när islam uppmuntrar varje människa till att fundera över hur perfekt skapad hon är? den uppmuntrar varje människa att reflektera vilket förstånd och vilket intellekt hon har. bönen är andlig, där har du en form av meditation kan jag lova dig. att be 5 gånger per dag, att ödmjukt sätta pannan i marken inför sin Gud som skapat allt du ser idag. att samtala med Gud och att reciterar Koranen gör en väldigt fridfull.

  alla människor som reverterar till islam är alltså tvingade? det finns en klar vers i Koranen där det står att det inte finns något tvång alls inom Islam. om du vill kan jag leta fram just den versen åt dig. om en människa blir tvingad att revertera men inte alls tror på det så är det ändå ingen nytta i Guds ögon.

  det handlar inte om att bli kontrollerad, det handlar om att använda sitt försånd som både du och jag skapad med. det finns en tydlig vers i Koranen där Allah frågar sina tjänare om att vi ska bli lämnade ifred and thats it ?
  vem bygger tex ett stort företag anställer flera hundra tex och bara lämnar dessa människor åt ödet? än en gång, use ur brain. Allt du sitter och käbblar om är ren okunskap. Okunskap och fördomar, du ger inte islam en ärlig chans.

  om du förstod syftet med polygami och varför vår ädla profet hade fler fruar, DÅ kommer du inse en väldans massa och förstå varför. men för det krävs de ett öppet sinne och hjärta. det är först då du och alla andra människor som hatar islam kan förstå den. Islam täcker precis alla punkter och talar om hur man lever ett lyckligt liv....ekonomiskt, andligt, moral och etik tex. vet du tex hur mycket vetensap det finns i Koranen? eller du kanske bara lyssnar på vad folk säger och sen sitter du här och sprider det ?

  du är så pinsamt okunnig att det inte är sant, men tyvärr det är så fördomar kommer upp. jag föreslår att du rannsakar dig själv.

  Fred

  SvaraRadera
 18. a du anonyme lille mussla. Här skall du få några exempel på utövande av islam från Gates of Vienna och Fjordman.

  the seventeenth century represented a dark period out of which Spanish and Italian societies emerged as mere shadows of what they had been in their earlier, golden ages. For individuals themselves, we can see that the psychological traces of this trauma lasted beyond the time that the larger societies had rebuilt themselves as modern states, long after ‘even the idea ha[d] been lost of these dogs that had brought so much terror.’ It continued just below the surface of the coastal culture of the European Mediterranean even into the first years of the twentieth century, when, as one Sicilian woman put it, ‘The oldest [still] tell of a time in which the Turks arrived in Sicily every day. They came down in the thousands from their galleys and you can imagine what happened! They seized unmarried girls and children, grabbed things and money and in an instant they were [back] aboard their galleys, set sail and disappeared….The next day it was the same thing, and there was always the bitter song, as you could not hear other than the lamentations and invocations of the mothers and the tears that ran like rivers through all the houses.’

  Konverterar frivilligt säger du? Lägg ägg...

  Young Englishmen risked being surprised by a fleet of Muslim pirates showing up at their village, or being kidnapped while fishing at sea. Thomas Pellow was enslaved in Morocco for twenty-three years after being captured by Barbary pirates as a cabin boy on a small English vessel in 1716. He was tortured until he accepted Islam. For weeks he was beaten and starved, and finally gave in after his torturer resorted to “burning my flesh off my bones by fire, which the tyrant did, by frequent repetitions, after a most cruel manner.”

  Och hur var det med oss vita *host* rasistiska kufr?

  “White women were almost always in greater demand than Africans, and Arabs were prepared to pay much higher prices for Circassian and Georgian women from the Caucasus and from Circassian colonies in Asia Minor. After the Russians seized Georgia and Circassia in the early part of the nineteenth century and, as a result of the Treaty of Adrianople in 1829 under which they obtained the fortresses dominating the road into Turkey from Circassia, the traffic in Circassian women came to a virtual halt. This caused the price of Circassian women to shoot up in the slave markets of Constantinople and Cairo. The situation was almost completely reversed in the early 1840s when the Russians, in exchange for a Turkish pledge to cease their attacks on their forts on the eastern side of the Black Sea, quietly agreed not to interfere in the slave traffic. This unrestricted trade brought on a glut in the Constantinople and Cairo markets, where prices for Circassian women brought them in reach of many ordinary Turks and Egyptians.”

  SvaraRadera
 19. i har slutat praktisera *host* slaveri va?

  Nor was there a Muslim abolitionist movement, no Clarkson, Wilberforce, or Garrison. When the slave trade ended, it was ended not through Muslim efforts but through British military force. Even so, there is evidence that slavery continues beneath the surface in some Muslim countries — notably Saudi Arabia, which only abolished slavery in 1962; Yemen and Oman, both of which ended legal slavery in 1970; and Niger, which didn’t abolish slavery until 2004. In Niger, the ban is widely ignored, and as many as one million people remain in bondage. Slaves are bred, often raped, and generally treated like animals. There are even slavery cases involving Muslims in the United States. A Saudi named Homaidan al-Turki was sentenced in September 2006 to twenty-seven years to life in prison for keeping a woman as a slave in his Colorado home. For his part, al-Turki claimed that he was a victim of anti-Muslim bias.

  Eller vad sägs om vad som väntar oss kufr som vägrar underkasta oss skitstöveln allah? Kul va?

  No European peoples suffered more from Islamic colonialism than those in the Balkans. Sir Jadunath Sarkar, the pre-eminent historian of Mughal India, wrote this about dhimmitude, the humiliating apartheid system imposed upon non-Muslims under Islamic rule: “The conversion of the entire population to Islam and the extinction of every form of dissent is the ideal of the Muslim State. If any infidel is suffered to exist in the community, it is as a necessary evil, and for a transitional period only.…A non-Muslim therefore cannot be a citizen of the State; he is a member of a depressed class; his status is a modified form of slavery. He lives under a contract (dhimma) with the State.…In short, his continued existence in the State after the conquest of his country by the Muslims is conditional upon his person and property made subservient to the cause of Islam.”

  Eller vad sägs om att praktisera devshirme? Låter fint va?

  The bodyguard of Janissaries ‘had the task of protecting the sovereign from internal and external enemies,’ writes scholar Vasiliki Papoulia. ‘In order to fulfill this task it was subjected to very rigorous and special training, the janissary education famous in Ottoman society. This training made possible the spiritual transformation of Christian children into ardent fighters for the glory of the sultan and their newly acquired Islamic faith.’ Because the Christian boys had to be transformed into single-minded fanatics, it was not enough that they simply inherit their position. They had to be brainwashed into it, as we would say today, and this could be done most effectively with boys who had been completely cut off from all family ties. By taking the boys from their homes, and transporting them to virtually another world, devçirme assured that there would be no conflict of loyalties between family and duty to the empire. All loyalty would be focused on the group itself and on the sultan.

  Väldigt mycket frihet och frid där huh? Kom inte och snacka om att vi inte vet nånting om islam eller den s k "sanna" islam. Här fick du just nu några korta exempel på sann islam. Den perfekte mannen praktiserade ju själva slaveri och många andra barbariska seder. För mig en anledning så god som nån annan att bekämpa islam till mitt sista andetag. Islam skall ut ur Sverige och Europa. Jag garanterar dig att ni har ingen framtid här.

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/05/europeans-as-victims-of-colonialism.html#readfurther

  SvaraRadera
 20. Till "Robin" (även ett kurdiskt namn !HA!)

  En sak är absolut säker. När du är nära döden så kommer du att be till gud. Du kommer att vara rädd och be om nåd för allt ont du har gjort. Just nu kan du vara kaxig och påstå att 1.5 MILJARDER har fel.
  Men vi alla kommer att dö. Du kan INTE smita från döden. TÄNK om du har fel!? TÄNK om det finns en GUD!

  Här kommer några citat.

  [6:40] Säg: "Föreställ er att Guds straff drabbar er eller att den Yttersta stunden är inne; kommer ni då att anropa någon annan om hjälp än Gud? [Kan ni svara] sanningsenligt?"

  [6:147] Om de kallar dig lögnare, svara då: "Er Herres barmhärtighet når överallt, men ingen kan skydda de obotfärdiga syndarna mot Hans straff."

  [6:158] Väntar de bara på att änglarna skall visa sig för dem eller att din Herre själv skall komma eller att några av din Herres tecken skall bli synliga? Den dag då några av din Herres tecken blir synliga skall ingen som inte redan var troende eller vars tro inte hade burit frukt i goda handlingar ha gott av sin tro. Säg: "Vänta ni [på denna Dag]! Även Vi väntar."

  [7:36] Men de som påstår att Våra budskap är lögn och högmodigt vänder sig ifrån dem, deras arvedel är Elden och där skall de förbli till evig tid.

  [7:38] [Och Gud] skall säga: "Gå in med skaran av de osynliga väsen och människor, som levde före er, i [den eviga] Elden!" Varje gång en skara går in [i Elden] förbannar de den föregående och när de alla har samlats där, skall de sista säga om de första: "Herre! De ledde oss på avvägar; fördubbla deras straff i Elden!" [Och] Han skall svara: "Ni skall alla få dubbelt [straff], men [om detta] vet ni ingenting."[7:39] Och de första skall säga till de sista: "Ni var alltså inte bättre än vi. Pröva nu på det straff som ni har förtjänat med era handlingar!"

  [7:44] Och de vilkas arvedel är paradiset skall ropa till dem som har Elden till arvedel: "Vi har fått se vår Herres löften besannas. Har [också] ni fått se att er Herres löften var sanna?" De skall svara "Ja", och mellan de [två grupperna] skall en ropare ropa ut Guds fördömelse över de orättfärdiga,


  TÄNK om du har fel? Vad ska du ta dig till? Ditt liv är helt värdelöst! Se tillbaka hur många år av din tid har gått och titta hur många år du har kvar.
  Världens befolkning växer 2.2 % medan Islam växer 2.7 %. Har 1.5 miljarder Muslimer fel?

  Jag hoppas verkligen att du kommer ändra dig. Det finns ingen du kan få hjälp av. För Det straff som väntar dig....

  SvaraRadera
 21. "En sak är absolut säker. När du är nära döden så kommer du att be till gud. Du kommer att vara rädd och be om nåd för allt ont du har gjort. Just nu kan du vara kaxig och påstå att 1.5 MILJARDER har fel.
  Men vi alla kommer att dö. Du kan INTE smita från döden. TÄNK om du har fel!? TÄNK om det finns en GUD!"

  Jag medger er rätt i en sak, nämligen att er pedofet mo i detta nu befinner sig hos allah. Men ni missar en viktig poäng i sammanhanget. Nämligen den att allah och shaitan är en och samma person. Jag hoppas du förbereder dig väl för bbq-partyt för du skall ju stanna där en lång tid...

  Fuck allah, fuck mohammed, fuck YOU!! :D

  SvaraRadera
 22. Jag tycker synd om dig Robin. Ärligt talat så tycker jag jävligt synd om dig. Men forstätt så, vi kommer att se vad som kommer att hända. Men du undvek frågan. TÄNK om du har fel!

  SvaraRadera
 23. Sköt du dig själv, musse. I take care of my body and my body takes care of me. Jag har aldrig fel. Helvetet finns inte. Det är bara dom som känner skuld som vid dödsögonblciket dras till likasinnade alternativt väljer att stanna kvar av rädsla för kommande straff. Skitstöveln allah/shaitan kan du bekymra dig för. Han är inte mingud och har ingen makt över mig.

  SvaraRadera