fredag 29 maj 2009

Omar: Islamisk diktatur bäst för Sverige

Mohamed Omar avslöjar hur en radikal muslim ser på begrepp som demokrati:
"Demokratin måste bygga på ett fundament som inte går att rösta bort för att kunna garantera sitt eget fortbestånd, och det fundamentet är sharia och de av Gud givna mänskliga rättigheterna."
Omar tycks mena att islamisk diktatur är den enda rätta formen av demokrati. Den utgår ju från Gud, alla andra demokratier utgår ju från den ofullkomliga människan.

På ett intelligent och kunnigt sätt gör han mästerlig reklam för islam. Han menar att muslimerna ska utbilda sig och arbeta inom kultur och politik för att därigenom infiltrera och verka för en islamisering av Sverige.

Omars oavkortade artikel är lång, 29 sidor, men borde vara obligatorisk läsning för alla medborgare och makthavare. Läs!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

7 kommentarer:

 1. Jag undrar vad hans vilja egentligen är när han skriver sånt här? För han är ju intelligent och inser ju att detta får många att rygga tillbaka och att deras ögon öppnas inför vad islamister på extremkanten är ute efter..

  SvaraRadera
 2. Hej Milla det fungerar så att när man har skaffat sig tillräckligt med makt så kan man säga vad man vill. Omar har nu kommit till en position där han kan börja agera brett utåt. Hans nästa drag är tydligen att skaffa sig en arme inom institutionerna. Jag tror han kommer att lyckas för vem vill försvara sopsortering, TV licens och bögparader med sitt liv.

  SvaraRadera
 3. Orkar inte läsa 29 sidor av denna galnings svammel. Han verkar som en knäppgök men jag betraktar honom även som ytterst farlig. Helt klart en psykopat och får han makt då kan allt ske och inte kommer det båda gott för alla oss svenska kufr. En kula i nacken hade varit det bästa.

  SvaraRadera
 4. Inte ofta jag hittar något läsvärt på denna blogg, men i synen på Mohamed Omar tycks vi i alla fall ha en del gemensamt med många svenska muslimer.

  Dessutom tycker jag det är riktigt kul att se min blogg på länklistan med "Muslimer avslöjar sig själva..."

  :-)

  SvaraRadera
 5. Vill du, Svarten, att sharia ska införas i Sverige, då muslimerna tar makten, eller tidigare?

  SvaraRadera
 6. Den där Omar är uppenbarligen en mycket sjuk-i-huvudet person.

  SvaraRadera
 7. Läs då hans senaste inlägg på Newsmill där han hyllar Imanutjob och den gamle döde ayatollen. Glöm inte att ta fram ett par kräkpåsar först bara...

  SvaraRadera