måndag 18 maj 2009

Krypa inför islam - vårt enda hopp?

Ian Burumas artikel i SvD (2007) har en märklig rubrik : "Islam hotar inte vårt Europa". Märklig med tanke på den rädsla för just detta hot man kan ana mellan raderna. Han menar att vi måste uppföra oss väl och inte i onödan reta muslimerna. Vi får inte säga vad som helt, utan noga välja våra ord. Vi måste ge dem allt de önskar, så att de upplever att allt är till deras fördel. Han avslutar med det illavarslande. " Det är vårt enda hopp." Hans avsikt var kanske att lugna oss, men han bekräftar istället att islam och muslimerna utgör ett verkligt hot:
"Mordet på filmskaparen Theo van Gogh för två och ett halvt år sedan av en islamistisk mördare har satt igång en plågsam debatt om landets [Nederländerna] djupt rotade tolerans och lättillgänglighet för asylsökande.[...]

Muslimerna är en del av Europa, vare sig européerna gillar det eller inte.

Många muslimer tänker inte överge sin religion så européerna måste lära sig att leva med dem och med islam. Detta blir naturligtvis lättare om muslimerna finner att systemet också fungerar till deras fördel.[...]

Men vi ska
väga våra ord noggrant. Vi bör noga skilja på olika slags islam och inte förväxla våldsamma revolutionära rörelser med det som bara är religiös renlärighet. Att för­olämpa muslimer enbart på grund av deras religion är dumt och motverkar sitt syfte, liksom den växande uppfattningen att vi bör göra svepande uttalanden om ”vår kultur”.

Om vi gör
oss tillräckligt mycket ovänner med Europas muslimer kommer vi att pressa fler och fler människor att sluta upp bakom den islamistiska revolutionen. Vi måste göra allt för att uppmuntra Europas muslimer att smälta in i europeiska samhällen. Det är vårt enda hopp."


Nej, Ian Buruma, muslimerna vill inte smälta in i våra samhällen. De vill förvandla dem till muslimska stater. Varför ska vi acceptera att de väller in i våra länder och föder barn i en takt som gör att de blir i majoritet inom ett par generationer? Om invandringen fortsätter som nu kommer det att gå ännu fortare.

Islam är en fasansfull ideologi, maskerad till from religion. Muslimer, hur "snälla" de än är, kommer att välkomna införandet av sharia och muslimsk diktatur den dag de blir tillräckligt många. Därför måste invandringen av muslimer stoppas. Muslimer måste uppmuntras att återvända till sina hemländer. För våra barn och barnbarns skull!

Visa mig gärna det land där muslimer behandlar minoriteter väl och där frihet och demokrati råder!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

  1. Islam är ett virus.

    SvaraRadera
  2. Buruma är en dåre. Något han kommer få erfara den dag då muslimerna tar makten i Europa. Då kommer det bli nyttiga idioters huvuden som hans som kommer rulla först.

    SvaraRadera