onsdag 29 januari 2014

Om uteslutningar

Ett inlägg från en gästskribent:

Till SD-toppen med Jimmie Åkesson som partiledare

Titt som tätt får svenska folket läsa via kvällstabloiderna och teve-nyheterna om oegentligheter som partitopparna inom SD har gjort sig skyldiga till. Allt från rasistiska uttalanden till slagsmål med järnrör och ekonomisk brottslighet.

Snokarna inom tidningsvärlden gräver tydligen djupt i soptunnor runt om i Sverige för att skriva och utbasunera skandaler om partimedlemmarna, allt för att avskräcka svenskarna från att rösta på VÅRT parti.

Jimmie Åkesson har rensat ut många partitoppar de 2 sista åren, en del möjligen befogade, men många kanske i ren panik??? Jag anser att Jimmie hellre borde utlyst interna möten med dem som har i hastigt mod uttalat sig något förhastat om kriminella invandrare och hemskheter vi har sett på teve om terrorattacker och extremister som mördar hänsynslöst. Då är det bara mänskligt att man reagerar och tar till fula ord utan att det har några rasistiska övertoner. Samma ord hade jag sagt om det varit nordbor som betett sig svinaktigt.

Nu är det ju så här att om Jimmie fortsätter att åderlåta medlemmar inom politiken så uppstår det följaktligen politikerbrist på viktiga poster, och det kan få katastrofala följder för partiet. De som blivit uteslutna är sen ett antal år duktiga och vana politiker och det borde vi beakta, och inte vara så snabba att sparka ut dom ur ledet. En annan sak är ju att det är detta som belackarna till partiet vill. Åderlåta Sverigedemokraterna så mycket som möjligt genom sina s.k. undersökningar av vem som gjorde vad för 10 år sedan eller sa si eller så för 15 år sedan.

Det bästa är om Jimmie kan hålla huvudet kallt och ha is i magen och reda ut uppkomna sensationshistorier med en nypa salt, för i regel är det skitsaker som har blivit uppförstorade till oigenkännlighet, allt för att skapa rubriker.

Det finns en devis som säger att om en lögn berättas många gånger, blir den till slut en sanning både för de som lyssnar och den som berättar.

I övrigt så har både moderaterna och sossarna och flera andra inom politiken lurat till sig ekonomiska fördelar på olika sätt. En del har fått miljonbelopp och en del har betalat krognotor med skattepengar. Jag skulle tro att dom flesta i den politiska sektorn i Svea riket har eller har haft sina svin i skogen, så kasta inte sten om man bor i ett glashus.

Eva-Marie Johnsen, medlem nr. 63762 Norrköping


Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

12 kommentarer:

 1. Slagsmål med järnrör? SD? När var?

  SvaraRadera
 2. Fri invandring kan kombineras med en välfärdsstat när alla länder på jorden är välfärdsstater.

  Drömmar kan slå in - för Allt Är Möjligt !

  SvaraRadera
 3. Tack, Josef! Du bekräftar ju att jag och de kloka ekonomerna har rätt. Drömma kan man, men det är verkligheten som politiken måste anpassas till.

  SvaraRadera
 4. De kloka ekonomerna skulle nog kunna bli än verklighetsklokare - ifall de hade 36 minuter till övers för att lyssna på det här, tror jag...

  SvaraRadera
 5. Förlåt mig, Josef, men jag är inte smart nog att förstå vad detta långa ljudklipp (någon intervju med dig?) har med invandring och välfärd att göra? Du får gärna förklara!

  SvaraRadera
 6. Jo... - Feminix - det var ett av två program med mig 1994. Båda finns här.

  Välfärd kan bara existera ifall Wi tänker att det finns i ÖverFlöd av allt för alla.

  Inget konstigt alls - som jag ser det.

  SvaraRadera
 7. Josef, jag tror att du är en kunnig och tänkande person, men ditt tänkande övergår min fattningsförmåga. Låt mig ställa en fråga och se om du håller med: Fri invandring, från fattiga länder till vårt land (som ju har världens kanske generösaste välfärd) kommer att leda till välfärdens kollaps. Våra skattepengar kan inte räcka till att försörja världens alla fattiga, som kan resa hit. Är det sant eller falskt?

  SvaraRadera
 8. Sant - men välfärd kan ej bygga på grunden att andra skall ha det fattigt.

  SvaraRadera
 9. Josef, om vi i Sverige har hittat ljusknappen - som du pratar om - och funnit paradiset pga. vårt tänkande, är det då vårt ansvar att de fattiga inte sett detta paradis pga. deras tänkande? Ska vi då släcka ljuset och anpassa oss till de som kommer hit, och anklaga oss själva för att de andra tänker fel pga. religion eller andra orsaker? Kan vi då säga att vår välfärd bygger på att andra skall ha det fattigt. Ser du motsägelsen?

  SvaraRadera
 10. Som jag ser det så har Wi ej hittat ljusknappen i Sverige ännu - för ljusknappen är att pö om pö gå ur det sedan 1800-talet rådande globala pyramidiska ekonomiska systemet.

  Pyramidekonomi fungerar helt enkelt så att dom som har mycket får mer och mer - och dom som har lite per automatik därigenom får mindre och mindre av det sammantagna. Det går helt enkelt ej att göra något åt - för pyramidspel fungerar så.

  Det innebär i sig att fattigdomen finns i dags dato i Sverige också - och den bara ökar för varje dag som går.

  Lösningen på det är helt enkelt att Sverige SJÄLV producerar räntefria pengar via Riksbanken – för att täcka sina budgetunderskott med – och att bankerna fungerar som riktiga banker skall göra = har balans mellan inlåning (= bankens kunders sparande) och utlåning med en ringa övervikt för inlåningen. Istället för att som nu Sverige direkt – och ej minst indirekt via folket med skyhöga skatter och avgifter – lånar LuftPengar till hög ränta av den globala ligan av banksters.

  SvaraRadera
 11. Nu handlade inlägget om uteslutningar av SD-medlemmar och invandring, och därför syftade min kommentar på just detta. Jag kan hålla med om att en omstrukturering av bankväsendet vore på sin plats, men hur skulle det lösa problemen med invandringen? Att som regeringen förneka att problemen existerar löser dem knappast, tvärtom skulle jag vilja påstå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar att bekymret med invandringen är grundat i det rådande pyramidekonomiska systemet.

   Jag tror ej på att "medicinera mot sjukdomar" = invandringen är någon hållbar lösning egentligen - men att ta reda på grundorsaken och eliminera den är det.

   Radera