torsdag 13 februari 2014

Anna Dahlberg - ett ljus i mörkret

Intellektuell hederlighet från Anna Dahlberg:
"Nästan alla vänsterdebattörer har visserligen tagit ställning för att Sverige ska tillåta fri flyktinginvandring genom att öppna för asylviseringar utanför Europa. Men man vill för allt i världen inte diskutera konsekvenserna av det ställningstagandet.
I stället låtsas man som att man samtidigt kan öppna gränserna, utrota barnfattigdomen, rusta upp välfärden, utjämna klyftorna, häva bostadsbristen och höja lägstalöner och ersättningar. Det är inget mindre än ett intellektuellt haveri.
Detta inser givetvis vänsterdebattörerna själva. Deras berättelse går inte ihop. Därför vill man undvika en diskussion om målkonflikterna, och i stället leda in samtalet på sidospår."

Dahlbergs artikel i Expressen: Vänstern är tomhänt i migrationsdebatten

Henrik Ekengren Oscarsson skriver på sin blogg:
"Åsiktskorridoren -- det vill säga den buffertzon där du fortfarande har visst svängrum att yttra en åsikt utan behöva ta emot en dagsfärsk diagnos av ditt mentala tillstånd -- är mycket smal i Sverige."
Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Jaså, det är till att ha vänt kappan nu.
    http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/rosta-nej-till-hatet/

    SvaraRadera