lördag 21 juli 2012

Klarspråk från Geert Wilders i brev till Cecilia Malmström

Islam i Sverige? Nej Tack!: Klarspråk från Geert Wilders:
Geert Wilders skrev ett brev till Cecilia Malmström. Det är minst sagt uppseendeväckande. Läs och bli bestört. Är det så illa att holländarna inte får strama åt invandringen om de vill, inte ens begränsa antalet partners som invandrarna får ta in? Ska EU-eliten diktera villkoren för invandringen i alla EU-länder? Hittade detta på I Mitt Sverige.

Citat ur brevet:
"Du vill EU-dominans där andra vill frihet. Inte en enda holländare har röstat på dig. Vi vet inte vem du är. Vi känner dig inte, men du tvingar dina idéer på vårt folk.
Intervjun i Le Monde visar att du stämplar människor som är kritiska mot massinvandring eller islam som främlingsfientliga och populistiska. Det är tydligen vad du tänker om stora delar av den holländska befolkningen. Du har även höga tankar om den ‘akademiska världen’. Låt mig poängtera att dessa högt utbildade personer inte företräder någon annan än sig själva.
Jag uppmanar dig att inte blanda ihop din naiva multikulturella dröm med verkligheten. Kanske borde du bekanta dig med vad massinvandring betyder för miljoner holländare: nämligen mer kriminalitet, bidragsberoende, besvär/bekymmer, alienation, problemskapande i undervisningen m.m.
Kanske är det en idé att flytta till ett islamiserat område. Inte på studiebesök ett par timmar, varefter du blir hämtad av en bil med chaufför, utan permanent. Islamiserade områden som Kanaleneiland (Utrecht), Transvaal (Haag) eller Rotterdam-Zuid lämpar sig utmärkt för detta ändamål. Kan vi hjälpa till att leta efter en bostad? Vi står gärna till tjänst med det. Du talar om‘kulturellt berikande’? Det borde du inte neka dig själv längre.
EU:s dominans motsäger vår urgamla längtan efter frihet och självständighet. De Partij voor de Vrijheid, Frihetspartiet, anser att den holländska befolkningen måste få bestämma över sina gränser och invandringspolitik. Vi lider av din absurda vägran att låta oss göra ens den minsta åtstramning av vår inresepolitik. Du vill inte ens begränsa antalet partners som man får ta in till Holland!
Din inblandning passar inte den holländska friheten och självständigheten. Därför uppmanar vi dig att sluta med det och avgå! Det skulle göra tiden som Holland behöver för att frigöra sig från Europeiska Unionen något mer uthärdlig.
Svar mottages tacksamt.
Med vänliga hälsningar,
Geert Wilders"

Behöver jag tillägga att Geert Wilders har min fulla respekt och aktning?
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

4 kommentarer:

 1. Här är en annan svenska, som inte heller gillar holländarnas önskan att begränsa massinvandringen. Hennes bok om Wilders och likasinnade, som hon kallar den skrämmande ”extremhögern i Europa”, gavs ut av Natur och Kultur förra året:

  http://www.ka.se/index.cfm?c=98253

  En inflytelserik ung dam, som efter att ha hoppat av gymnasieskolan i förtid med usla betyg snart befordrades till krönikör i Expressen, senare till ledarskribent i Svenska Dagbladet och därefter i Dagens Nyheter. Numera är hon redaktör på tidningen Medievärlden.

  SvaraRadera
 2. Bra gjort av Wilders - och Feminiz att uppmärksamma detta. Cecilia Malmström är, trots meriter och intelligens, en irrationell och etiskt tvivelaktig (hon underminerar svenskar och andra européers situation) figur:
  http://swedishdissident.blogspot.se/2012/06/cecilia-malmstrom-gor-bort-sig.html

  SvaraRadera
 3. Feminix, inte Feminiz (sic).

  SvaraRadera
 4. DE NYA MODERATERNA VÄLKOMNAR ISLAM I SVERIGE!

  Det är inte bara Fp (demokrati- och EU-minister Birgitta Ohlsson m.fl.) som vill ”avskaffa Sverige” – minst lika ivrigt verkar i samma riktning framstående företrädare för De Nya Moderaterna (ibland kallade De Liberalkonservativa Moderaterna). Alla har ”fri invandring” högst på sitt politiska program. Motsatsen vore nämligen främlingsfientlighet, högerextremism och högerpopulism.

  Några exempel:

  ROLAND POIRIER MARTINSSON (fil.dr, chef för Timbros medieinstitut, flitig mediedebattör)

  • ”Islams intellektuella tradition, andlighet, sociala värden och moraliska övertygelser är en åder av friskt vatten. - - - Därför kräver Sverige också ett ständigt tillflöde av invandrare.” (”Den konservative och invandringen”, kolumn i Sv.D. 2012-04-23.)

  JOHAN LUNDBERG (fil.dr., red. för tidningen Axess, flitig mediedebattör)

  • ”Axess anser varken att det finns någon ursvensk kultur eller att en sådan ska eftersträvas. Istället bör Sverige globaliseras och internationaliseras inte bara socialt och ekonomiskt utan också kulturellt. Så blir det geografiskt isolerade, kalla och konsensusstyrda Sverige ett intressant och spännande land att leva i, som kan attrahera människor från andra länder och vitt skilda kulturer. Axess är för det globala, liberala och mångkulturella samhälle som Sverige är på väg att bli en del av. - - - Axess är för fri invandring - - -.” (”Axess och tidsandan”, politiskt manifest på hemsidan 2012-02-27.)

  • ”Man kan alltså inte blunda för att populistiska partier som Sverigedemokraterna hämtar sin näring ur samma slags demonisering av islam som vägleder Breivik.” (Johan Lundberg i Axess-bloggen 2012-04-24.)

  FREDRIK REINFELDT (statsminister, M)

  • ”Regeringens uppgörelse med Miljöpartiet visar på politiskt ansvarstagande. SD, i praktiken ett enfrågeparti, har desarmerats politiskt under resten av mandatperioden.

  Det var en påtagligt stolt sextett som i går bjöd in medierna för att berätta om regeringens överenskommelse med Miljöpartiet om migrationspolitiken. Statsministern kallade uppgörelsen ”historisk” och de övriga tre partiledarna från alliansen log brett. - - - En rejäl arbetskraftsinvandring, som i Kanada till exempel, kan bidra till att slipa ned trösklarna till arbetsmarknaden för asylsökande.” (”Historiskt, sa Reinfeldt”, artikel i DN 2011-03-04.)

  SOFIA NERBRAND (ledarskribent, Sv.D.)

  • ”Fri invandring borde vara självklart. – Det kan och får aldrig bli den röda stugan, den svenska modellen, nubben till sillen – eller kebaben – som karaktäriserar det svenska. Det enda kitt som i längden kan hålla samman ett pluralistiskt samhälle är medborgarskapet och grundlagen.” (Ledarkolumn i Sv.D. 2009-12-28.)

  Tänk på det: Det enda du har gemensamt med dina föräldrar, dina förfäder och dina barn är medborgarskapet och grundlagen. Om du sätter dina egna barn före ett okänt barn i Zimbabwe är du en rasist och fascist. Om du föredrar din egen hembygd i Sverige och dess fauna och flora framför ett okänt ökenområde i Saudiarabien är du en känslobefriad, iskall, människohatande, breivikextremistisk rasistromantiker. Kanske rentav en sverigedemokrat.

  / Info

  SvaraRadera