tisdag 24 juli 2012

De nya moderaterna välkomnar islam i Sverige

Jag fick en kommentar av Info. Tack kompis!
DE NYA MODERATERNA VÄLKOMNAR ISLAM I SVERIGE!

Det är inte bara Fp (demokrati- och EU-minister Birgitta Ohlsson m.fl.) som vill ”avskaffa Sverige” – minst lika ivrigt verkar i samma riktning framstående företrädare för De Nya Moderaterna (ibland kallade De Liberalkonservativa Moderaterna). Alla har ”fri invandring” högst på sitt politiska program. Motsatsen vore nämligen främlingsfientlighet, högerextremism och högerpopulism.

Några exempel:

ROLAND POIRIER MARTINSSON (fil.dr, chef för Timbros medieinstitut, flitig mediedebattör)

• ”Islams intellektuella tradition, andlighet, sociala värden och moraliska övertygelser är en åder av friskt vatten. - - - Därför kräver Sverige också ett ständigt tillflöde av invandrare.” (”Den konservative och invandringen”, kolumn i Sv.D. 2012-04-23.)

JOHAN LUNDBERG (fil.dr., red. för tidningen Axess, flitig mediedebattör)

• ”Axess anser varken att det finns någon ursvensk kultur eller att en sådan ska eftersträvas. Istället bör Sverige globaliseras och internationaliseras inte bara socialt och ekonomiskt utan också kulturellt. Så blir det geografiskt isolerade, kalla och konsensusstyrda Sverige ett intressant och spännande land att leva i, som kan attrahera människor från andra länder och vitt skilda kulturer. Axess är för det globala, liberala och mångkulturella samhälle som Sverige är på väg att bli en del av. - - - Axess är för fri invandring - - -.” (”Axess och tidsandan”, politiskt manifest på hemsidan 2012-02-27.)

• ”Man kan alltså inte blunda för att populistiska partier som Sverigedemokraterna hämtar sin näring ur samma slags demonisering av islam som vägleder Breivik.” (Johan Lundberg i Axess-bloggen 2012-04-24.)

FREDRIK REINFELDT (statsminister, M)

• ”Regeringens uppgörelse med Miljöpartiet visar på politiskt ansvarstagande. SD, i praktiken ett enfrågeparti, har desarmerats politiskt under resten av mandatperioden.

Det var en påtagligt stolt sextett som i går bjöd in medierna för att berätta om regeringens överenskommelse med Miljöpartiet om migrationspolitiken. Statsministern kallade uppgörelsen ”historisk” och de övriga tre partiledarna från alliansen log brett. - - - En rejäl arbetskraftsinvandring, som i Kanada till exempel, kan bidra till att slipa ned trösklarna till arbetsmarknaden för asylsökande.” (”Historiskt, sa Reinfeldt”, artikel i DN 2011-03-04.)

SOFIA NERBRAND (ledarskribent, Sv.D.)

• ”Fri invandring borde vara självklart. – Det kan och får aldrig bli den röda stugan, den svenska modellen, nubben till sillen – eller kebaben – som karaktäriserar det svenska. Det enda kitt som i längden kan hålla samman ett pluralistiskt samhälle är medborgarskapet och grundlagen.” (Ledarkolumn i Sv.D. 2009-12-28.)

Tänk på det: Det enda du har gemensamt med dina föräldrar, dina förfäder och dina barn är medborgarskapet och grundlagen. Om du sätter dina egna barn före ett okänt barn i Zimbabwe är du en rasist och fascist. Om du föredrar din egen hembygd i Sverige och dess fauna och flora framför ett okänt ökenområde i Saudiarabien är du en känslobefriad, iskall, människohatande, breivikextremistisk rasistromantiker. Kanske rentav en sverigedemokrat.

/ Info
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar