fredag 1 juni 2012

Muslimska brödraskapets Projekt - Läs!

Bloggaren MXp har gjort det bästa jag hittat om det Muslimska Brödraskapets Projekt.
Tro mig - jag blir matt!
Och jag frågar mig varför spelar våra politiker och journalister bakom ryggen på oss? Samtidigt krattar de ju manegen för den muslimska invasionen. Vi svenskar får ju faktiskt betala för vår egen utplåning.

Det kallas "mångkultur" och "flyktingar" och invandring som vi sägs inte klara oss utan. I själva verket är det en muslimsk invasion av Europa. Och alla ansvariga politiker håller detta hemligt. Hur i h-te är detta möjligt?
Och varför är alla journalister lojala med förrädarna?

Bevis för att dessa muslimska planer existerar finns ju, även om man får leta lite.
Här finns bevis: Front Page Magazine skriver om det.
Patrick Pool artikel 2006 The muslim Brotherhood "Project"
Patrick Pool artikel 2008 The Origins of the Muslim Brotherhood "Project"

Läs på MXp hela inlägget om Muslimska Brödraskapet och Projektet!

Några citat:
"MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET följer de riktlinjer med taktik och teknik som fastslagits i 'PROJEKTET', vilket är benämningen på den strategi enligt vilken Muslimska brödraskapet utvecklas globalt i nation efter nation. 'Projektet' är en plan för att installera Sharia, den islamiska lagen, globalt.[...]

'PROJEKTET' är en 14-sidig plan

skriven på arabiska och daterad 1 december 1982 och som har en skiss med 12-punktsstrategi för att 'upprätta en islamisk stat för alla länder'.

Projektet skisserar varierande taktik alltifrån immigration, infiltration, kulturell invasion, övervakning, propaganda, protest, bedrägeri, politisk strategi, terrorism och krig.

Projektet är en mångfasetterad långsiktig aktion för 'kulturell invasion' av Europa, Väst och därefter... världen

Projektet uppmuntrar jihadrörelser över den muslimska världen genom att vinna nya, propaganda, personligt givande och teknisk och operationell support

Varje rörelse har en trosbekännelase...
'Allah är vårt mål. Profeten är vår ledare. Koranen är vår lag. Jihad är vår väg. Att då som Allah vill är vårt högsta hopp.'

... och ett symboltecken Koranen med två svärd

Muslimska Brödraskapets Projekt
är en långtgående hemlig plan för att skapa en världsomfattande islamisk regering genom medel för infiltration, jihad och propaganda."


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

 1. STORSATSNING PÅ ZIGENARE

  För att locka fler zigenare från södra Europa att flytta till stockholmsområdet har Arbetsförmedlingen i samarbete med Stockholms stad beslutat om att genomföra en extensiv utbildning av områdets arbetsgivare i zigenarförståelse.

  Företagare och andra arbetsgivare skall undervisas i zigenarnas historia och kultur, i hur många olika typer av zigenare som finns, i hur de olika typerna tänker och uppträder och skall individuellt bemötas, hur svenskarna skall läras att anpassa sig till zigenarna osv.

  Radio Stockholm rapporterar d. 4/6:

  ”I den här webbaserade utbildningen får man lära sig om romsk kultur, identitet och historia, och om den diskriminering som romer kan bli utsatta för på arbetsmarknaden och vad man kan göra för att eliminera den, säger Mirelle Gyllenbäck, projektledarassistent för utbildningen. - - -

  – Sedan får man också lära sig att romer inte är en enhetlig grupp. Det skiljer sig väldigt mycket mellan de olika grupperna och vilket land man kommer från, säger Mirelle Gyllenbäck, projektledarassistent för utbildningen.

  Innehållet i utbildning diskuteras sen mer ingående på seminarier som leds av Mirelle Gyllenbäck, som själv är rom, och hennes kollegor. Radio Stockholm var på plats vid ett av seminarierna på Jobbtorg Stockholm vid Globen, och det var livliga diskussioner bland deltagarna som fortsatte även när det tre timmar långa seminariet var slut.”

  / Info

  SvaraRadera
 2. Jag har två vänner från Krakow som besökte Sverige första gången och pga något rykte om nya negro satellliter eller importerade kannibaler, gick vi till Rinkeby Ghetto som världskänt nu efter Mimami-maffioso-filmer. Det är besökarnas exakta ord: "Nu är det dags att Auswitz gör studiebesök till Sverige, bevittna sanna förintelsen!" P.S. Auswitz JobZentrum som några judar praktiserade där sanna jobb för en gångs skull i historien, ligger i Krakow.
  visst NU ÄR DET DAGS ATT POLSKA BARNEN GÖR STUDIEBESÖK TILL SVERIGE SÅ ATT SE SANNA HOLOCAUST!
  Mvh.
  Linda Borg

  SvaraRadera