lördag 7 april 2012

Varför inte ett nytt "Lucia-beslut"?

Ingen av våra invandringsförespråkare har någon lösning på de stora problem som den "generösa" invandringen medför. Trots att hinken är full så vill man inte stänga kranen. Detta går ju emot allt sunt förnuft. Och det vet man. Ändå gör man inget. Är rädslan att erkänna, att SD har rätt, så stor att man hellre offrar Sveriges väl?
 Det här är ju precis som sagan Kejsarens nya kläder.
Varför inte återinföra sossarnas kloka "Lucia-beslut" från 1989? Moderaterna och Centern stödde beslutet. Den borgerliga regeringen under Bildt tvingades sen upphäva beslutet 1991, efter hot från Bengt Westerberg att spräcka regeringen.
 Wikipedia om Lucia-beslutet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

 1. MASSINVANDRING SKA RÄDDA PENSIONERNA!

  Erik Laakso är pessimistisk: Det pågår ingen massinvandring till Sverige. Detta är bara en illasinnad, sverigedemokratisk-nazistisk myt. Tyvärr är det i själva verket fortfarande bara en ”rännil” som letar sig hit till det ”rika Sverige”. Citat:

  ”Om 50 år beräknas cirka 25% av befolkningen vara pensionärer. Den välfärd som Sverigedemokraterna låtsas vurma för omfattar därmed en allt större andel av befolkningen. Utan befolkningstillväxt blir vi allt färre som ska betala för allt mer välfärd.

  Sverigedemokraterna har inga svar, inga lösningar och ingen plan för framtiden. De svamlar om en massinvandring som inte existerar och de yrar om en välfärd de inte förstår sig på.”

  http://eriklaakso.voltaire.se/?p=369

  I Norrland har dock många småkommuner nu äntligen börjat ta sitt ansvar på ett sätt som knappast kan göra ens röde Laakso besviken. Läs t.ex. här, INGEN KOMMUN TAR EMOT FLER FLYKTINGAR ÄN SORSELE:

  http://www.expressen.se/nyheter/ingen-kommun-tar-emot-fler-flyktingar/

  ”Vahid Gharibzadeh, 17, och Farhad Ebrahimi, 17, sitter i en obäddad säng i ett av rummen. - - - De är två av killarna som räddade Sorsele IF från att kollapsa av spelarbrist den senaste säsongen. Vissa matcher kunde nio av tretton spelare vara flyktingar.

  Här några färska uppgifter, som krossar nazisternas lögner”

  Målet är nått, när hela Sorsele IF, hela Sorsele och hela Sverige består av 100% utlänningar. Då äntligen kan Erik Laakso andas ut. Fast, förstås, då finns han ju inte längre.

  http://affes.wordpress.com/2012/04/07/sverige-i-forandring/

  / Info

  SvaraRadera