lördag 7 april 2012

Reinfeldt: Sverige tar emot för många invandrare - Fria Tider

Reinfeldt VET att SD har rätt. Men han törs inte säga det högt.
Och när Reinfeldt vet, så vet de andra det också.
Men de törs inget säga. Är inte det en skandal?

Merit Wager skriver på sin blogg:
"Så här skriver Verkkouutiset (min översättning):
I Verkkouutisets intervju kritiserar Reinfeldt Sveriges asylpolitik och lägger skulden för den misslyckade politiken på tidigare socialdemokratiska regeringar. Enligt honom är Sverige för släpphänt när det gäller att återsända asylsökande som fått negativa beslut. Statsministern säger:
En del får stanna, andra får det inte. Svårigheter uppstår när personer som fått negativa beslut gömmer sig och lever skuggliv.
Under den borgerliga regeringen har man i Sverige börjat tala om asylpolitiken. Reinfeldt motsätter sig starkt tanken på att människor som fått avslag på sina asylansökningar uppmuntras att stanna kvar i landet utan uppehållstillstånd:
De som har fått avslag förväntas lämna landet.
Det är den ståndpunkt statsministern och det parti han representerar har.
Sverige ansågs länge vara ett modelland när det gäller migrationspolitik. Reinfeldt har dock en annan syn på saken. Han anser att landet bär ett för stort ansvar med tanke på sitt invånarantal:
Sverige tar emot fler asylsökande än USA och EU tillsammans. Det är inte en balanserad politik.[...]
Slut på översättningen av artikeln i Verkkouutiset. Jag kan bara säga att det vore bra om statsministern var lika tydlig i dessa frågor på hemmaplan som han är när han ger intervjuer till finska medier."

Reinfeldt: Sverige tar emot för många invandrare - Fria Tider

1 kommentar:

  1. Sverige är ett mesigt land vad gäller invandring titta på våra nordiska grannar rikare än vi men har mindre invandrare om Sverige tar emot fler asylsökande än " USA o EU tillsammans" är detta inte klokt, när ska detta ta slut??? är dom fega i regeringen som inte vill ändra på detta. Rösta på SD.

    SvaraRadera