fredag 10 februari 2012

Värna Sverige är inte rasism

Min familj tror att jag blev rasist och nazist när jag blev Sverigedemokrat.

Jag hatar nazism och rasism. Allt jag vill är att värna Sverige. Har det gått så långt att detta har blivit lika med rasism?
 • Sverige är svenskarnas land. Sverigedemokraterna menar med detta inte att vi svenskar är bättre än andra, utan att Sverige är den enda plats på jorden där vi har en absolut rätt att verka och kan utveckla vår egen särart och identitet. / Från Sverigedemokraternas hemsida.
Så här skriver arbetarförfattaren Vilhelm Moberg:
 • Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. / Svensk strävan, 1941. Läs mer på bloggen I mitt Sverige!


Läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

 1. Det här är knäckfrågan. Man gillar sitt land, det är grunden.

  Men formulera dig inte så defensivt. Jag skulle säga: "Jag försvarar mitt land, jag är mainstream, det är svenskhatarna som är rasister."

  Vi måste gå till verbalt motangrepp. Det räcker inte att säga "jag har bekanta som är invandrare, jag är antirasist". Istället ska Reinfeldt, Hanne Kjöller med flera få hör att de hatar svenskar, hatar det traditionella Sverige.

  De är med ett ord anti-vita. Det ska de få höra. Då får vi dem på defensiven. Sedan är det bara att köra på tills de ideellt tappar fotfästet och ideologiskt tappar målföret.

  SvaraRadera