torsdag 25 augusti 2011

Sossarnas bortglömda förnuft: Luciabeslutet 1989

Jag fick en kommentar:
"Att SAP av idag i ord och handling tar avstånd från sitt eget beslut för 20 år sedan, det den gången enda förnuftiga, och sällar sig till dem som rev upp detta beslut bara något år därefter, främst Westerberg och Friggebo...
Detta gör att jag, vid idag 60 års ålder och uppvuxen i en politiskt och fackligt medveten arbetarfamilj, som vänstersocialdemokrat inte har något annat parti att stödja än Sverigedemokraterna!
SAP är bara värda mitt förakt!

chief karlsson "

På Luciadagen 1989 beslutade Ingvar Carlssons regering att invandringen måste begränsas. Bildts regering rev upp det 1991. Och då tog allt förnuft slut. Läs mer: SD:s politik idag är samma som Luciabeslutet (s) 1989!
 
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Helt riktigt!

  Stellan Bojerud
  Fd huvudlärare i Militärhistoria vid Försvarshögskolan
  Fd riksdagsledamor (SD)

  SvaraRadera
 2. Kanske lite off topic, men inte helt.

  Eftersom jag just nu intresserar mig för synkronicitet (meningsfulla sammanträffanden), noterar jag att jag idag innan jag hade sett ditt inlägg om Lucia-beslutet 1989, postade ett mejl på min blogg om en insändare från 1989 om just vår asylpolitik. What a coincidence eller inte!?

  SvaraRadera
 3. Javisst behöver vi invandrare men 50 och 60 talet jobbade dom som kom ju nu är det mycket bus och kriminalitet vi importerar SAMT när vi har få jobb till våra egna ellert förbjuder dom som kommer att jobba snacka om moment 22! Bara RÄTTIGHETER inga SKYLDIGHETER! Tror fan att det går åt HE- TE!"

  SvaraRadera
 4. OT: jag har sett att du länkar till Feminix från min blogg. Från vissa blogginlägg. Det är OK. Men det är för många länkar per inlägg, det ser spammigt ut.

  Så att, i bästa välmening: låt säga, tre länkar per inlägg är maximum. Det funkar också bättre. För många länkar förvirrar bara läsaren. Och för mig, som redaktör på min blogg - vänligen - länka inte så många av dina inlägg. Du vet att jag gillar din blogg och det kommer jag att fortsätta att göra. Kapa ner på spamlänkandet bara.

  SvaraRadera
 5. Svensson! Ärligt talat, det är inget jag gör manuellt. Det tycks gå helt automatiskt. Jag har ännu inte klurat ut hur jag ska ändra det.

  SvaraRadera
 6. Aha, I see. Well sådan är datatekniken tydligen.

  SvaraRadera