onsdag 24 augusti 2011

Lars Danielsson: Vår asylpolitik är extrem

Hur länge till ska många svenskar förneka verkligheten? Invandringen av muslimer, mångkulturen förstör ju Sverige mitt framför ögonen på dem. Vakna! Utomlands ser man hur extrema vi är.
"Andra ser oss som lite tokiga extremister" säger här Lars Danielsson.

Svenskfientlighet finns. Men lagen erkänner inte det. Ansvaret ligger hos politikerna.
Men de vågar inte ta något ansvar.

"Dom" föraktar oss svenska kvinnor som inte täcker allt Mångkultur fungerar INTE!
Islamismen är en totalitär ideologi, som begränsar friheten.
Vi måste få diskutera detta utan att stämplas som islamofober. Så säger faktiskt Nalin Pekgul i denna video. Nalin talar för en minoritet av muslimerna som försöker modernisera islam.
Hennes unge motdebattör Muhammad Kharraki tillhör majoriteten, som vet att islam inte får moderniseras. De är de "riktiga" muslimerna. Klyftan mellan dem är tydlig.

Lars Danielsson i Wikipedia.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Ja men vem eller vilka lyssnar man blir ju "idiotförklarad" eller utnämnd till "rasist(i bästa fall) nazist i värsta fall1 Efter Brevik i Norge lär det bli värre för då skall vi väl ha överseende med allt från andra folkgrupper eftersom HAN kunde göra sådär???

  SvaraRadera
 2. "Ansvaret ligger hos politikerna.
  Men de vågar inte ta något ansvar".

  Vem/vilka är våra politiker rädda för? Jag har inte sett svaret på den frågan någonstans ännu. Vet ni?

  Pelle

  SvaraRadera
 3. Dom är livrädda för dom supermäktiga globalisterna som inte skyr några som helst medel att få dem att underkasta sig deras ondskefulla planer. Först så försöker dom muta dem. Hjälper inte det så hotar dom dem. Hjälper inte det så verkställer dom hoten och dom har inga som helst skrupler. Det är inte säkert att dom nöjer sig med att låta döda just politikern. Vill det sig illa så dödar dom hela hans familj också bara för att sända ett meddelande, att så här går det när man sätter sig upp mot oss.

  SvaraRadera
 4. Ingen törs först säga att invandringen har misslyckats. Det är ju att erkänna att SD har rätt och inte är rasister. Som Kejsarens nya kläder.

  SvaraRadera
 5. Tuta när du ser en slöja.....

  SvaraRadera