torsdag 28 juli 2011

Vilka hotar vår frihet?

Vilka skriker "Freedom go to hell"? Är det islamisterna eller deras kritiker? Ta reda på det först, Ann Heberlein, innan du skriver.
Ann Heberlein är en av många som nu med hjälp av "skyldig genom samband" vill skuldbelägga alla som, liksom terroristen i Oslo, är kritiska till mångkultur och massinvandring.

Hon skriver under rubriken "Ryslig retorik" bl.a:

"Breivik målar upp bilden av ett hotat paradis, ett Europa som är på väg att koloniseras och förstöras av främlingar och främmande värderingar. Det är naturligtvis islam som är det stora hotet i Breiviks förvridna världsbild."


"Breivik är varken sjuk eller ensam – han är i alla fall inte ensam om just den här sjukdomen, den paranoida rasismen."


"I den stängda värld som internet ibland kan vara har han funnit själsfränder, och i den offentliga debatten har han funnit allierade i partier som Sverigedemokraterna, Sannfinländarna, Fremskrittspartiet och Dansk folkeparti. "


"Islam utgör, enligt Jimmie Åkesson, partiledare för Sverige­demokraterna, 'vårt största utländska hot sedan andra världskriget'."


"Att dela upp människor i 'vi och dom' är att definiera status i samhälls­gemenskapen: de som är en del av den och de som ställs utanför, de som har rättigheter och de som är utan, de som har samma värde och de som har ett lägre värde. "

Ann Heberlein, fundera över detta: Om nu massinvadringen och mångkulturen vore så bra, som du tycks hävda, varför har det alls uppstått invandringskritiska partier i Europa? Varför skulle folk rösta på dessa partier om de vore nöjda med den nuvarande samhällsutvecklingen?
Försök skaffa dig mer kunskap om islam! Då kommer du att inse att det är denna religion/politiska ideologi som delar upp mänskligheten i "vi och dom".

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar