onsdag 27 juli 2011

Journalisternas ohederlighet

Journalisterna sviker sin uppgift att granska makthavarna och öppet berätta om verkligheten. Om en demokrati ska fungera måste journalisterna stå på folkets sida - inte maktens. Nu står journalisterna, med några få undantag, på maktens sida och skriver bara vad makten vill att de ska skriva.

Nu, efter terrordådet i Norge, ser vi hur journalisterna försöker flytta ansvaret från makthavarna, som infört den stora invandringen i mångkulturens namn, till de partier, som tar upp invandringens negativa följder

Anhängare av mångkulturen påstår att SD har ett ansvar för vad som hänt. Är det några som ska känna ett ansvar är det de politiker, som utan att tillfråga folket, inledde den största förvandlingen någonsin; det mångkulturella experimentet. 

I ett norskt Norge, där 68-vänsterns befängda drömmar om ett mångkulturellt samhälle inte slagit rot, hade denna tragedi aldrig hänt. Om det inte funnits någon islamisering eller massinvandring hade det inte funnits något som triggade Behring Breivik att göra som han gjorde.

Att mångkulturen skapar konflikter mellan människor, leder till hat, våld och en allmän brutalisering av samhället, det är fakta. Den som tror att mer "öppenhet" eller "tolerans" är lösningen är fel ute. Problemet är större än "segration", "utanförskap" och "fördomar".  

Problemet är att mångkulturen är en väldigt dålig idé, som inte fungerar i praktiken. 

Vad vi nu behöver är en fördomsfri utvärdering av mångkulturen och ett erkännande att varje folk har rätt till sitt eget land och sin egen kultur.
Av någon anledning påminner vissa rader om det blogginlägg, som blivit så hårt angripet av ohederliga journalister (bl.a.här och här) så att bloggaren tvingades ta bort det. (Kopia finns här)

Klokt sagt av Erik Hellsborn i GP:
"Förövaren har alltid det yttersta ansvaret, men det är den politik som förts de senaste åren som skapat ett samhälle där det finns större risk för att sådana här saker ska hända."
Jag instämmer. Tröst får bli Tröstevisa

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

 1. Dålig politik skapar kritik, och nu kommer kritiken.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  SvaraRadera
 2. Alla och envar - och inte minst de som tröttnat på att bli spyfärdig av att läsa pseudojournalister som EXPRESSEN:s Ann-Charlotte Marteus, en äkta svensk företrädare för obotlig dumheten i kombination med sjuklig fräckhet och som gärna skulle vilja kurera sitt illamående - rekommenderas att läsa något av polyhistorn Fjordman.

  Fjordman slutade blogga i egen regi för 6 år sedan.

  En förteckning över delar av Fjordmans författarskap finns här:

  http://kleinverzet.blogspot.com/p/fjordman-files.html

  Sprid denna länk!

  SvaraRadera