måndag 21 mars 2011

Hylla mångkulturen - annars...

Hylla mångkulturen - annars får du sparken! Har världen blivit galen?

Bloggen Sverige idag skriver:
"Den populära tv-serien Morden i Midsomer har blivit populär därför att den känns genuint engelsk. Huvudrollsinnehavaren lever i ett stabilt förhållande med sin fru och i stort sett alla medverkande är vita. Men så ska det inte få vara. Ingenting ska få vara brittiskt i Storbritannien, ingenting ska heller få vara engelskt i England. När producenten för tv-serien, Brian True-May, förklarade att framgången för Morden i Midsomer beror på frånvaron av etniska minoriteter fick han sparken."
 På tal om mångkultur så skriver den kloka bloggaren Bloggo: Mångkultur skapar terror:
"Får man tro Dagens Nyheter så är det i alla fall inte särskilt vanligt med muslimska terrordåd.
Nyheten i korthet; exklusive Storbritannien utfördes 2009 294 terrordåd i EU och ett av dem utfördes som ett religiöst motiverat dåd av muslimer. De flesta dåd utförs istället av separatister, baskiska ETA och irländska IRA inte minst.[...]Bonniermedia drar en suck av lättnad, muslimer är inte alls farliga, invandring är alltså inget bekymmer. Eller? Det man egentligen lyckats visa med statistiken är att mångkultur skapar motsättningar, det föder våld, hat och terror.[...]Problemet är att man med artiklar som dessa missar måltavlan kolossalt mycket. Mångkultur skapar motsättningar, vi nationalister vet det.[...]
Det vi ifrågasätter är om det är, eller snarare var, lämpligt att göra om en etniskt homogen nationalstat som Sverige till en mångkulturell stat? Vi var ju ett land som aldrig lidit av etniska konflikter tidigare. För några decennier sedan var det helt otänkbart att brandkåren skulle mötas av stenkastande ungdomar när de ryckte ut för att släcka bränder. Idag är vi där och situationen förvärras snabbt.
I somras var den senaste trenden att angripa bussar här i mitt bostadsområde, dels med stenar, men även med skjutvapen. Och jag måste då fråga mig om det verkligen var värt det, om det är värt det? Vore det inte bättre att satsa på ett land för varje folkgrupp? Vore det inte bättre om man begränsade antalet etniska konflikter i världen istället för att sprida dem till allt fler länder? Är det verkligen en så inhuman och ”rasistisk” tanke?"

DN-artikeln berör siffror fram till och med 2009: "Islamistisk terrorism ovanlig i Europa".
Men man drar inte den självklara slutsatsen: Ju mer mångkultur desto mer hat, våld och terror. All erfarenhet visar detta. Alltså är det totalt vansinne att tillåta denna massinvandring från främmande kulturer. Mot bättre vetande propagerar alltså våra politiker för mångkultur. Varför förstår inte Reinfeldt det som Per Albin och Tage Erlander förstod?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar