tisdag 7 december 2010

Vill judar leda islamiseringen av Sverige?

Barbara Lerner Spectre är en judisk kvinna som påstår att Europa inte kan överleva utan mångkultur. Samtidigt som judar flyttar från Malmö på grund av muslimers fientlighet mot judar, så finns det tydligen judar som välkomnar och vill öka islamiseringen? Jag häpnar!
 Hur ser omvärlden på Sverige? Jag tror de ser ett land i fritt förfall. Ett land som tidigare var en förebild av framgång med en harmonisk enhetlig befolkning, har på kort tid förvandlats till dess motsats: Ett avskräckande exempel.
Här talar Barbara Lerner Spectre.Hon säger ungefär så här: "Antisemitismen nu beror på att Europa ännu inte lärt sig bli mångkulturellt. Judar ska leda den förvandlingen. Judar kommer bli avskydda för sin ledande roll. Utan den förvandlingen kommer Europa inte att överleva." Hon behöver inte förklara vad hon menar och varför Europa inte skulle överleva utan en stor invandring från främmande kulturer. Kan någon förstå detta?


Här är det israeliska reportaget som handlar om Sverige. Ca 20 minuter in i videon talar Barbara Lerner Spectre.

The Jewish Community of Sweden 2010 from Israel Up Close on Vimeo.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

10 kommentarer:

 1. Det är ett slags kodspråk.

  Hennes perverterade logik syftar egentligen på staten Israels överlevnad, inte Europas.

  Att judar i Sverige förföljs av muslimer är inget hon ser som ett stort problem antar jag. Viktigare är hur saker utspelar sig på den globala arenan i förhållande till just staten Israel.

  Märklig logik helt klart. Har dock själv svårt att tolka resonemanget hon för på annat sätt.

  pkgulag

  SvaraRadera
 2. Denna obehagliga för att inte säga fanatiska kvinna sänder rysningar genom kroppen. Inte roligt att behöva säga det men tydligen finns det ett korn av sanning i vad 'judebabblarna' brukar häva ur sig i kommentarsfälten. Stämmer detta för den stora majoriteten judar så blir jag lätt som en plätt antisemit.

  SvaraRadera
 3. George Soros är om möjligt minst 10 gånger galnare än Spectre. Och farligare eftersom han dessutom är en av världens rikaste människor.

  SvaraRadera
 4. Ett folkslag som judar, som helst inte blandar sig med andra folkslag ska jävlar i mig inte pracka på andra folkslag den sinnessjuka mångkulturen. Alla vet genom historien att religion och kulturskillnader skapar olösliga konflikter. Det gamla talesättet att "härska och söndra" passar tyvärr in på vår tids största tragedi, nämligen idiotprojektet som kallas EU.....

  SvaraRadera
 5. Hur det kommer sig att judar går i bräschen för mångkulturen får man reda på om man läser mer om Frankfurtskolan, som bildades före kriget. Här finns en lång och mycket bra artikel i frågan. Rekommenderas VARMT!

  http://murslev.blogspot.com/2010/07/frankfurtskolan-och-68.html

  SvaraRadera
 6. Svårt för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna - att i dags dato "få håll på" = veta vad som är "äpplen och päron", verkligen...

  SvaraRadera
 7. Barbara Lerner Spectre är inte representativ för judar i allmänhet.
  Läs hellre Rabbi Nachum Shifrens hälsning till EDL, English Defence League:

  "England today is all about Chanukah! Never before has there been so much pressure to conform, to turn a blind eye to the halal meat, the ubiquitous mosques, the debilitating consequences of sharia to English culture, language, and freedom.

  Despite the scurrilous, outrageous treachery by the BBC, “The Times”, “The Guardian” and the rest of the Left wing British press against those English patriots that refuse to fall in line with the biggest scam and societal transformation in modern history, it is the English Defense League that carries the impossible burden for all of Britain in a war that no one will fight, in a fateful confrontation with evil and darkness, far away from the politically correct elitists who shun the historic battle taking place right before their noses."

  http://www.libertiesalliance.org/2010/12/08/chanukah-and-the-edl/

  SvaraRadera
 8. Läste denna svd artikel:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vem-tar-ansvar-for-vara-barn_5802555.svd

  I en av kommentarerna skrevs följande:

  "Man kan skratta gott åt SvD:s totalt misslyckade journalister och skribenter. Just därför saknas solvens i bolaget. Det är oroväckande att man måste ha kommentarsfunktionen igång för att dra till sig snedseglande antisemiters uppmärksamhet som dessutom verkar vara er största läskrets. Jag är för det fria ordet - men med måtta! Att spy ut sitt missnöje på Internet främjar ingenting. Jag är för en klar begränsning av Internet."

  Om personen är den han utger sig för att vara vet jag inte. Namnet var iaf Carl-johan Bonnier.

  pkgulag

  SvaraRadera
 9. Sverige är väl åt hållet enfaldens högborg globalt sett - och bl a Bonnierkoncernen har ju starkt bidragit till att det är så, kan jag tänka mig...

  SvaraRadera
 10. Ursäkta att detta inlägg kommer så sent.. Fann denna diskussion just nu dock.

  Judisk Krönika, i stort en extrem stödjare av mångkultur körde en intervju med Kent Ekeroth från SD som är jude (och gick med i SD pga att han såg Islam som ett hot mot judar, vilket Islam iofs är) han sa detta om hur det är med judiska organisationer i Sverige och mångkultur:

  "Får ni mycket stöd av judiska organisationer? [Ekeroth:] Ute i Europa ja. Men inte i Sverige som alltid är hopplöst efter. De judiska grupperna här är extremliberaler, värre än Folkpartiet. De är hjärntvättade på svenskt manér. De försvarar mångkulturalismen och massinvandringen för att de tror att det skydder dem."
  http://www.webbkampanj.com/judiskkronika/1006/

  Skyddar DOM (oavsett hur illa det drabbar oss) är väl kärnpunkten här för att dom skulle vara hjärntvättade är ju Ekeroths tolkning av saken.

  Och det är också först på senare tid som somliga judiska grupper har börjat klaga på massinvandringen och mångkulturen, men då fortfarande begränsat till just Islam. Hotet mot DOM.

  Flera sk. "nationella" partier i Europa har nu för tiden judar i toppen av ledarskapet och vid sidan av att man vill avskaffa mångkulturen - eller ja, begränsa ISLAM, men inte mångkulturen i stort (med mångkultur så menar dom istället bara Islam) och inte ens alltid massinvandringen - så propagerar man också för oreserverat stöd för Israel.

  Varför allt detta? Jo därför att många judar kan såklart se att Islam är ett hot mot DOM. Men när dom tror mångkultur skulle gynna DOM, då är det dock annat ljud i källan. (som ni såg med Lerner Spectre)

  Judar var också tongivande i debatten (som drevs genom främst Bonnierägda DN) när Sverige började överge assimileringsprincipen. Detta trots att dom till antalet är en pytteliten minoritet i Sverige.
  http://www.vitbok.se/17/b/a.html

  I kort: Precis som muslimer ser sig först och främst som muslimer och i stort begränsar sin samhörighet till sin grupp.. Så ser sig judar först och främst som judar och begränsar i stort sin samhörighet till sin grupp.

  Man är inte Svenskar, man är muslimer. Man är inte Svenskar, man är judar.

  Det är denna sammanhållning som gjort att judar inte försvunnit trots att dom så länge saknat ett land, den är på ett sätt fullt förståelig, men det blir såklart också ett mycket stort problem med grupper som gärna offrar majoriteten och det allmänas väl för sina egna minoritetsintressen.
  Oavsett vem det är.

  Att kunna diskutera sådant här är dock svårt då judar, än en gång som muslimer, har en särställning där kritik mot dom, deras kultur, religion och/eller beteende, klassas som oacceptabelt. Antisemitism kontra islamofobi respektive.

  @ Hjalbert
  Chanukah/Hannukah indeed! Den firas just för att judar inte ska integreras eller behöva anpassa sig efter någon överhuvudtaget. Vet du ens vad dom firar? Att när dom levde under Seleuciderna, vilka ville integrera judarna i sin kultur, så gjorde judarna uppror och utförde ett massmord på dom. Det är vad man firar. Segregering och massmord.

  Judendomen är sannerligen en trevlig religion..

  SvaraRadera