måndag 6 december 2010

Muslimska brödraskapet: "The Projekt"

I dokumentet "Återuppvaknandet" kan vi läsa:
"När de sitter i våra debattprogram och proklamerar att Islam är en fredlig religion, och hävdar att vi svenskar är rasister som hatar deras religion på ett sjukligt sätt (islamofobi), då ska alla svenskar ha klart för sig att det är en del av en strategi som togs fram för snart 30 år sedan och finns beskriven i
ett 100 sidor långt dokument (alltså kallat 'projektet') skrivet av islamisternas ledande ideologer.
Genom att censurera all kritik mot Islam, kommer de i praktiken i en särställning i det svenska samhället. De står som ensam grupp bortom all kritik och om någon skulle våga kritisera ändå, så kan hotet om våld, alternativt bruket av våld användas för att tysta alla som vågar stå upp emot
dem… (På de 100 sidorna kan man för övrigt också läsa att det slutliga målet världsherravälde ska uppnås inom 100 år. Det skrevs 1982 så det är alltså drygt 70 år kvar om allt går enligt deras planer…)"
 
På Demokratbloggen: Jihad-Projektet läser vi:
"Under rannsakningen av den schweiziska villan fann man det s.k. ”Projektet” som var grunden för etableringen av broderskapets internationella organisation 1982. 'Projektet ' rör sig om Etableringen av ett islamskt styre över hela jorden.
En ursprunglig plan från 1960 utgår på att överföra syriska och egyptiska intellektuella medlemmar av broderskapet till Europa. Naser Khader (ledare för Enhetslistan i Danmark) kom för övrigt som 11-åring till Danmark från Syrien 1974 Vad som gör 'projektet' unikt är, att det innehåller en flexibel, flerfasad långtidsplan för 'en kulturell invasion' av väst rörande invandring, infiltration, övervakning, propaganda, protester, bedrägeri, politisk legitimitet och terrorism."

The Projekt:


Läs mera om The Projekt och Återuppvakandet på bloggen Allahu Akbar
Läs även på bloggen  Nihonshu: Muslimska brödraskapet 
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Ännu en svensk journalist börjar blogga anonymt. Möt Minerva.

  http://denosynligajournalisten.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. lite som sions vises protokoll, fast med muslimer istället för judar? intressant, verkligen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore verkligen intressant om du skulle ge oss något bevis för ditt påstående..........

   Radera