torsdag 9 december 2010

Muslimer frågar: Ska vi döda avfällingar?

I Sverige pågår en anpassning till islam. Kristna socialdemokrater stryker begreppet "kristen" på sin tidning och sin organisation, politiska partier slåss om muslimer att sätta på sina listor för att få muslimernas röster, o.s.v. Kristdemokraternas ledare säger att "Vi kan locka många fler muslimska väljare" i Dagen.

Förstår de inte vad det är de anpassar sig till? Makthavarna anpassar hela Sverige till islam utan att fråga svenska folket. Är de alla så okunniga och naiva så de tror att islam är som en vanlig religion?

Här är en video som visar ett debattprogram i Saudiarabisk TV. Programledaren ställer en fråga till tittarna därhemma: Vad är det bästa sättet att hantera avfällingar som lämnat islam? Tre alternativ gives: 1:Prata med personen. 2: Döda personen. 3: Överlämna personen till domstol.

Gör tankeexperimentet att kristna människor i ett västland skulle diskutera på detta sätt! Hur "normalt" skulle det vara? Varför ses det som "normalt" när muslimer gör det? Varför omfamnar Europas kristna islam? För mig är det obegripligt. Se videon! (Svensk text tobleronasahliv.) Islam är ingen normal religion!


I muslimska länder finns även dödsstraff för "hädelse" skriver Humanistbloggen.
 Bloggen Nomos Hamartia Thanatos Frågar: Är islam en fredlig religion, en imam svarar.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Strålande att ni rotar fram detta fina material! Tackar!

    SvaraRadera
  2. Mycket intressant. Tycker att gubben har en ganska vettig syn på tro synd att alla andra verkar vara sådana retards.

    SvaraRadera