torsdag 23 december 2010

Sverige behöver fler som Ulf Nilson

Jüri Kann kommenterar en artikel om Ulf Nilson på Resumé:
Sverige behöver fler Ulf Nilson!
Att sanningen och verkligheten som varje dag smyger sig in över Mellanmjölkens land skapar panik hos etablissemanget självutnämnda och politiskt korrekta sanningsägare förvånar ingen.
I Ulf N:s senaste krönika. skriver han, lyfter fram fakta och beskriver en verklighet som utan tvekan kan bli en obehaglig sanning för våra barn och barnbarn i framtiden. ( Pang! här slog rasiststämpeln till!). Klara fakta och siffror som t. o.m. en normalbegåvad politisk chefsredaktör på Uppsala Nya Tidning borde förstått och funderat över istället för att flyga ur stolen och tjurrusa med sänkt huvud mot närmaste betongvägg. Sen drar HH [Håkan Holmberg, UNT] till med en massa flum och ifrågasätter UN:s förmåga att formulera sig. Man tar sig för pannan, vem tror HH han är?
Kommentarer från ETC är som alltid orubbligt förutsägbara med drömmar om Stalin levt hade allt varit bättre. Expressens A-C Marteus och TV4:s Ulf Kristoffersson tycks heller inte förstått och reagerar som vanligt på invand reflex. Poul Ronge, smart Pr-konsult hänger på med yrkesreflexerna utan större djup i tänkandet. Med generaliserande uttalanden håller hans sig mitt i kostymen. Nu gäller det att slicka på bredden och inte stöta sig med dom breda massorna, dom som står för de framtida uppdragen.

Hösten 1997 skrev Ulf Nilson en bok som heter Sverige Sluten Anstalt.

ISBN: 919 734 930 5. Den borde gått som massutskick till alla hushåll. När den kom ville inget förlag ta i den med tång. Trycktes den i eget förlag ville inget tryckeri trycka den, ingen ville distribuera den, och ingen bokhandel vågade ha den på sin disk. En totalitär stat där det politiska etablissemanget diskret stryper det fria ordet genom total kontroll över varje led i en kedja där medborgarna kunde fått tillgång till det fria ordet. 1997 fanns internet med modem.
Dom privilegierade med dator kunde ladda ner vad dom redan visste.
Alla andra ha chansen idag. Även om boken fortfarande inte ens finns nämnd på Wikipedia.

HH, ETC, AC Marteus, Ulf K och Poul Ronge m.fl. Läs boken: “Sverige Sluten Anstalt

och när ni ändå är igång, lägg även till boken “Världsmästarna” av Julia Caesar
ISBN 9789174651249.
Köp böckerna, läs dom, fundera. Sen kan vi fortsätta debatten.
Tack Jüri Kann!
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Ulf Nilsson säger i 9 fall av 10 sanningen, i det här fallet gör han det helt och hållet. Och, kom ihåg, han är ju PK själv men har vaknat. Och det gillar inte PK-fascisterna, men Ulf står på sig, honom knäcker de inte, han har ju för övrigt försvarat sin krönika efteråt.
  Länge leve Ulf Nilsson, en kämpe emot PK-fascismen!

  SvaraRadera
 2. Ulf är en stjärna! God fortsättning och Gott nytt år på Er!

  SvaraRadera
 3. Om hans bok inte står omnämnd på Wikipedia så finns det ju inget som hindrar dig att lägga till informationen. Wikipedia skapas av oss alla och har som mål att samla all mänsklig kunskap.

  Kram Calle

  SvaraRadera