tisdag 30 november 2010

Blonda svenskar duger inte längre?

Jag gillar Kristdemokraterna för deras familjepolitik och deras kristna värderingar. Men vissa saker i dagens Sverige gör att man tror att man drömmer en mardröm. När jag idag lyssnar på Jan Millds Fria radio (spår 18, Socialsekreteraren) påminns jag om denna otroliga händelse om en kristdemokratisk broschyr med endast blonda svenskar på framsidan. Vilket väckte vrede hos några politiskt korrekta kristdemokrater i Sollentuna. Jag kopierar från Kristdemokraten 2007:
"- Jag tycker att kristdemokraterna i Sollentuna har rätt och jag har förklarat varför foldern blev som den blev.
Det säger Susanne Ahlström, pressekreterare hos kristdemokraterna i riksdagen och ansvarig för framtagandet av foldern Mer tid med barnen - Inför vårdnadsbidrag nu!
Att broschyren blev som den blev sammanfattar Ahlström med två ord: fruktansvärd tidspress.[...]
Tänkte ni byta ut dem?- Nej, inte först. Då tänkte vi bara att bilderna visar glada människor och ger ett fräscht intryck. Men sen slog det oss att alla har svenskt ursprung, men då hann vi inte ta om bilderna.[...]Man kan se det som ett olycksfall i arbetet.[...]
I valanalysen som gjordes i höstas drogs slutsatsen att integration ska vara en av kristdemokraternas huvudfrågor inför nästa val. Och att storstadsområdena där det bor många med utländsk bakgrund är nyckelområden.
Kristdemokraterna i Sollentuna anser att foldrar som endast visar blonda barn på bild rimmar illa med detta mål."

Bort med de blonda barnen alltså! Varför? Skäms vi att vi är svenskar? Tror vi att kineser eller japaner skulle fjäska så för invandrarminoriteter? Ska vi sudda bort bilder av oss själva och ersätta dem med de nya mörka "riktiga" svenskarna?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Javisst skäms våra politiker över oss svenskar. Tänker inte upprepa vad Måna, Äggskallen och Måddan vräkt ur sig, men helt klart lever i världens största sinnessjukhus.

  SvaraRadera
 2. Därför bor mina två blonda flickor i USA sedan 20 år tillbaka.
  De är välutbildade och numera amerikanska medborgare.
  Sverige önskar ju inte mera välutbildade blonda och etniska svenskar, utan föredrar importerade analfabeter från mellersta östern och Afrika i stället, vilka dessutom inte klarar av grundvux!
  Själv snart pensionär och drar söderut mot sol och salta bad inklusive låga skatter och billigare levnadskostnader, hoppla!
  Lycka till Sverige!

  SvaraRadera
 3. Jag är en vanlig svensk som firar jaul och midsommarblot enligt våra förfäders sed. När jag var liten hade jag ljust blont hår och fräknar på kinderna. Idag är jag en gammal svensk man som inte skäms så värst för nåt. Kristdemokraterna vet jag överlag är brunhåriga och få är veteblonda som fornt var.

  SvaraRadera